Snel verzonden, goed ingepakt, snelle beantwoording e-mail. Wat beter kan is dat bij een product defect, de klant (binnen de 30 dagen retour termijn) zelf contact moet opnemen met de (buitenlandse) l... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik ben heel erg tevreden met de schaakset,de kwaliteit, de snelle levering. Ga ik zeker aanbevelen aan mijn vrienden en kennissen!!!
2 dozen besteld, maar door een fout was er maar 1 geleverd . Mail gestuurd en onmiddellijk reactie gekregen.De dag nadien was de 2e doos er al. Top service. Correct en snel. Heel tevreden.
Voor een van mijn bestelde schaakstukken waar wat aan mankeerde per direct via de post een nieuwe gekregen, goede service! Vormgeving van de door mij gekochte schaakstukken [German Knight Ebonised m... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
Correct
Correcte afhandeling van de bestelling.
Vriendelijke communicatie.
Door leveringsproblemen enige vertraging van een product, maar kreeg wel een duidelijke uitleg.
Voor schakers zeker een aanrader.
Fantastische customer service
Fantastische customer service! Een van de schaakstukken had een kleine beschadiging (fout van fabrikant). Zelfde dag nog een reactie gekregen en dag later een vervangend stuk in de post ontvangen, echt top!
De schaakkoning weet tenminste nog wat…
De schaakkoning weet tenminste nog wat Service is. Met een hoofdletter S! Van Supersnelle levering, Soepele opstelling, Solver bij problemen en natuurlijk de S van Schaken! Fijn dat er zo’n Supertoffe Internet shop bestaat met van alles en nog wat op schaakgebied. Had ik al gezegd, dat ik tevreden was?
Het schaakbord dat ik besteld heb is echt een aanwinst
Het schaakbord dat ik besteld heb is schitterend en van degelijke kwaliteit. De levering ging ook nog eens snel en vlekkeloos. Voor mij dus een echte schaakkoning!
Hele goede service
Hele goede service. Ook toen er schade aan mijn bord was ontstaan tijdens het vervoer (buiten hun schuld om) werd ik snel en goed geholpen met een nieuw bord. Heel fijn
aankoop King Performance
wist niet goed wat te kopen en heb duidelijke en eerlijke info gekregen, en nu super blij van mijn aankoop.
Super snelle levering, de dag nadien. Aan te raden winkel.
Goed en eerlijk advies
Goed en eerlijk advies, heel goed geholpen hierdoor. Dikke aanrader.
Zeer snelle en vriendelijke service
Zeer snelle en vriendelijke service! Zeer bedankt!
Duidelijke informatie over product
Duidelijke informatie over product, prijs en verzending
Vragen worden snel beantwoord en product komt volledig overeen met de beschrijving en verwachting
Kortom een uitstekende online ervaring, zo moet het zijn!
Schaakkoning, koning in service
Een leuk schaak gerelateerd kado bleek een klein defect te bevatten. Na contact met Schaakkoning is de geleverde schaakklok retour genomen en is zo snel mogelijk een perfect werkend exemplaar toegezonden. Complimenten voor de communicatie over de status en de uitstekende afhandeling.
Geen eigen verkoop
Doorgelinkt naar bol.com en daar blijken producten niet op voorraad. Deze site heb je dus niets aan dus..
linkt alleen door naar Bol.com
Prachtige veelbelovende site, maar linkt alleen maar door naar Bol.com, waar alles uitverkocht is.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.