Lisez les avis des autres
Op de website vrij gemakkelijk een afspraak kunnen maken om een proefrit te maken op de Segway e150s. Bij binnenkomst merk je meteen de gastvrijheid, alle medewerkers waren druk de zaak te ope... Voir plus
Goed advies om een keuze tussen te maken tussen elektrisch of brandstof scooter. Diverse scooters proef kunnen rijden om tot de juiste keuze te komen.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Scooters, Elektrische Scooters, Onderdelen en Accessoires. Voor 23.45 besteld? Morgen in huis. 600m2 Webshop, Winkel & Werkplaats.
Coordonnées de contact
Van Leeuwenhoekstraat 8A, 2811DW, Reeuwijk, Pays-Bas
- scootercentrum.com
N'a pas répondu aux avis négatifs
Goed advies
Diverse scooters proef kunnen rijden om tot de juiste keuze te komen.
Super klantvriendelijk
Ik ben bij Scooter Centrum Reeuwijk geweest voor advies voor een scooter/snorfiets zonder afspraak. Ik wilde graag op een AGM snorfiets een proefrit doen maar die was helaas niet aanwezig. Ze namen wel de tijd voor mij en ik mocht 2 proefritten maken op 2 andere scooters. Ik besloot toch te wachten tot de AGM snorfiets weer in de showroom beschikbaar was. Daar werd ik keurig over opgebeld dat ik een proefrit kon komen maken. Toen de betreffende snorfiets geprobeerd van AGM reed prima en wederom namen ze de tijd, echt superklantvriendelijk bedrijf!
Brommer kopen leuk gemaakt
‘s ochtends een afspraak gemaakt voor een proefrit op de vmoto tc! Toen ik daar aankwam werden we vriendelijk ontvangen. Er werd een drankje aangeboden tijdens het wachten. Goede uitleg over de brommer gekregen voor de proefrit! Goede duidelijke uitleg tijdens de aankoop procedure! Zeer tevreden
Persoonlijke aandacht
Service, persoonlijk contact en mogelijkheden tot een proefrit op meerdere elektrische scooters.
Eén scooter was helaas bijna leeggereden, daardoor trekkracht niet goed kunnen beoordelen. Ik kom nog een keer terug en ga hier zeker een scooter kopen.
Er wordt geluisterd naar wat je wil
Er wordt geluisterd naar wat je wil. Er wordt dan een goed advies gegeven en je krijgt de mogelijkheid om op vele scooters een proefrit te maken. Fijn is dat er geen druk uitgeoefend wordt om dan iets te kopen, maar je later rustig kunt bedenken wat je wel of niet wilt.
Scooter online besteld
Scooter online besteld, korte wachttijd en goeden service.
Netjes op tijd afgeleverd en goede uitleg gekregen.
Gastvrij en tijd voor de klant.
Bij binnenkomst merk je meteen de gastvrijheid, alle medewerkers waren druk de zaak te openen, maar zeiden allen gedag.
In de showroom geholpen door een van de verkopers, de telefoon ging constant over, maar geen moment leek hij te twijfelen om die op te nemen. Er werd echt de tijd voor je genomen.
Na een goede proefrit de scooter besteld. Als de aflevering net zo gaat als de proefrit en bestelling, dan moet dat helemaal goed komen, alle vertrouwen in.
Top zaak.
Zeer klantvriendelijk personeel met verstand van zaken.
Zal deze zaak zeker aanraden.
Grote voorraad met diverse merken en…
Grote voorraad met diverse merken en typen scooters. Vriendelijk personeel. Communicatie kan beter. Bellen geeft vaak geen gehoor en via Whatsapp duurt antwoord erg lang.
Enorm tevreden!
Enorm tevreden!
Eind maart heb ik een elektrische Segway (25 km/u) gekocht. Na twee dagen bleek dat deze toch te traag was voor mijn woon-werkafstand.
Ik ben teruggegaan en werd direct goed geholpen. Zonder enig probleem kon ik een 45 km/u scooter uitzoeken en mijn Segway werd voor het volledige aankoopbedrag ingeruild.
Wat een service! Ze denken echt met je mee, zijn vakkundig en erg behulpzaam. Ik ga hier zeker terug. Niets is zo belangrijk als vertrouwen en service.
Hele fijne zaak, vriendelijke eigenaar
Hele fijne zaak,vriendelijk personeel en een groot aantal scooters op voorraad. Eigenaar had 2 personeelsleden die zich ziek hadden gemeld dus hij liep maar alleen in de showroom, maar heeft alsnog ruim de tijd voor ons genomen tijdens de aankoop van onze motorscooter. Vervolgens heeft de monteur ons helemaal uitgelegd hoe de scooter werkt en bood ons ook nog hulp aan met de scooter op de aanhangwagen rijden. 5 sterren dik verdiend.
Goede ervaring + nette mensen
Na een bezoek aan de showroom en wat vragen van uit mij eerlijk en netjes geholpen over voor en nadelen van bepaalde scooters... Na 2 dagen een proefrit gemaakt op een sym scooter en eigenlijk gelijk een klap er op gegeven... En na 2 dagen staat hij dan al klaar!
-Top service
-leuke mensen
-nette showroom
We kwamen kijken voor een Brommobiel
We kwamen kijken voor een Brommobiel. Testrit gemaakt, alle vragen beantwoord en de koffie was lekker. Er werd echt de tijd genomen om als klant tevreden weg te gaan. Weggaan maar met een goedgevonden en de brommobiel wordt binnenkort geleverd.
Vandaag stipt volgens afspraak mijn…
Vandaag stipt volgens afspraak mijn nieuwe Yadea Owin thuisbezorgd gekregen. Vriendelijke, sympathieke bezorger. Heldere uitleg en overige afhandeling keurig verzorgd. Vanaf de aankoop tot de levering uitermate tevreden over het professionele Scootercentrum team.
Ik kreeg keurig advies
Ik kreeg keurig advies. Vriendelijke man. Dacht goed mee met mijn situatie.
Aankoop niu nqix 150
Donderdag 12 maart is onze niu nqix 150 bezorgd in het verre Oosten. Super tevreden over de goede service, communicatie over de bestelling, complimenten! Ook complimenten voor de dienstdoende chauffeur, deze gaf duidelijke tekst en uitleg over de scooter en kwam op de afgesproken tijd. Al met al dik tevreden, zouden daar zeker in de toekomst weer een aankoop doen!
Mvg. Barry
Proefrit
Ik had een afspraak voor een vrijblijvende proefrit gemaakt. De scooter stond klaar en een mooie proefrit gemaakt rondom Reeuwijk. Bij terugkomst geen verkoopdruk maar gewoon; We horen graag van je wanneer je meer informatie wilt en fijne dag verder.
Alles goed geregeld.
Goed advies, mooie prijs en snelle levering
De verkoper denkt met je mee. Je kan meerdere motor scooters uit proberen. Goede en redelijke prijs. Snelle levering. Ik ben benieuwd naar mijn eerste service beurt.
Nieuwe scooter nodig, dan kun je hier zeker terecht!
Dit bedrijf is zeker aan te raden! We zijn hier geweest voor het uitzoeken van een nieuwe elektrische scooter. Personeel is vriendelijk, geduldig en heeft kennis van zaken!
En savoir plus sur les différents types d'avis.