L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Ik ben reeds meer dan 15 jaar klant en vanaf de nieuwe gehoortest tot aan de laatste instelling alles perfect geregeld ook de financiële afhandeling is prima gedaan. voor mij is er maar 1 audicien du... Voir plus
Na enkele jaren bij een andere hoorspecialist te zijn geweest, nu een afspraak gemaakt met Schoonenberg HoorSupport. Vanaf het begin heb ik daar een goed gevoel bij gehad. Met speciale complimenten aa... Voir plus
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Écrit par l'entreprise

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Brusselsepoort 3, 6216CE, Maastricht, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Glenn was zeer vriendelijk en deed zijn uiterste best mij goed te helpen.

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Maastricht Brusselsepoort
Nemen ruim de tijd voor je. Geven duidelijke informatie over de keuzemogelijkheden.

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Maastricht Brusselsepoort
Al duurt het even voordat je een afspraak krijgt, het wachten loont! Men neemt alle tijd om alles uit te leggen en het hoorapparaat aan te passen!
Tot nu toe erg tevreden.
Vriendelijk en goed geholpen. Ze nemen alle tijd voor je. Al je vragen worden op een prima manier opgelost . Top!!!
Vriendelijk onthaal, goede uitleg. Enkele keren met mijn nieuwe hoorapparaten terug geweest om bij te laten stellen en nu zijn ze ok. Dit is mijn 3e paar van bij Schoonenberg HoorSupport en dat blijft dus mijn eerste keus.
De eerste ervaring met Schoonenberg was niet positief.
De vestiging in Maastricht Brusselsepoort heeft de klacht opnieuw in behandeling genomen en ik kan niets anders dan lof uitspreken.
Vriendelijke dame, correcte afhandeling.
CHAPEAU.

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Maastricht Brusselsepoort
Alles in prima harmonie verlopen: testen, evalueren, proefdraaien en finale levering!

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Maastricht Brusselsepoort
Audicien nam de tijd, was zeer vriendelijk, bouwt door op een bestaande goede relatie en kon mij een dag later meteen terug zien toen een Lyric toch niet helemaal goed bleek te zitten.

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Maastricht Brusselsepoort
Vriendelijke en deskundige mevrouw; niet gericht op verkopen, maar op wat het beste voor mij was. Eerlijk advies over wat ik kon verwachten met de mogelijkheid om het hoortoestel binnen een paar maanden was als geregeld.
Dankjewel

Fantastisch geholpen
De medewerker heeft de tijd genomen.
Goed advies gegeven.
En de balie medewerkster heel vriendelijk.
Mijn moeder van 85 jaar is al 10 jaar klant en heeft al meer dan 3 weken geleden haar hoorapparaat binnen gebracht om te laten repareren. Het zou 10 dagen duren. Ondertussen is haar ander hoorapparaat ook binnen moeten gebracht worden. Ik heb al 2 keer gebeld en 2 keer te horen gekregen dat iemand me terug zou bellen want "ik kan niets in het systeem zien". Zonder resultaat.... Service is bedroevend slecht geworden de laatste jaren zeker voor oudere mensen die minder mobiel zijn en ook digitaal niet sterk.

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Maastricht Brusselsepoort
Goede expertise, afhandeling prima, alles was bespreekbaar. Volgende hoortoestellen weer bij Schoonenberg.