Det positiva är att det är den perfekta nattbelysningen, som inte skär in i de trötta yrvakna ögonen. Vi har en i korridoren, en i hallen, en i stora badrummet och en i köket. Smart om man är småbarn... Voir plus
Bara några timmar efter min beställning. Fick jag veta att man kunde få två o betala för en lampa.jag hade gjort 2 beställningar av misstag och ni rättade till det snabbt o enkelt. Saknar dock att ja... Voir plus
A répondu à 53 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Satte den vid köksingången och det…
Satte den vid köksingången och det gjorde sena kvällar enklare. Ljuset är varmt, inte det där sjukhusvita skräpet. Sensorn reagerar korrekt, inga slumpmässiga tändningar hittills. Förpackningen var också bra, inget skadat.
GLöMDE ATT JAG ENS INSTALLERADE DEN DEN…
GLöMDE ATT JAG ENS INSTALLERADE DEN DEN GöR BARA SITT JOBB VARJE KVäLL. VILKET äR GANSKA PERFEKT TBH.
ngl jag trodde inte ens jag behövde den…
ngl jag trodde inte ens jag behövde den här men nu skulle jag inte ta bort den.
Pluggade in den och glömde bort den…
Pluggade in den och glömde bort den vilket typ är poängen antar jag. Den bara funkar.
Pluggade in den och ja
Pluggade in den och ja den bara funkar. inget mer att säga.
Jag har testat några rörelselampor…
Jag har testat några rörelselampor tidigare och de flesta var antingen för starka eller kändes billiga. Den här är faktiskt balanserad. Ljuset är varmt och sensorn reagerar rätt varje gång. Har använt den i några veckor nu, inga problem.
Satte luno lamp i ett hörn av…
Satte luno lamp i ett hörn av vardagsrummet och det mjukade upp hela rummet. Ljuset är försiktigt men ändå tillräckligt starkt för att se ordentligt. Kundtjänst svarade snabbt på min fråga om färg vilket jag gillade.
Trodde inte att en liten luno nattlampa…
Trodde inte att en liten luno nattlampa skulle göra så stor skillnad men det gör den verkligen. Mina kvällar känns lugnare nu.
Testade billigare versioner innan och…
Testade billigare versioner innan och de kändes rangliga. Luno nattlampa känns stabil och välbyggd, inte som tunn plast. Installerade den på några sekunder och den fungerade direkt, inget krångel.
hallen kändes direkt mer ombonad
Jag satte luno lamp i hallen och wow, det kändes direkt mjukare och mer ombonat. Ljuset är varmt utan att vara för svagt, och jag älskar att den bara tänds av sig själv. Leveransen var snabb också vilket jag uppskattade.
stilren design med smart funktion
Beställde luno motion lamp mest för funktionens skull, brydde mig inte om utseendet. Men den ser faktiskt ren och minimalistisk ut i hallen. Varmt ljus, smidig aktivering och den kom snabbare än utlovat vilket var bra.
harmoniskt sken som räcker hela kvällen
Min vän tipsade mig om luno nattlampa och jag är glad att hon gjorde det. Den känns stabil och inte plastig som andra jag testat. Det varma ljuset på kvällen gör allt mer harmoniskt, jag tänder knappt taklampan längre.
Bättre än förväntat
Bättre än förväntat, luno lamp känns faktiskt premium. Sensorn har inte missat en enda gång.
Jag r ganska petig med belysning och de…
Jag r ganska petig med belysning och de flesta små lampor str mig efter en vecka. Den här luno lamp känns annorlunda, ljusstyrkan r precis lagom och inte verdriven. Har använt den dagligen och hittills har den varit felfri.
Det är bara att plugga in luno light…
Det är bara att plugga in luno light och klart. Inget drama, bara ett fint mjukt sken varje kväll.
Jag har testat några rörelselampor…
Jag har testat några rörelselampor tidigare och de flesta var antingen för starka eller kändes billiga. Luno nattlampa är balanserad och känns faktiskt rejäl i handen. Sensorn slår på exakt i tid varje kväll, inga klagomål hittills.
Jag beställde två luno lampor till…
Jag beställde två luno lampor till hallen och trodde inte de skulle förändra känslan så mycket. Sensorn reagerar varje gång och ljuset sprids fint utan att blända. Förpackningen var snygg och inget kändes billigt.
Supernöjd med min luno lamp
Supernöjd med min luno lamp, den är liten men gör stor skillnad. Kom snabbt, inga problem.
Snabb leverans , rabatt vid första köpet , mycket bra och snabb korrespondens vid tankar på retur , löstes mycket bra och snabbt.
Mycket nöjd med bemötandet från företaget