Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har brugt SBA Advokater gennem flere boligkøb, samt ved salg. De har leveret en uovertruffen service, og har desuden været yderst behjælpelige i forbindelser med problemer der er opstået, selv efte... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har brugt Hassan Bostan fra SBA Advokater til at stifte et selskab for mig. Han var super professionel, punktlig og tilgængelig gennem hele processen. Han har siden da været vores faste rådgiver... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan varmt anbefale SBAadvokater. Jeg kontaktede dem i forbindelse med juridisk rådgivning omkring en kontrakt, og har været yderst tilfreds med hele forløbet. Advokaten Samer tog sig god tid ti... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Langsom sagsbehandling. Ofte sættes man ikke på mails som cc for at blive holdt orienteret. Vage skriftlige formuleringer fra advokatens side lader modparten i tvivl. Bl.a. kom en gammel plæneklipper... Voir plus

À propos de l'entreprise

5. Avocat spécialisé dans le domaine du transfert des propriétés
  6. Cabinet d'avocats
  7. Conseiller

Écrit par l'entreprise

SBA ADVOKATER er et moderne advokatfirma, der tilbyder advokathjælp i hele Danmark til både private og erhvervsdrivende i et sprog, der er nemt at forstå. Vi vil gerne være din foretrukne advokatforbindelse. Vi udviser høj faglighed og skaber gode resultater til rimelige og fornuftige advokatpriser. Er du også klar til en 5-stjernet advokatoplevelse?

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,5

Tous les avis

24 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Overholder ikke frister

Vi stod godt nok som sælger, hvor SBA repræsenterede køber, men:
Vi har haft en fuldstændig uproblematisk handel. Den er kørt lige igennem. Ingen forbehold af seriøs karakter. Kun en rådgiver, der vil bevise, at han har læst tilstandsrapporten.
Der hvor problemet opstår, er simpelthen SBA svartider. Han overholder ikke frister. Da vi havde svaret tilbage på de første forbehold (som selvfølgelig først kom på 5. Dagen), hører vi ikke noget. Der går 2 dage. Der går 5 dage. Vores mægler rykker, og hans svar er, at han ikke lige har set mailen.
Da vi når til nøgleoverdragelse og køber meget forventningsfuld og glad er klar, har han endnu ikke udarbejdet skøde. Det går der en uge med, så køber (og vi) må vente endnu længere.
Nu står vi og skal have afsluttet refusionsopgørrelse. Her er han blevet rykket et uge op til frist. Alligevel var den ikke klar på dagen for frist. Da mægler ringer og rykker igen, er han endnu ikke gået i gang. Nu er den landet en dag over frist, og alt er heldigvis fint. Men hold op en omgang slask at arbejde med…

2 décembre 2025
Logo de Sbaadvokater

Réponse de Sbaadvokater

Det er vist en sandhed med modifikationer. Det lyder som ejendomsmægler prøver at sætte sig selv i god lys over for dig.

Vi varetager købers interesser og hvis ejendomsmægler ikke dokumenter at der ikke henstår ubetalt gæld i forhold til indfrosset grundskyld , så afslutter vi ikke refusionsopgørelsen før vi sikre os at køber ikke overtage ubetalt gæld.

Dernæst skal køber godkende refusionsopgørelsen og fremsende dokumentation på betaling af ejerskifteforsikring.

Der gælder ingen frister i forhold til godkendelsen, efter vi har skrevet til din ejendomsmægler først gang. Vi varetager som sagt købers interesser, og det kan være der er andre forhold der var vigtig for køber at få afklaret før de var klart at binde sig til handlen.

Billig men grundig

Fantastisk god advokat! Han var billig, men absolut grundig!! Han fulgte vores handel helt til dørs. Og stod fast på at det skulle være helt på plads inden vi måtte skrive skøde. Vi var så trygge ved hans vejledning og rådgivning.

19 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Advokatfirma du kan stole på

Jeg har været meget glad for bruge SBA advokater især advokat samer abou taha som har været en stor hjælp og vundet en næsten umulig sag for mig som nu har ændret hele mit liv. Jeg kan varmt anbefale SBA advokater og vil helt sikkert bruge dem igen !

16 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Tryg og grundig rådgivning – varmt anbefalet!

Vi brugte SBA Advokater i forbindelse med et hus, vi var interesserede i, og vi kan ikke andet end give vores varmeste anbefaling – til Samer Abou Taha.

Han var ekstremt grundig og detaljeret i sin gennemgang af købsaftale og alle bilag, og han tog sig god tid til at forklare os alt på en måde, vi kunne forstå. Vi følte os virkelig trygge og godt rådgivet hele vejen igennem.

