Ongeïnteresseerd personeel. Op 8 juni om 17:00 de winkel ingelopen (open tot 17:30). Baliemedewerkster stond haar tas op de toonbank in te pakken en was bezig op haar telefoon. Gevraagd om product voo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Eind december heb ik mijn nieuwe hoortoestellen gekregen. De phonak Infinio. Na een aantal aanpassingen ben ik er zeer tevreden over. Mijn audicien Bianca van de Beukel verdient een 10. Heel behulpzaa... Voir plus
L'entreprise a répondu
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Écrit par l'entreprise

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Papsouwselaan 474b, 2624 EP, Delft, Zuid-Holland, Pays-Bas
Demande des avis aux clients

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Delft Papsouwselaan
Enkel een afspraak maken via internet (15-11-2024)mogelijk .
De vroegste datum kan ik terecht met defect hoortoestel op 21-11-2024

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Delft Papsouwselaan
Alexandra heeft mij super goed geholpen, jammer dat ze uit Delft weg is, had alle tijd en geduld . Lag alles perfect uit!!!

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Delft Papsouwselaan
Audicien heel vriendelijk en goed uitleg gegeven. Jammer dat ik nog steeds niet goed een gesprek kan voeren. Wat voor mij de belangrijkste reden voor aanschaf was. Ook valt de app qua instellen tegen. Nauwelijks verbetering in horen. En ik wil nooit meer in ear hoortoestellen. Met de kleinste domes glippen ze er steeds uit, met medium inclusie (vreselijk) en pijnlijk linker oor. Ik had er helaas meer hoorverbetering en comfort van verwacht.

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Delft Papsouwselaan
Vandaag met mijn zoon van 11 voor serviceafspraak (piepend gehoorapparaat) geweest. Via de website de afspraak ingepland maar bij het filiaal was niets bekend. Daarna werkelijk schofterig behandeld door Alexandra. Nam niet de moeite mijn zoon, met wie we al jaren bij Schoonenberg komen, toch te helpen. Discussie eindigde met de deur die voor onze ogen werd dichtgetrokken. Wat een schande!

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Delft Papsouwselaan
Wat een vreselijk bedrijf, in een half jaar tijd 3 x op het laatste moment afgebeld, geen audicien.
Vlak voor de afspraak twee keer gebeld door een internationaal nummer, nou dat neem ik niet op, dat blijkt schoonenberg te zijn.
Ik heb alles terug gegeven en kom er echt nooit meer. Wat een vreselijk slechte winkel en organisatie

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Delft Papsouwselaan
Goede uitleg. Wel wat snel voor een ouder iemand. Alle info is nieuw en soms moet dat even kunnen landen. We schrokken wel van de prijs, viel tegen. Tevreden klant ondanks de prijs. Al jaren (30/35) heb ik last van tinnitus, veel fluitgeluiden en dat is nu te verwaarlozen. Heel blij met de rust in mijn hoofd nu. Hoop nog lang plezier van de apparaten te hebben, ben er tevreden over.
Vriendelijke personeel en professionele hulp. Alleen jammer dat de winkel niet rechtstreeks telefonisch bereikbaar is.
Vriendelijke medewerkers die ook oplossing gericht zijn met betrekking tot de financiële aspecten.
Ruime proefperiode en soepele gang van het hele aanschaffingsproces.

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Delft Papsouwselaan
Fijn geholpen er werd echt tijd voor me genomen. Duidelijk uitleg, en demonstratie. Een aanrader wanneer je toe bent aan hoortoestellen!
In ben vanaf het begin tot aan het daadwerkelijk aanschaffen van beide gehoortoestellen uitstekend geholpen. Duidelijke uitleg en wat ik kan verwachten. Ik ben zeer tevreden.

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Delft Papsouwselaan
Ik ben bij Schoonenberg Delft geweest ,(geholpen door Jeffrey)ik ben als een kind zo blij ,zoals ik vooruit geholpen ben , mijn gehoor is slecht en had al jaren een gehoorapperaat maar hoorde nog altijd slecht ,maar na een bezoek hier ,is er zon wereld voor me open gegaan , ik ben echt zo blij en voel me echt veel zelfverzekerder, alleen al omdat ik nu durf te communiceren,omdat ik hun beter heb gehoord en niet meer hoef gokken wat er gezegd was
Ik kan videobellen met mn kleinkinderen en kan ze verstaan enz enz echt Top ,

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Delft Papsouwselaan
Heldere uitleg en prima service door Aneke.
Er werd voldoende tijd ingepland om alles uit te leggen!

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Delft Papsouwselaan
Werd geholpen door een vakkundig iemand die mij op een fijne manier alles uitlag, waar ik een goed gevoel bij had, Tevens waren de afspraken correct en op tijd.