À propos de l'entreprise

1. Boutique de santé et beauté

Écrit par l'entreprise

Scalpvawzen er en specialiseret klinik inden for Scalp Micropigmentation (SMP), hvor vi hjælper både mænd og kvinder med at genskabe et naturligt og tæt udseende – og genfinde selvtilliden. SMP er en effektiv, ikke-kirurgisk løsning ved hårtab, tyndt hår eller ar i hovedbunden. Vi skræddersyr behandlingen, så den passer præcist til dine behov, dit ansigt og din stil – uanset køn, alder og hårtype. Hvorfor vælge Scalpvawzen – Personlig og ærlig rådgivning – Naturlige og realistiske resultater – Høj faglighed og præcision – Tryghed og nærvær gennem hele forløbet Vi ved, at hårtab kan være en følsom sag. Derfor gør vi en ære ud af at skabe et trygt, professionelt og respektfuldt rum – hvor du som kunde altid er i centrum. Scalpvawzen – for dig, der ønsker et naturligt look og en stærkere udgave af dig selv.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,1

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Touch-up

Min tidligere behandling var faded efter 3-4 år, så valgte Scalpvawzen til en touch-up og det er helt klart blevet bedre end nogensinde før.
Kan klart anbefale Scalpvawzen til SMP behandling, ud fra min erfaring.

14 août 2024

Hej Matin

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med din touch-up behandling, og at resultatet lever op til dine forventninger – endda bedre end før! Din anbefaling betyder meget for os, og vi er taknemmelige for din tillid til Scalpvawzen. Vi ser frem til at se dig igen og fortsætte med at levere resultater, du kan være stolt af. Tak igen for din støtte!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er virkelig glad for mit resultat

Jeg er virkelig glad for mit resultat, jeg føler mig og ser 5 år yngre ud.

Casper er servicemindet, detaljeorienteret og bare en helt fantastisk fyr, som brænder for at hjælpe andre mennesker.

Jeg vil anbefale det til alle, det er lige til og smertefrit.

Jeg ville ønske jeg havde gjort det for mange år siden.

1 mai 2024

Hej Erik

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for, at du er så tilfreds med dit resultat og føler dig yngre. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en så positiv oplevelse, og at du værdsætter Caspers service og engagement. Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, at vi kan fortsætte med at levere gode oplevelser til dig og andre i fremtiden.

Professionel behandling

Super god oplevelse! Rigtig flot resultat og virkelig god behandling!

1 juillet 2024

Hej Dennis

Tusind tak for din fantastiske feedback! Vi er glade for at høre, at du havde en super god oplevelse og er tilfreds med resultatet. Vi stræber altid efter at levere den bedste behandling til vores kunder, og din ros betyder meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik lavet min SMP af Casper hos…

Jeg fik lavet min SMP af Casper hos Scalpvawzen.
Det var en utrolig positiv oplevelse i pæne og behagelige omgivelser.

Jeg følte fra start en professionalisme og dedikation fra Caspers side.
Vi blev hurtigt enige om hvordan hår græsen skulle være, og derefter gik han igang med behandlingen.
Behandlingerne gjorde på ingen måder ondt, og jeg lå så behageligt i hans stol at jeg ind imellen var ved at falde i søvn.
Der var en god stemning og behageligt musik ved alle behandlingerne.

Jeg fik indtrykket af, at Casper er perfektionist, så vi stoppede først da resultatet var helt perfekt.

Alt i alt var det en fantastisk oplevelse, med et fantastisk reultat, og så var det tilmed lidt billigere end andre SMP Klinikker.

Mikkel Clausen

4 juin 2024

Hej Mikkel

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse hos os, og at du er tilfreds med resultatet. Det blev virkelig også flot til dig.! Det betyder meget for os at høre, at du værdsætter vores professionalisme og dedikation.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus