L'entreprise a répondu
Ben al 5 jaar tevreden klant van Schoonenberg Ridderkerk echter sloot de winkel ivm personeelsgebrek en moest voor nieuwe toestellen naar Barendrecht. Prettig geholpen door Bobby, maar ook daar p... Voir plus
L'entreprise a répondu
Je voelt je echt serieus genomen. Erg vriendelijke en behulpzame dame die ik graag op deze manier wil bedanken. Goede raad en uitleg over de oortjes. Werken uitstekend en ik kan weer goed horen.
L'entreprise a répondu
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Écrit par l'entreprise

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Middenbaan 15, 2991CS, Barendrecht, Pays-Bas
Een aardige en kundige medewerker .
De hoortoestellen goed in gesteld.
mijn oude gehoorapparaten waren aan vervanging toe en dus zijn er nieuwe aangepast en op maat gemaakt. heb de nieuwe deze week voor het eerst gedragen. heel fijn.
Prima geholpen en eind resultaat is ook goed

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Barendrecht Middenbaan
Goede service in eerlijk - en betrouwbaarheid. Nam altijd de tijd om alles uit te leggen en te onderzoeken.

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Barendrecht Middenbaan
Ik ben bijzonder goed geholpen door de audicien heeft mij precies uitgelegd wat ik tijdens de testperiode moest doen,nu heb ik de apparaten al weer een paar weken en ben er erg blij mee.

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Barendrecht Middenbaan
Uitstekend geholpen en goede adviezen. Professioneel.
Keuze gemaakt, aangeschaft en gebruikt. Zeer tevreden.

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Barendrecht Middenbaan
Ik had een defect aan mijn hoorapparaat ik laat het probleem zien en kreeg als antwoord dat het een hoop geld ging kosten om het in orde te maken, ik vroeg wat ik ongeveer moest bij betalen bij aanschaf nieuwe het antwoord was ongeveer € 1000 euro dat vond ik een hoop geld. Ik naar Specsavers Keizerswaard daar het probleem oude laten zien en werd ter plaatsen direct voor mij gratis hersteld en moest bij aanschaf nieuwe € 336,00 bij betalen ben er nu zeer tevreden mee. Haal mij maar uit het systeem bij deze, Bredius klant nr: 5254992

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Barendrecht Middenbaan
Ben hier met mijn vader geweest. Ze nemen de tijd en passen zich aan aan de client. Mijn vader heeft Alzheimer en het is dan fijn dat daar rekening mee gehouden wordt en geduld voor is.

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Barendrecht Middenbaan
Eerst bij Specsavers Ridderkerk, niet verkeerd maar voor een kleinigheid 1 1/2 uur heen en terug.Naar Schoonenberg Barendrecht op de fiets 5 minuten. De afgelopen jaren prima ervaringen, nu mijn 2e keer hoortoestellen. Goede service en betrokkenheid met de klant. Speciaal Bobby Ruijgrok is klantvriendelijk en betrokken.
Goede en vriendelijke uitleg hoe het gehoorapparaat te gebruiken door Rory van Schoonenberg Barendrecht
Goede voorlichting wat je opties zijn.
Goed en duidelijk uitleg.

Beste dames en heren,
Gisteren 7 augustus 2024 om 12.30 ging ik heel snel naar uw vestiging Barendrecht omdat ik een nieuwe iPhone heb en het lukte me niet om het geluid via telefoon te laten streamen en de phonak app kon de toestellen steeds niet vinden ook al heb ik het reset. Ik moest snel weten hoe ik de toestellen met iPhone weer kon verbinden omdat ik de volgende dag op vakantie vertrok en ik wilde alles werkend hebben. Een collega kwam ik buiten tegen, de winkel was open, een andere vrouwelijke collega was in de winkel. Toen ik zei dat ik alleen wilde weten hoe je de toestel aan telefoon kan koppelen kreeg ik een folder in de handen gedrukt met een mededeling “ik heb nu pauze en ik ben van plan om ook een stukje buiten te lopen, voor vragen moet je een afspraak maken”. Ik weet niet wat jullie goede service noemen maar dit is geen slechte service, dit is gewoon geen service! Waarom houden 2 medewerkers tegelijk een pauze? Als het beleid is dat iedereen tegelijk pauze kan houden, gooi dan de winkel dicht. Ik neem de moeite om naar jullie winkel te komen terwijl ik OOK aan het werk ben en omdat de winkel telefonisch niet bereikbaar is om te horen dat uw collega pauze houdt en ook van plan is om een stukje buiten te lopen. Wat een luxe! Nu ben ik dus onderweg op vakantie maar de toestellen zijn niet gekoppeld aan de app en uw collega heeft mooi haar boterham op.

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Barendrecht Middenbaan
Mijn vader eindelijk de drempel over om gehoorapparaten aan te laten meten. Afspraken worden verplaatst of afgezegd. Op het laatste moment. Rede persoon was er niet, dat kan wel eens gebeuren maar 3 keer?! En dan maak je een nieuwe afspraak in de winkel, word die afspraak ook afgezegd. Best raar dat er afspraak word gemaakt op een dag dat de winkel dicht is! Wil je om 16.45 navraag doen bij de winkel is de winkel weer dicht?! Lichten aan niemand te zien..ook openingstijden is tot 17.30. Mijn vader zal daar niet meer komen, als je een man van 83 zo behandeld. Echt schoftelijk!! En nee we gaan geen contact meer zoeken met de winkel we zijn naar een andere gegaan.

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Barendrecht Middenbaan
Mijn vader is nu voor de 2e keer afgezegd bij een afspraak, zeer slecht en klantonvriendelijk, hij had vandaag ( maandag 17-6) een afspraak blijkt het filiaal dicht te zijn en ze zijn via de telefoon ook zeer slecht tot niet te bereiken.

Hele slechte ervaring
Heel duur hoortoestel aangeschaft
Zodra er iets niet goed is wordt er gezegd dat het maximaal 10 dagen duurt voor reparatie gereed is.
Nu al 14 dagen slecht kunnen horen en schoonenberg is niet thuis en kan niet aangeven hoe lang het nog duurt.
Toestel wordt voor 5 jaar gegarandeeerd , maar na drie kan je wat schoonenberg betreft al het heen en weer krijgen.
Indien u goed wilt blijven horen moet je zeker niet naar dit filiaal gaan.
Vreselijke baggertent

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Barendrecht Middenbaan
En savoir plus sur les différents types d'avis.