Jag är företagskund i butiken och får alltid ett jättetrevligt bemötande! Butikschefen är väldigt engagerat för att göra det lilla extra för hennes kunder och besökare i butiken. Rekommende... Voir plus
Det var en yngre kille som nog nyss börjat på jobbet som hjälpte mig. Han var mycket artig och trevlig och kommer säkert att bli en bra resurs för er. Trots att han var ny på jobbet kunde han snabbt o... Voir plus
- Fournisseur d'accessoires de bateau
- Fournisseur de tauds de bateaux
- Magasin d'équipements et accessoires nautiques
- Magasin de voile
- Magasin d'articles pour remorques
SeaSea Båttillbehör är Sveriges största butikskedja för båttillbehör med totalt 29 butiker. Finns inte SeaSea på din ort än kan du alltid handla på seasea.se och få varorna levererade hem till dig. Vi på SeaSea har samlat de ledande varumärkena under ett och samma tak för att du enkelt ska finna de rätta originaldelarna till din båt. Tillsammans med vår kunskap och vårt breda sortiment samt riktigt bra erbjudanden vill vi vara den bästa partnern för dig. Välkommen till oss!
Lövbacksvägen 4, 141 71, Segeltorp, Suède
- 08-50564030
- info@seasea.se
- seasea.se
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Fantastisk god og hyggelig kundeservice
Fantastisk god og hyggelig kundeservice hos Seasea Strömstad ved Lena!
Märkligt att man säljer flaggstänger…
Märkligt att man säljer flaggstänger för 32-mm fäste men flaggstångsfästen för 30-mm stänger som enda för däcksmontage.
Bra butik med bra utbud
Bra butik med bra utbud. Sköna gubbar som jobbar där & fin service.
Snabb leverans😄 till ett skapligt pris😄
Nöjd företagskund hos butiken i Strömstad
Jag är företagskund i butiken och får alltid ett jättetrevligt bemötande!
Rekommenderar att titta förbi!
Björn
Boating Lifestyle
Härlig service
Jag klev in i butiken utan att riktigt veta vad jag behövde för material till båten som behövde slipas. Ronja ringde upp en kollega och efter det ringde de tillverkaren av båten och dagen efter ringde de upp mig och berättade vad jag behövde och hur jag skulle göra för att få ordning på båten, grymt bra service!
Betjäningen (=Lena i Seasea butik i…
Betjäningen (=Lena i Seasea butik i Strömstad)) hade god kunnskap till de tingena som jag frågade om. Väldigt informativ, kunnskapsrik och överbevisande, med andra ord god service från hennes sida. Butiken innhåder mycket men upplevs oansett inte som trång. Jag kommer tillbaka fler gånger, specielt nu som Seasea butiken på Rud, Bærum i Norge är stängt.
Mycket bra service
Mycket bra service. Lena assisterade mig och tog reda på att jag fick med det jag behövde till båten. Mycket nöjd, solen ute blev lite varmare efter besöket.
Snabb och kunnig hjälp.
Färre än 5 betyder 0 i saldo
Kunnig personal!
Butiken på Torp i Uddevalla har ett brett och högkvalitativt utbud av båttillbehör! Jag kunde lätt navigera mig runt i butiken och fick ett väldigt trevligt bemötande av en trevlig tjej som hette Wilma. Hon kunde hjälpa mig välja ut vilken modell som skulle passa bäst för just mitt ändamål!
Köpte för det var snabba leveranser, men det har inte kommit efter 9 dagar!
Köpte för det var snabba leveranser, tog 3 dagar att flytta paketet från Årsta till Veddesta och ytterligare 6 dagar till de säger att jag inte är hemma och jag måste kontakta kundtjänst, de var inte på plats enligt min kameraövervakning! Så inte fått mitt paket efter 9 dagar - kan inte kalla det snabb leverans!

Réponse : SeaSea Båttillbehör
Godkänt
Alla grejer kom i tid men fy va förstört paketet var, totalt sönderriven. Såg ut som att nån hoppat på den bokstavligen. Men förmodligen PostNords fel.