Hvis du skal købe bolig og har brug for en advokat, der er professionel, engageret og til at stole på, så er Samer det helt rette valg. Vi vil helt sikkert anbefale ham til alle i vores netværk!

24 juillet 2025

God rådgivning ved bolighandel

Vi har anvendt SBA Advokater i forbindelse med et huskøb. Det er den grundigste og bedste gennemgang af en købsaftale, vi har oplevet ved en bolighandel. Advokaten var velforberedt og havde gennemgået alle dokumenter grundigt inden mødet. Vi fik desuden en række gode råd. Advokaten gav sig god tid til at svare på spørgsmål og afklare problemer i forbindelse med handelen. Vi anvender gerne SBA Advokater igen.

7 juillet 2025

Opnået opholdstilladelse!

Samer har hjulpet os i en sag om familiesammenføring. Han var meget ærlig og kontant fra start og fortalte os at sagen lå fifty fifty, da sagen allerede var meget fremskreden (selvom hans personlige mening var, at der i vores sag hos Udlændingestyrelsen, burde tages særlige hensyn). Samer har villet hjælpe os siden dagen vi tog kontakt til ham, endda uden at opkræve sit honorar med det samme, faktisk var det først 1-2 måneder senere. Andre steder, i anden forbindelse, har vi oplevet at blive opkrævet selv forud for første samtale. Samtidig er Samer en travl advokat, der ofte er til møder i retten - dog tager han altid opkaldet alligevel og ringer tilbage senere på dagen eller næste dag. I 2-3 tilfælde har U/S bedt os om at indsende flere dokumenter, hvor Samer har ringet os op med det samme, så vi kunne nå at sende dem inden deadline. Vi havde til start valgt at køre sagen selv, og selvom vi havde nogenlunde styr på alle dokumenter (åbenbart ikke godt nok til U/S), hjalp Samer os med at finde hoved og hale i hele sagen, samt vidste han præcis hvilke detaljer der lægges vægt på i en særlig sag som vores. Vi er dybt taknemmelige for al din hjælp, tak for at hjælpe min familie efter 4-5 års kamp. Kæmpe anbefaling!

16 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde akut brug for juridisk…

Vi havde akut brug for juridisk rådgivning i forbindelse med salg af vores bolig. Advokat Saner Abou Taha var yderst fleksibel og meget kompetent. Med kort varsel satte han sig ind i sagen og ydede super god rådgivning og var med til at få de sidste brikker til at falde på plads. Stor anbefaling.

14 mai 2025

Huskøbsrådgivning

I forbindelse med køb af hus af ældre dato var Samer meget opmærksom på blandt andet olieforurening fra gammel olietank, om huset var bygget på slagger, samt nedslag på prisen via refusionsopgørelsen. - efter kommunikation med både sælger og ejendomsmægler kom han frem til en aftale som jeg ikke selv havde kunne få igennem. Kun de bedste anbefalinger herfra.
Går du med tanken om at bruge en advokat vil jeg helt klart til hver en tid anbefale Samer.

**Kunne jeg vælge 6 stjerner havde han fået 10**

8 avril 2025

Dybdegående og professionel

Førstegangskøber? Totalt uviden om ... ALT?
.. Det var min hustru og jeg, og vi kan ikke være gladere og mere taknemmelig for Samer som vores advokat og rådgiver.

1. Billig, mange gode trustpilot anmeldelser.
2. Professionel og dygtig gennemgang af samtlige papirer via. teams - 3 timer på en søndag! <3 Meget pædagogisk tilgang og kunne forklare alt på en let forståelig måde.
3. Rådgav om ex økonomi, ejerskifteforsikring, tilstandsrapport mm. Langt ud over, hvad jeg regnede med at en advokat ville gøre.
4. Viste os byggetegninger fra arkivet for at sikre os, at konstruktionen er i orden.
5. ...og meget mere.

Samer stillede os SÅ meget bedre ifm. køb af hus.

Ex: olietank på grunden, som sælger ville grave op.
Samer sikrede os, at der efterfølgende ville blive taget jordprøver, samt at sælger vil stå for oprensning såfremt prøverne viste forurening. Desuden sikrede han, at de ville reetablere området.

Har givet os utrolig meget uvurderlig viden til næste køb, samt hvad man skal holde øje med løbende.
Han tog endda kontakt til ut. løbende over både mail og telefon - SELVOM han var på ferie. CC på alle mails.

