Scrunchies Handmade With Love Avis

4,8

What an amazing customer service ! I must confess, I’m always hesitant when it comes to ordering things through Instagram advertising, but I am glad I did ! My parcel got lost with Bpost, the customer... Voir plus

Ik heb al vele keren bij Scrunchies handmade with love besteld en ze hebben super produkten!!!! De bestelling wordt met zorg ingepakt en snel verstuurd met een lief kaartje erbij. Laatst was er ie... Voir plus

In december het kinderfeestje van onze dochter gevierd. De dames van Scrunchies Handmade With Love zijn bij ons aan huis geweest en alle meiden hebben genoten van het feestje. Iedereen mocht 2 scrunch... Voir plus

Dat ik voor de tweede keer bestelde zegt veel over hoe fijn ik de hair clips vind voor mijn gladde dunne haar waar normaal gesproken elke klem of klip uit glijd. Eén van de deze keer bestelde clips ha... Voir plus

1. Boutique d'accessoires de mode

Ons belangrijkste doel is om functionele (haar)accessoires te bieden die jouw helpen om jezelf elke dag mooi en zelfverzekerd te voelen. Of je nu je kinderen naar school brengt, naar een zakelijke vergadering gaat of vakantie viert op het strand. Wij hebben de accessoire voor jou! We willen altijd blijven vernieuwen en streven naar het lanceren van nieuwe, unieke collecties om aan ieder zijn wensen en behoefte te voldoen. We hopen dat je met ons meedoet in deze missie en ons vrouwelijke, kleine bedrijf ondersteunt!

4,8

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

50 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Al 5x hier besteld

Al 5x hier besteld! Haarklemmen en scrunchies zijn goed en origineel!
Bij de laatste bestelling liep de levering niet zo lekker en bij aankomst was er 1 klem gebroken, dit werd snel, positief afgehandeld!
De communicatie is zeer goed en snel.

9 décembre 2025

Een succes

Mijn dochter is helemaal blij met haar scrunchie bandeau's. De stoffen zijn heel mooi en ze zitten lekker!

26 novembre 2025

Super goede persoonlijke service!

Super goede persoonlijke service!

Na nog geen jaar ging 1 van mijn haakjes van het telefoonkoord kapot. Mailtje gestuurd en super snel reactie en volgende dag al nieuw haakje in de brievenbus!

Jullie zijn toppers! Met hele leuke spulletjes ;) dankjewell!

3 novembre 2025

Goede communicatie en leuke gezellige…

Goede communicatie en leuke gezellige meiden.
Bij onduidelijkheden mailen of whatsappen ze je met zonodig een foto.
Top, en ook op aanvraag maken ze.
Heb ze gevonden op de creadoe beurs.

27 octobre 2025

Hele fijne webshop, fijne spullen en daarachter lieve dames

Zo lief. Na een berichtje ivm een kortingsactie (vermoedelijk mijn eigen fout 🫣) kreeg ik gewoon een extra haarklem.
Inmiddels al een hele voorraad van ze, van haarklemmen, scrunchies haarbanden en telefoonkoord. Allemaal even fijn en nog mooier dan op de foto's oo de site.

Enige haarband!

Snelle levering.
Aardig persoonlijk briefje erbij.
Product top.
Veel keus.
Meteen in tien kleuren besteld.
In een handomdraai in je haar.
Stralend de deur uit.

Weer top

Ik heb opnieuw besteld bij Scrunchies Handmade With Love. De meiden zijn superlief en de service is top! De levering was snel en mijn nieuwe haarclip Suus XL is echt geweldig. Hij zit lekker, zelfs tijdens het autorijden of als je even op de bank ligt. Helemaal blij weer! 💕

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snel verzonden. Er was iets mis met 1 van de items en gelijk een nieuwe ontvangen. Super goede service en mooie kwaliteit producten.

25 août 2025

Vriendelijk…

Na een foutje in het adres is mijn pakketje terug gegaan naar deze lieve dames, zonder extra kosten stuurde ze het gewoon weer naar me op, naar het juiste adres. Super vlot en vriendelijk contact! En prachtige spullen ❤️!

4 septembre 2025

Super tevreden!

Goede service , snelle reacties en meedenkend. Ook erg blij met de combi van telefoon koord en sleutelhanger! Stuur alle complimenten door aan jullie 🩷

10 septembre 2025

Prachtige haarklemmen

Wegens een oorpiercing moest mijn haar vast en nu laat ik het verder groeien om de ontzettend mooie en leuke haarklemmen in bezit te krijgen. Ik vind ze fantastisch!

10 septembre 2025