7. december: "Højesteret finder på den baggrund, at Group Buy, Buuks.dk og Sayve skal påbydes at tilbagebetale alle abonnementsbetalinger, der er modtaget senere end tre år før sagernes anlæg" 8.... Voir plus
Lisez les avis des autres
Det er vigtigt at være opmærksom på at der er 2 priser. Den laveste pris er "medlems" prisen, og vil automatisk gøre der til medlem af Sayve, som i øjeblikket koster 120 kr om måneden, men kan... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hold dig langt væk fra deres hjemmeside. Medmindre du passer meget på ikke at blive narret. Du risikerer at tilmelde dig deres abonnement, og så trækker de automatisk kr 119,- hver måned indtil du op... Voir plus
L'entreprise a répondu
Virkelig hurtig levering Har handlet her flere gange. Jeg bestilte et produkt igår morges og har netop hentet det på posthuset - vanvittig hurtig levering :-) Jeg handlede til normalpris for at undgå... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Sayve.dk er en medlemsklub, der sikrer medlemmerne store rabatter på kendte mærkevarer. Når du er medlem i vores fordelsklub, kan du købe mere end 120.000 produkter til indkøbspris. Det koster 119,- om måneden at være medlem hos Sayve.dk.
Coordonnées de contact
Danemark
- 71 99 22 05
- info@sayve.dk
- sayve.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Lovligt fusk!
Jeg havde købt en gave til jul inde på Sayve, og ser godt at man bliver medlem når man køber noget, så man kan få rabat. Det jeg ikke kunne læse var at det koster 119kr hver måned! Det finder jeg så ud af et stykke tid efter da jeg ser de bliver ved med at trække penge. Jeg syntes ikke det er noget man åbenlyst kan se, men man skal grave lidt dybere for at se det faktisk er et abonnement! Det er KUN for at snyde flere penge ud af folk, der er ingen andre grunde! Min gave var forsinket så lang tid, at jeg faktisk nåede at betale for to måneder inden jeg fik min pakke!

Réponse de Sayve.dk
HOLD JER VÆK FRA FUSKERFIRMA !!
HOLD JER VÆK FRA FUSKERFIRMA !!
Bestilte nogle vare til min datter of fik desværre ikke læst det med småt om medlemskab af kundeklub til 119 pr måned, en typisk abonnementsfælde som jeg hoppede lige i, har været i Kontant på DR....I skulle skamme jer !!
Jeg undrede mig over at jeg ikke havde fået en ordrebekræftelse efter køb og 5 dage efter var der hævede 119.- 3 gange på mit kort og så kunne jeg konstatere at det var min tur til at hoppe i fælden :(
Kort er efterfølge blevet spæret i banken.

Réponse de Sayve.dk
Det er vigtigt at være opmærksom
Det er vigtigt at være opmærksom på at der er 2 priser.
Den laveste pris er "medlems" prisen, og vil automatisk gøre der til medlem af Sayve, som i øjeblikket koster 120 kr om måneden, men kan frameldes efter førstebetaling.
Den anden pris, som man manuelt skal klikke på, er den "normale" pris, og vil ikke gøre dig til medlem, men koster selvfølgelig mere.
Det kan være en fordel, at bruge medlems prisen, få gratis fragt, eller i hvertfald meget nedsat, og så melde sig ud efter første måned og spare penge på den måde.

Rent svindel
Rent svindel. Har bestilt en vare sidste sommer og nu lagt mærke til at de har trukket 89 kroner fra min konto til en medlemskab jeg var ikke klar over.

Réponse de Sayve.dk
Nem og overskuelig hjemmeside og lyn…
Nem og overskuelig hjemmeside og lyn hurtig levering. Kæmpe ros herfra

Just a recommendation for Sayve.dk
Just a recommendation for Sayve.dk
I'm sure if you made so the first option price is without member ship. It's a manipulative move to put the members option first, and then charge money.
If people wanted to be a member, they probably would sign up for it first.
they should only have the member price option with a login that is member already.
But you are cheating the system wanting people not to notice.
You can say otherwise, but we both know that's not true.
I hope you'll consider this since it's way more user friendly, and people will actually appreciate it more.
There's a reason why 90% of your reviews are horrible.
SO please change it.
-Marcus

Advarsel - abonnementsfælde
Hold jer langt væk. Ulovlig abonnementsfælde der er stævnet af forbrugerombudsmanden.
Søg på savye på forbrugerombudsmanden hjemmeside, så står der er fin pressemeddelelse
Svar til sayve. Jeg har ikke angivet mine oplysninger da der kører en sag. Hvis man googler lidt vil man se at forbrugerstyrelsen har været nødsaget til at udsende en pressemedelelse 9/3-22 hvor de udtaler at i kommer med falske påstande til kunderne
Denne anmeldelse er til advarsel for andre brugere.
I begår bedrageri

Réponse de Sayve.dk
Alt i alt super god butik
Alt i alt super god butik. Lidt længere leveringstid end anvist. Men det gør nok

Buy at your own risk
Buy at your own risk! It comes with a subscription that is hidden. You will actually find out about it when money is deducted from your account. Then trying to unsubscribe is also difficult, you can't. They ask you to log in to something you never signed up for. SCAM ALERT! DO NOT BUY! unless you like hidden subscriptions!

Réponse de Sayve.dk
Det kostede bogstavligste talt intet
Det kostede bogstavligste talt intet! Fortæller alle om dem fremover

Réponse de Sayve.dk
Har ikke sagt ja til et månligt medlemskab på 119kr tror heller ikke det er lovligt
Jeg mindes ikke jeg har købt noget der inde kender ikke en gang siden og lige pludselig skal man osse betale 119kr for og værer medlem og man kan ikke afmelde inde på siden

Réponse de Sayve.dk
Jeg synes det er noget svindel
Jeg synes det er noget svindel, at man også skal være medlem

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.