Banner for Seductionail

Seductionail Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben echt súper tevreden over deze nagellak en BIAB! 😍 De kleuren zijn prachtig en mega goed gepigmenteerd — één laag geeft al zoveel dekking. Ik heb inmiddels een mooie collectie opgebouwd, va... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Al meerdere keren bij seductionail besteld en blijf elke keer tevreden! Naast de goede basis producten, komen ze meerdere keren per jaar met een nieuwe lijn/ producten zodat je als nagelstyliste je... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ongeveer een jaar geleden heb ik dit merk toevallig leren kennen op een beurs. Sindsdien gebruik ik vooral de BIAB-producten van Seductionail en ik ben er ontzettend tevreden over. De kwaliteit van... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ben zelf nagelstyliste heb al tal van merken uit getest maar deze sprongen er echt uit zeer fijn werken en super veel keuze

À propos de l'entreprise

5. Salon de manucure

À propos de Seductionail

Écrit par l'entreprise

Over Seductionail®

Welkom bij Seductionail®, dé bestemming voor professionele nagelstylisten in Nederland en België. Als trotse oprichters van het exclusieve merk Seduce® bieden wij hoogwaardige nagelproducten die voldoen aan de hoogste standaarden. Onze collectie omvat HEMA-vrije BIAB, acrylgel, gelpolish, en een scala aan tools en accessoires die essentieel zijn voor elke moderne nagelstudio.

Onze passie voor nagelverzorging gaat verder dan alleen producten. We streven ernaar om een community te creëren waarin creativiteit, kwaliteit en persoonlijke groei centraal staan. Door nauw samen te werken met onze klanten, blijven we innoveren en inspelen op de behoeften van de nagelindustrie.

Waarom kiezen voor Seductionail®?

• Exclusieve producten ontwikkeld met en voor professionals
  • Snelle levering: bestellingen vóór 22:00 uur worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen vanaf €100
  • Persoonlijke klantenservice die met je meedenkt
  • Actieve online community voor inspiratie en ondersteuning
  • Regelmatige lanceringen van limited editions en seizoenscollecties

Onze Community

Bij Seductionail® geloven we in de kracht van samenwerking en kennisdeling. Onze online community is een plek waar nagelstylisten ervaringen uitwisselen, tips delen en elkaar inspireren. Sluit je aan bij onze Facebook-groep of bezoek ons communityplatform voor exclusieve content en ondersteuning.

Volg ons

Contact

Onze servicebelofte

Écrit par l'entreprise

Altijd persoonlijke service en topkwaliteit
Ons doel is om jou niet alleen de beste nagelproducten te bieden, maar ook begeleiding, tips en support. We denken met je mee, reageren snel en blijven verbeteren. Dat is de kracht van Seductionail®.

Onze bezorgbelofte

Gratis verzending vanaf €100

Gratis verzending vanaf €100
Bestel je op werkdagen vóór 15:00u? Dan verzenden we jouw pakket nog dezelfde dag. Boven de €100 betaal je geen verzendkosten binnen Nederland. Snel, betrouwbaar en altijd met liefde verpakt.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 87 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

302 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik vind het erg fijn dat het een snelle…

Ik vind het erg fijn dat het een snelle levering heeft en de producten altijd goede kwaliteit hebben

10 août 2026

Réponse de Seductionail

Fijn dat je zo tevreden bent. Bedankt voor de review. Veel plezier met de producten. Liefs, Team Seductionail

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was huis nummer vergeten te…

Ik was huis nummer vergeten te vermelden en kreeg daar netjes een mail over
Echt super

10 août 2026

Réponse de Seductionail

Fijn om te horen! We doen altijd ons best het zo snel mogelijk te verzenden. Liefs Team Seductionail

Altijd goed

Top, snelle verzending, netjes verpakt en altijd een snoepje erbij haha

20 juillet 2026

Réponse de Seductionail

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle service. Veel plezier met je bestelling. Liefs, Team Seductionail

Noté 4 sur 5 étoiles

Tevreden!

Builder, Gel en Cat Eye besteld. Snel binnen, netjes verpakt. BIAB lakt goed, levelt goed en mooie glitters vooral, Cat Eye zeer mooi. Afwachten kwaliteit nog, maar zeer tevreden tot nu toe en een toevoeging voor mijn salon.

6 août 2026

Réponse de Seductionail

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Veel plezier ermee.
Liefs, Team Seductionail

Noté 1 sur 5 étoiles

het was een super snelle levering daar…

het was een super snelle levering daar was ik zo blij mee, product aanbrengen ging top alleen het ging er zo snel af. doe al heel lang normale acryl dus weet hoe ik een goeie prep doe maar voor deze prijs is t niet waard.. heel jammer had hoge verwachtingen

3 août 2026

Réponse de Seductionail

Jammer om te horen dat er gelijk een review word geschreven over een product terwijl veel stylistes er zonder problemen mee werken. Acryl en acrylgel zijn totaal verschillend en hebben allebei een andere voorbehandeling nodig. Waarschijnlijk gaat er toch iets mis in de voorbehandeling of applicatie. Wij staan altijd klaar voor klanten om te helpen, maar dat word lastig als er geen contact word opgenomen via de klantenservice maar een slechte review word geschreven ipv. kijken waar het probleem licht. Graag ontvangen wij van jou een mail met je volledige stappenplan (elke stap) en eventuele foto’s om je werk te zien en te kunnen kijken wat eventueel verbeterd kan worden om toch het juiste resultaat te krijgen. Liefs, Team Seductionail

Heel tevreden

Heel goede producten, werden ook super snel bezorgd in een mooi verzorgd pakketje.

15 juillet 2026

Réponse de Seductionail

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Veel plezier ermee. Liefs, Team Seductionail

Noté 4 sur 5 étoiles

Vragen

Als je vragen hebt word je snel en goed geholpen. Dat vind ik heel fijn !

29 juin 2026

Réponse de Seductionail

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Wij staan altijd voor je klaar als je vragen heb. Liefs, Team Seductionail

Fantastisch ! …

Sinds de tpo veranderingen overgestapt naar dit prachtige merk en bedrijf! Super aardige meiden, goede klantenservice, mooie kleurtjes en super fijne producten. Altijd enorm blij met alles :)

27 juillet 2026

Réponse de Seductionail

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Mochten wij je ergens bij kunnen helpen horen wij het graag. Liefs, Team Seductionail

Top product

En lieve kadootjes erbij
Ik bestel snel weer !!!

24 juillet 2026

Réponse de Seductionail

Bedankt voor je review. Heel veel plezier met je bestelling. Liefs, Team Seductionail

Goede producten, snelle levering

Goede kwaliteit producten, zeer snelle levering, ondanks superdrukte.

22 juillet 2026

Réponse de Seductionail

Fijn om te horen dat alles zo snel is geleverd. Veel plezier ermee. Liefs Team Seductionail

Erg tevreden

Erg tevreden, tweede bestelling

22 juillet 2026

Fijn om te horen. Veel plezier ermee. Liefs team Seductionail

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering! Top producten super blij mee! En lekker geur hangertje erbij voor in de auto als cadeautje super leuk! Dankjewel!

1 juillet 2026

Réponse de Seductionail

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Liefs team seductionail

Noté 1 sur 5 étoiles

Ontzettend klantonvriendelijke…

Ontzettend klantonvriendelijke ervaring.

Ik heb twee Builder Brushes besteld, waarvan er één bij normaal gebruik veel luchtbellen veroorzaakte. Ik ben zelf een gediplomeerde nagelstyliste en werk regelmatig met BIAB, maar dit probleem heb ik nog nooit eerder meegemaakt.
Toen ik hierover een klacht indiende, kreeg ik op mijn eerste drie e-mails überhaupt geen reactie. Pas na anderhalve week ontving ik antwoord, terwijl op de website duidelijk staat vermeld dat er binnen 48 uur wordt gereageerd.
De reactie die ik uiteindelijk kreeg was erg teleurstellend. Er werd aangegeven dat zij deze klacht “nog nooit hadden gehad” en het kwam er eigenlijk op neer dat het probleem volgens hen aan mij lag. Mijn ervaring werd totaal niet serieus genomen. Er werd geen enkele moeite gedaan om tot een passende oplossing te komen: geen vervangend product, geen terugbetaling en ook geen enkele vorm van tegemoetkoming.
Ik vind dit echt onacceptabel. Nog los van het defecte product is vooral de manier waarop mijn klacht is afgehandeld ronduit slecht. Een professionele klantenservice luistert naar de klant en zoekt naar een oplossing, in plaats van de schuld direct bij de klant neer te leggen. Voor mij reden genoeg om hier niet meer te bestellen en dit bedrijf dan ook niet aan te raden.

9 juin 2026

Goedemorgen,

Jammer om te horen dat je zo over onze klantenservice denkt. Wij hebben zeker wel een oplossing geboden om de helft van het product te vergoeden en dit hebben wij ook netjes gedaan. Jammer dat je het in je bericht anders laat blijken.

We hebben ook aangegeven dat we meerdere producten van dezelfde batch hebben nagekeken die niet het probleem ervaren. Als het een probleem was in elk product dan zou de hele batch het moeten ervaren. Dit was niet het geval. Verder gaan wij niet in discussie. Het is je eigen keus om niet meer bij ons te bestellen. Daar ben je vrij in!

Liefs, Team Seductionail

Fijne producten

Snelle levering en alles netjes ingepakt, fijne producten om mee te werken

25 juin 2026

Fijn om te horen! Veel plezier ermee. Liefs team Seductionail

Aanrader

Alles makkelijk te vinden op de webshop. Snel geleverd!

2 juillet 2026

Fijn om te horen! Veel plezier met je producten. Liefs, Team Seductionail

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele fijne producten met name de…

Hele fijne producten met name de acrylgel penseel waar ik heel lang mee kan werken zonder te splijten♥️ service is goed en zeer vriendelijk personeel

11 juin 2026

Réponse de Seductionail

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons penseel. Deze staat er inderdaad om bekend lang mooi te blijven bij natuurlijk juist gebruik. Mocht je vragen hebben kan je ons altijd berichten. Liefs, Romina Gerrits

Pakket is leuk verpakt,

Pakket is leuk verpakt,
Snel aangekomen!
En ik vind de producten en vooral de kwastjes heel erg fijn ! Nieuwe klant erbij love it

26 juin 2026

Réponse de Seductionail

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de bestelling. Liefs, Team Seductionail

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus