Peter heeft alles conform afspraak geleverd en geïnstalleerd. Hij legde duidelijk uit wat de opties waren en de plus en minpunten ervan. Afspraken worden stipt op tijd door hem opgevolgd. Vragen na... Voir plus

Uitermate klantvriendelijke en snelle service. Peter Sigmond perfect op tijd, Alle problemen keurig opgelost en toegelicht. Duidelijk met grote kennis van zaken. Goede tips en adviezen gegeven,... Voir plus

Telefonisch zeer goede back up!! Kan het probleem niet opgelost worden telefonisch,dan word er ter plekke zeer snel gereageerd. Kennis zeer hoog!! betreffende hardware en software. Tarieven zijn... Voir plus

1. Service informatique
  2. Ordinateur et accessoires
  3. Centre d'opérations du réseau
  4. Service de réparation d'ordinateurs
  5. Assistance et services informatiques
  6. Magasin d'ordinateurs d'occasion

Informations provenant de diverses sources externes

ICT dienstverlenend bedrijf voor midden/klein bedrijf en partikulier. Van maatwerk tot standaard merken/diensten. Dienstverlening op het gebied van hard- en software, netwerken, communicatiemiddelen en websites.

4,8

Professionele hulp

Goed geholpen en fijn dat er werd meegedacht. Zeer tevreden. Problemen met installeren en het herinrichten van de notebooks adequaat opgelost. Verstand van de Microsoft-wereld en dat is ook heel wat waard.

18 novembre 2025

Vertrouwd

Peter is altijd bereikbaar en stopt pas als het probleem verholpen is.

23 septembre 2025

Réponse : S.C.S.S.

Beste Aad, bedankt voor je lovende woorden. Je weet ons te vinden als er weer wat op doet!

Deskundig, goede service, niet duur

Ik ben zeer deskundig geholpen, Peter is vriendelijk en communiceert goed, levert service aan huis, geeft goede tips en informatie mee en brengt volgens mij minder uren in rekening dan hij besteedt, top dus!

18 juillet 2025

Beste Dennis,
soms zitten we ook wel eens te wachten of kan ik andere dingen doen, dus we houden het eerlijk. Bedankt voor het compliment.

Klasse bedrijf

25 juin 2025

Réponse : S.C.S.S.

Bedankt Jaco, voor je aardige woorden, dat ik jullie nog lang kan/mag blijven ondersteunen.

Aanrader!

Goede en snelle service en nette prijs.
Peter is duidelijk over mogelijkheden en legt alles goed uit.

7 décembre 2024

Onmisbaar!

Peter heeft de juiste kennis, is direct beschikbaar, en helpt je no matter what, direct uit de brand bij een probleem. Op verzoek krijg je advies waar nodig. Voor MKB een topper om in je dienstverleningsnetwerk te hebben.

3 octobre 2024