Schrijversacademie Avis

3,1

De online basisopleiding vond ik goed, leerzaam en leuk. Al had de feedback van de docent wat uitgebreider gemogen, maar de lessen waren nuttig en we hadden een leuke, enthousiaste en gemotiveerde gro... Voir plus

De inhoud van de cursus is prettig, wat me stoort is de onduidelijkheid van volgorde en deadlines. Dat is soms verwarrend, vooral als je niet gewend bent om met de computer om te gaan en al wat ouder... Voir plus

De cursus is leuk opgezet en ook behoorlijk uitgebreid. Of je nu veel schrijfervaring hebt of weinig, je redt je prima met het cursusmateriaal waarin je stap voor stap tot schrijven komt. De docente... Voir plus

De Schrijversacademie biedt een ruime keuze aan schrijfopleidingen. In een korte tijd leer je alles over het proces schrijven. Verhalen vormgeven, het leren herkennen van je eigen schrijfstijl, hoe sc... Voir plus

1. École

À propos de Schrijversacademie

Informations provenant de diverses sources externes

Bij de Schrijversacademie leer je schrijven van professionals:

• Je krijgt les van schrijvers, redacteuren en schrijfdocenten
  • Verschillende opleidingen voor diverse genres
  • Unieke combinatie van zelfstudie en groepslessen

Start vandaag nog!

Moyen

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

'Echt en eerlijk hoeft niet hetzelfde te zijn als de waarheid' van Jowi Schmitz.

Ik vind het leuk!
De opleiding begint met zelf schrijven en dat is hartstikke leuk om te doen. Grappige is dat je dan zelf ervaart wat je later moet beoordelen, als redacteur. De docent is cool, schrijfster, open, verbindend. Jowi geeft niet de indruk het antwoord te weten, ze laat je nadenken over hoe jij achter het antwoord kan komen. Dat is een kunst. De organisatie eromheen is voor mij toereikend maar ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die het wat rommelig vinden, behoefte hebben aan meer structuur.
Voor mij is deze opleiding een verademing, een platvorm, een ontdekking, uitdaging, zoektocht. En helemaal alleen voor mezelf!

24 janvier 2014

De les overtrof mijn verwachtingen

Ik had me van tevoren een beeld gevormd van de groep: weinig gemêleerd en veel grijze haren - en we zouden zitten in een wat ondefinieerbare ruimte netjes op stoeltjes in een rij, passief luisterend naar de docent. Niets van dit alles. We zijn een leuke gemixte groep van jonge tot gemiddelde leeftijd die allemaal bevlogen zijn van het schrijversvak. We zaten in een knusse ruimte en hebben de hele dag snoeihard gewerkt en zeer veel geleerd. Ik ben zelfs zo enthousiast dat ik al verschillende mensen heb geattendeerd op de opleiding. Kom ook en schrijf mee!

27 octobre 2013