7. december: "Højesteret finder på den baggrund, at Group Buy, Buuks.dk og Sayve skal påbydes at tilbagebetale alle abonnementsbetalinger, der er modtaget senere end tre år før sagernes anlæg" 8.... Voir plus
Lisez les avis des autres
Det er vigtigt at være opmærksom på at der er 2 priser. Den laveste pris er "medlems" prisen, og vil automatisk gøre der til medlem af Sayve, som i øjeblikket koster 120 kr om måneden, men kan... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hold dig langt væk fra deres hjemmeside. Medmindre du passer meget på ikke at blive narret. Du risikerer at tilmelde dig deres abonnement, og så trækker de automatisk kr 119,- hver måned indtil du op... Voir plus
L'entreprise a répondu
Virkelig hurtig levering Har handlet her flere gange. Jeg bestilte et produkt igår morges og har netop hentet det på posthuset - vanvittig hurtig levering :-) Jeg handlede til normalpris for at undgå... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Sayve.dk er en medlemsklub, der sikrer medlemmerne store rabatter på kendte mærkevarer. Når du er medlem i vores fordelsklub, kan du købe mere end 120.000 produkter til indkøbspris. Det koster 119,- om måneden at være medlem hos Sayve.dk.
Coordonnées de contact
Danemark
- 71 99 22 05
- info@sayve.dk
- sayve.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Bondefangeri
Denne virksomhed bondefangere kunderne, ved at kunderne acceptere et meget camoufleret medlemskab, og hvor de så trækker 150 kr. for et medlemskab. Jeg købte ting for 36 kr!
Det er en fuldstændig vanvittig måde at drive forretning på og en vildledende forretningsmodel, som hvor man bare udnytter at folk ikke lige læser det med småt. Skam jer. 0 stjerne på trustpilot hvis jeg kunne.

Réponse de Sayve.dk
Pres med kundegruppe er ikke i orden!…
Det at man automatisk bliver medlem af en kundegruppe med betaling hvis man
skal have lidt rabat er ikke i orden!

Jeg vil kalde det snyd!
Se på en lang række anmeldelser at folk føler sig snydt og uvidende tilmeldes et abonnement og alligevel fastholder Sayve at det er ok! Jeg kaldet det snyd!

Réponse de Sayve.dk
Jeg var slet slet ikke klar over jeg…
Jeg var slet slet ikke klar over jeg oprettede ABONNEMENT samtid med bestilling. Nu kostede mit køb på 79kr så lige 119kr oveni - det har nok stået med småt et eller andet latterligt sted, men 100% ikke noget jeg aktivt har tilvalgt. Rent fusk !!

Réponse de Sayve.dk
Betalt i 22 måneder uden viden???!
Købte en ting til min iskias , men blev åbenbart medlem?
Har betalt til en virksomhed i 22 måneder, uden jeg vidste det! Send en mail eller noget på man betaler hver måned, så man ved det, tak!!!!
1900kr, som de har fået som jeg ikke har brugt til en skid.
HUSK SEND MAIL UD TIL KUNDER!
Lad vær med at handle sådan et sted, med bondefangeri.

Har betalt 89 kr
Har betalt 89 kr. i et år uden at opdage at jeg var blevet medlem da jeg på et tidspunkt købte blæk patroner.

HOLD ØJNE OG ØRE ÅBNE
PAS PÅ !!!
Endnu en side der desværre ikke tydeligt oplyser på deres hjemmeside at man bliver bundet til et dyrt abonnement (119kr) når man handler der.
Forstår ikke hvorfor denne slags salgsmetoder stadig er lovlige, det er det vildeste bondefangeri jeg nogensinde har oplevet!
Jeg bestilte for ca. 2 måneder siden 5 deodoranter som i alt kostede overraskende billige 56 kr. Virkede virkelig for godt til at være sandt, men bestille alligevel og tog chancen.
Jeg har så tilsyneladende overset en oplysning om et abonnement i deres 117 siders lange betingelses oplysninger eller hvad de hedder.
Jeg er typen som altid læser og undersøger tingene helt til bunds når jeg handler på nettet for mere end småpenge, denne gang hoppede jeg desværre selv i deres fælde.
Så mit råd er "Undersøg nu for dælen hjemmesidens "trust" inden i køber, søg eventuelt hjemmesiden op på trustpilot inden i bliver fristet af de mange gode tilbud"

Leveringstiden bør klart forbedres
Leveringstiden bør klart forbedres. Man skal bestemt ikke købe noget, som skal bruges her og nu. De fleste gange skal man rykke, beskeden er derefter, at en vare ikke er på lager. Dette kan ske optil flere gange på samme ordre.
Der er et fint udvalg til gode priser, så det er ærgerligt, at man falder fra pga. leveringstiden.

PAS PÅ !!!
Desværre endnu en side der ikke tydeligt oplyser på deres side at man bliver bundet til et dyrt abonnement når man handler der.
Burde ikke være lovligt!

Réponse de Sayve.dk
Vildeste bondefangeri! KØB IKKE FRA DEM!
Lokker kunder med gode priser og melder dem til et abonnement på 89kr om måneden uden man lægger mærke til det!
Både min kone og jeg har købt en enkelt ting derfra og INGEN af os opdagede at vi fik et abonnement!
Vi endte med begge at betale næsten 1.000 kr hver inden vi opdagede det - glem alt om at få de penge tilbage!
Det er DIREKTE designet til at snyde folk og man ender uvidende med at betale for et abonnement i halve og hele år indtil man lægger mærke til det.
ØV og FØJ!

Unknowingly paid for subscription
I just realized that I somehow have gotten signed up for a subscription with Sayve.dk and that they have taken 89 kr. out of my account every month for longer than I care to admit. I know that I would never willingly subscribe to the kind of service that they provide, which leads me to believe that it has been hidden somewhere while buying something. DO NOT BUY FROM THEM!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.