For os var det vigtigste en god mavefornemmelse, når man køber hus. Det sørgede Samer for at give os.

Tak :)

16 février 2025

Best advokat in Denmark

Best advokat that you can get, he save us 2 times from buying house that had serious issues, he help us a lot, he have big knowledge about buying house highly recommend

21 décembre 2024

Samer Abou Taha

Jeg vil gerne udtrykke min dybeste taknemmelighed til Samer Abou Taha, for den professionelle rådgivning og støtte, du har givet i forbindelse med min mands opholdstilladelse. Din evne til at navigere gennem komplekse udfordringer og altid finde løsninger har givet os stor tryghed. Din tilgængelighed og klare kommunikation har været uvurderlig, og jeg vil ikke tøve med at anbefale dig til andre, der har brug for juridisk rådgivning!
Du er en fremragende advokat, som formår at gøre det, der synes umuligt, muligt. Vi ville ikke have opnået dette uden din indsats og dygtighed.

12 septembre 2024

Highly recommend

I worked with Samer on my recent transaction and I highly recommend using him. He went through all the details of the contract line by line. He also helped me understand all the technical terms to make sure I fully understand every detail of the transaction. Needless to say, he caught a few sneaky things in the contract and helped me correct those and prevent any unpleasant surprises.

10 septembre 2024

fremragende service

Jeg vil gerne udtrykke min dybfølte taknemmelighed for det professionelle hjælp og støtte, som jeres team har ydet i forbindelse med min hustru immigrationsproces.

Hver eneste advokat har udvist enestående faglig dygtighed og en uovertruffen dedikation. Uanset om det drejede sig om komplekse juridiske spørgsmål eller detaljeret papirarbejde, håndterede jeres team alt med stor præcision, hvilket sikrede en gnidningsfri proces.

En særlig tak til Samer. Din omsorg og tålmodige svar gennem hele processen har givet mig ro i sindet og tillid, når jeg stod over for de komplekse immigrationsprocedurer. Din faglige viden og omfattende erfaring har uden tvivl været afgørende for os.

Jeg er dybt imponeret over jeres teams effektive arbejde og professionelle holdning. Jeg vil ikke tøve med at anbefale jeres team til enhver, der har brug for immigrationsjuridiske tjenester. Endnu en gang tak for jeres hårde arbejde og fremragende service!

9 septembre 2024

Tryghed og engagement

Samer har en evne til at skabe tryghed og et vedholdende engagement i en ellers udfordrende proces. Alt forløb præcis som planlagt, takket være hans indsats. Vi har også benyttet Samer i forbindelse med boligkøb, hvilket har været en særdeles positiv oplevelse. Vi giver ham vores varmeste anbefalinger.

1 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Samer Abou Taha er fantastisk!

Kæmpe tak til Samer Abou Taha fra SBA Advokater. Han er den bedste køberrådgiver! Jeg kan ikke beskrive, hvor meget hjælp og tryghed jeg har fået gennem hele processen med mit første boligkøb.
Hans service og rådgivning er 10 gange prisen værd. Jeg er meget positivt overrasket over, hvor meget man får for pengene. Samer har været tilgængelig til enhver tid og har vejledt mig i alt fra banklån til forsikringer m.m. Tak for alt og al din ekstra tid! Du fortjener 10 store stjerner :)))
Jeg vil ikke bare anbefale Samer, men kraftigt opfordre jer til at vælge ham, hvis I gerne vil have meget grundig vejledning og professionel hjælp for ingen penge. Takket være dem som har anbefalet Samer til mig!

24 juillet 2024

Boligkøb og tryghed

Da jeg købte min bolig, valgte jeg SBA Advokater som min juridiske rådgiver, og jeg kunne ikke have været mere tilfreds med deres service.

Fra begyndelsen af processen udviste de skarp opmærksomhed på detaljer, hvilket gav mig tryghed og sikkerhed i mit boligkøb.

SBA Advokaters hjælp var meget værdsat, især når det kom til at forhandle vilkår og sikre, at alle dokumenter var i orden.

Jeg kan varmt anbefale dem til enhver, der står over for et boligkøb og har brug for en pålidelig og professionel advokat ved deres side.

22 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Stor hjælp til opholdstilladelse og familiesamføring

Super god oplevelse omkring vores opholds sag. Det virkede virkligt umuligt undervejs og alligevel vendt de sagen og kom med stor indsats for vores sag.

Nogle gang virkede det dog lidt som om de har for mange bold i luften.

Men det ændrer ikke på at de vundet vores sag og hellere ikke på en klar anbefaling. Mange tak igen.

27 mai 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus