Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Kort geleden een mooie bestelling gedaan bij de schminkjuf. Helaas was één sjabloon dat ik heel graag wilde hebben uitverkocht. Ik kon op de link klikken om mijn emailadres achter te laten zodat ik e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Positief! snelle verzending, en toen er wat mis was met mijn bestelling, was dit binnen een dag al door hun opgelost. Complimenten!

Noté 5 sur 5 étoiles

Het voelde bijna als een cadeautje toen het pakketje aankwam. De vrolijke stickers op de doos maakten me meteen nieuwsgierig, maar het echte feestje begon bij het openmaken. Binnenin zat prachtig roze... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de divertissement en entreprise

Écrit par l'entreprise

Onder professionele begeleiding verzorgen wij schminkworkshops en schminkcursussen. Deze zijn te volgen voor beginners en gevorderden. In ons prachtige schminkatelier in Kerkrade worden deze gegeven. Het is ook mogelijk om op locatie naar keuze een workshop/cursus te organiseren. Daarnaast zijn wij te boeken voor animatie van kinderen en volwassenen. Denk aan animatie op feestjes, bruiloften en partijen. Ook zijn wij vaak te vinden op openingen, braderieën, markten en speciale evenementen. Het is ook mogelijk om je kinderfeestje te komen vieren bij ons in het schminkatelier in Kerkrade. Voor Schmink-advies ben je bij ons aan het juiste adres. Persoonlijk en vol passie helpen we je bij wat jij nodig hebt! Je kunt persoonlijk langskomen op afspraak, shoppen tijdens een workshop/cursus of bestellen via onze website. De producten die je in onze webshop vindt zijn ook allemaal te bewonderen in ons schminkatelier. Dus mocht je nog ergens vragen over hebben twijfel dan niet en neem contact met ons op. Ben jij of iemand zwanger en ben je op zoek naar een Bellypaint? Voor de beste periode, waar je aan moet denken en nog veel meer, neem dan eens een kijkje op onze website voor meer informatie en inspiratie. Kortom voor Schminkartikelen en advies, kinderanimatie en volwassen schminkanimatie bent u bij ons aan het goede adres!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

4,9

Tous les avis

133 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Snelle bezorging

Snelle bezorging, erg leuke versierde pakket van binnen en buiten. Ik werd gewoon vrolijk van de stickers en kaartjes die erin zaten en dan had ik mijn bestelde producten nog niet eens in mijn handen.
Ik wilde bijna nog iets bestellen puur door het pakketje zelf.

1 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Op tijd verstuurd en leuk verpakt met…

Op tijd verstuurd en leuk verpakt met aandacht en presentje en handgeschreven persoonlijke boodschap. Voelt als een kadootje om open te maken. Mooie producten (Helaas was de post traag ivm de hitte....dus nu nog even snel oefenen voor morgen feest)

23 juin 2026

Super!

Ik schrijf normaal gesproken geen reviews, maar het was een genot om mijn pakket te openen! Mijn dochter en ik vonden het geweldig!! De mooie stickers, de WK-confetti (wat wij nu als decoratie bij de televisie gebruiken), het cadeautje en een persoonlijk kaartje, het voelde écht als een cadeautje! Het pakket was met veel zorg en liefde samengesteld, alle producten waren netjes beschermd en het was de volgende dag al in huis, top! Ik ga zeker weer bestellen 🫶🏼🌸

12 juin 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Tot nu toe nog niks ontvangen

Tot nu toe nog niks ontvangen. Niet door verkoper, maar probleem is de post.
Zoals aan gegeven kan de verkoper hier niks aan doen, na kontakt is het super opgelost.

17 juin 2026
Logo de Schminkjuf

Réponse de Schminkjuf

Beste klant,

Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. Wij begrijpen heel goed dat het vervelend is wanneer u op uw bestelling wacht.

Wij willen hierbij wel aangeven dat wij uw bestelling op tijd hebben verwerkt en verzonden. Vanaf het moment dat een pakket aan PostNL is overgedragen, zijn wij voor de daadwerkelijke bezorging afhankelijk van hun dienstverlening. Uiteraard vinden wij het net zo vervelend als u wanneer een pakket vertraging oploopt.

Wij hadden het op prijs gesteld als u eerst contact met ons had opgenomen. In zulke situaties kijken wij namelijk graag samen naar een passende oplossing en kunnen wij vaak direct een onderzoek bij de vervoerder starten.

Bij De Schminkjuf staat klanttevredenheid hoog in het vaandel en wij doen iedere dag ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Daarom vinden wij het jammer dat wij hiervoor een 1-sterrenbeoordeling hebben ontvangen, terwijl de vertraging buiten onze invloedssfeer lag.

Mocht uw pakket inmiddels nog steeds niet zijn ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Brenda
De Schminkjuf

De Schminkjuf is WOW 💛

De Schminkjuf is WOW 💛
Producten online besteld. En wat was dat pakketje altijd met zorg en liefde ingepakt en verpakt, met extra stickertjes erop zoals een hartje, een voetbal, handle with care etc etc. En ook nog een extra sjabloontje gratis erbij. Ook kreeg ik een persoonlijk kaartje erbij🫠. Bedankt Schminkjuf..I love it😚

11 juin 2026
Avis spontané
Noté 3 sur 5 étoiles

Waar is de cadeaubon?

Het is zeer onduidelijk waar de cadeaubon is. Ik had een fysieke bon verwacht. Maar omdat ik maar niets kreeg heb ik in mijn account gezocht. Daar heb ik hem dan gevonden en heb hem via email verzonden. Zeer omslachtig.

7 juin 2026
Logo de Schminkjuf

Réponse de Schminkjuf

Beste Frank,

Bedankt voor uw review.

Wat jammer om te lezen dat het niet direct duidelijk was waar u de cadeaubon kon vinden. We begrijpen goed dat u een fysieke cadeaubon had verwacht en dat het daardoor verwarrend was toen u deze niet op uw adres ontving.

Omdat dit vaker vragen oproept, hebben wij op de pagina waar de cadeaubonnen worden besteld een stappenplan geplaatst waarin wordt uitgelegd hoe een digitale cadeaubon verzilverd kan worden. Toch blijkt uit uw ervaring dat dit nog duidelijker kan en daar leren wij van. Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om dit met ons te delen.

Bij De Schminkjuf staat klanttevredenheid voorop. Daarom vinden we het oprecht jammer dat u deze ervaring heeft gehad. Feedback zoals deze helpt ons om onze webshop en service verder te verbeteren.

Mocht u in de toekomst ergens niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag persoonlijk verder. Vaak kunnen we direct meekijken en is een oplossing snel gevonden. We hopen u dan ook van harte terug te zien en de volgende keer een soepelere ervaring te kunnen bieden.

Met kleurrijke groet,

De Schminkjuf

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus