Kære Anders,
Tak for din feedback. Jeg beklager, at du ikke er tilfreds med din oplevelse hos Scaleup Finance.
Det lyder umiddelbart som om, at din utilfredshed primært skyldes bogføringsfejl, som har været udenfor vores aftalte leverance. Det er selvfølgelig ærgerligt, hvis der har været misforståelser i forbindelse med indgåelse af aftalen, men omfanget af aftalen er blevet drøftet med dig både skriftligt og mundtligt flere gange. Du havde blandt andet en samtale med en af vores medarbejdere i maj, hvor vi informerede dig om behovet for at få styr på den daglige bogføring, der blev varetaget af 3. part. Vi blev enige om, at det var en god idé at få etableret en grundlæggende bogholderi-praksis, hvilket vi tilmed fremlagde en plan for.
Du nævner også, at der kun blev leveret tre-fire timers arbejde ugentligt. Under hele forløbet har vi leveret den service der fremgår af kontrakten, ligesom du har haft yderligere 12 timers kontakt med en af vores CFO partnere om måneden. Vi har gennem hele forløbet gået ud over det, der var fastlagt i aftalen, og hjulpet dig på en række områder uden for vores aftalte leverance.
Mvh
Scaleup Finance