3,8

Bien

Aucune trace de demande d’avis

3,8

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Vakkundig, eerlijk, vriendelijk en behulpzaam.

Wederom een zeer prettige ervaring opgedaan bij Scooterhuis in Valkenswaard. John F Kennedylaan 14, 5555 XD Valkenswaard, Netherlands.
Storing in de motor van mijn Huyser E-bike en Kay heeft na controle en onderzoek besloten om toch de motor in z’n geheel te vervangen om eventuele andere mogelijke storingsbronnen te elimineren.
Hij zal de storing bespreken en de motor claimen bij de fabrikant.
Top, en …..
Deze keer een E-bike leenfiets gratis, “dank daarvoor Kay”.
Verder adviseerde Kay me de achterband te vervangen want deze was al aardig aan gebruikssporen voorzien, waarop ik hem vroeg om meteen voor en achterband te vervangen plus een service beurt aan de fiets te geven.
Afspraak gemaakt en op afgesproken dag rond 14:00 uur werd de fiets klaar gemeld via een telefoontje.
Kijk dat zijn de kleine dingen die een goed bedrijf groot maken.
Ik vind het knap dat de twee mannen samen het bedrijf tot een hoger level weten te sturen.
Thnx mannen.
Verder geen poespas en eerlijk advies zonder je iets aan proberen te smeren.
Op mijn vraag om eventueel in te ruilen op nieuwe fietsen was “ NIET DOEN, IS NIET AANTREKKELIJK EN NIET BETER JULLIE”
Dus niet proberen om toch te verkopen maar reële antwoorden.
Ohja, fluisterstille en super rollende bandjes Kay!
Zeer tevreden klant, Ferrie.

10 juin 2026

Kortzichtig, Denkt niet mee als alleen in eigen belang

Denkt niet mee! Verzekeringsmaatschappij deed er maanden over om expert te sturen, n.a.v. schade scooter, nadat de scooter was gestolen en terug gevonden. Dossier kwijt, dossier onder op de stapel, kerstperiode, dan weer carnaval. Veel gecommuniceerd met alle partijen. Maar scooterhuis ging toch stallingskosten van 5€ per dag in voeren.
Scooter totall los verklaard. Nog 500€ waard en 270€ stallingskosten. Nooit meer zaken met deze partij.

12 mars 2025

Geweldig bedrijf.

Geweldig bedrijf. Ik heb mijn bijna nieuwe Ecooter ET3 kunnen inruilen voor een Segway E110S. Moest even besteld worden maar was sneller binnen dan verwacht. Kreeg in principe een nette prijs voor mijn ingeruilde scooter. De communicatie loopt top het meeste via de mail wat prima werkt. Keurig in een mooie nieuwe bedrijfsbus afgeleverd. Je word een aantal keer gebeld wanneer ze denken bij je aan te komen. Nieuwe scooter staat netjes met bandjes vastgemaakt in de bus. Alles word met geduld en vakkundig uitgelegd. Aardige mensen allemaal. Ik ben zeer tevreden over hoe alles is gegaan kan niet beter.

15 mars 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit