Etter min bilannonse hadde ligget på Finn.no i 2 timer, var bilen solgt og på veg fra Stavanger til Bodø. Pengene på konto over natten. En smertefri handel over alle forventning. Seriøs, hyggelig... Voir plus
Leverte min nye Tesla Model 3 til Scandi Motors for detailing og coating og er veldig fornøyd med resultatet! Profesjonelt arbeid, god kommunikasjon hele veien og rask behandlingstid. Anbefales på det... Voir plus
Gjaldt salg av bruktbil til bilforhandler. Alt var veldig ryddig! God kommunikasjon, raske svar på avklaringer og veldig greit med oppgjør og det praktiske ifbm med salget av bilen. Anbefales!
Ryddig
Avtalte å kjøpe noen løse hjul fra Scandi, de var behjelpelig med å fikse frakt og alt fra Bodø til Steinkjer. På rekordtid.
Ryddig
Detailing og Coating
Leverte min nye Tesla Model 3 til Scandi Motors for detailing og coating og er veldig fornøyd med resultatet! Profesjonelt arbeid, god kommunikasjon hele veien og rask behandlingstid. Anbefales på det sterkeste!
Detalj på bilen
Jeg fikk en detalj på bilen min, og jeg er veldig fornøyd med resultatet! Arbeidet ble utført til en rimelig pris, og kvaliteten var utmerket. Detaljene ble håndtert nøye, og bilen ser nesten ny ut. Anbefales til alle som ønsker god bilpleie uten å betale for mye!
Veldig ryddig
Veldig ryddig, sympatisk og profesjonell motpart. Anbefaler Scandi Motors AS på det varmeste.
Veldig fornøyd
Raskt og enkelt, god service og hyggelige folk, bra pris
Hyggelig og ryddig handel
Hyggelig og ryddig handel. De kjøpte bil av meg for kunde.
Helpfull and detail oriented dealer
Helpfull and detail oriented dealer. Vehicle was in good condition and seller was helpfull with delivery at no ekstra cost.
Flott service
Flott service og koselige samtaler.flinke karer som ordnet ting hurtig og ordentlig,så vi kunne kjøre hjem med "ny"bil.
Rask og super service.
Rask og super service.
Veldig trivelig og behjelpelig.
Highly effective and does a excellent…
Highly effective and does a excellent job!
Professional and trust worthy.
Best quality detailing in Bodø!