Ik ben echt súper tevreden over deze nagellak en BIAB! 😍 De kleuren zijn prachtig en mega goed gepigmenteerd — één laag geeft al zoveel dekking. Ik heb inmiddels een mooie collectie opgebouwd, va... Voir plus

L'entreprise a répondu
Al meerdere keren bij seductionail besteld en blijf elke keer tevreden! Naast de goede basis producten, komen ze meerdere keren per jaar met een nieuwe lijn/ producten zodat je als nagelstyliste je... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ongeveer een jaar geleden heb ik dit merk toevallig leren kennen op een beurs. Sindsdien gebruik ik vooral de BIAB-producten van Seductionail en ik ben er ontzettend tevreden over. De kwaliteit van... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ben zelf nagelstyliste heb al tal van merken uit getest maar deze sprongen er echt uit zeer fijn werken en super veel keuze
Écrit par l'entreprise
Welkom bij Seductionail®, dé bestemming voor professionele nagelstylisten in Nederland en België. Als trotse oprichters van het exclusieve merk Seduce® bieden wij hoogwaardige nagelproducten die voldoen aan de hoogste standaarden. Onze collectie omvat HEMA-vrije BIAB, acrylgel, gelpolish, en een scala aan tools en accessoires die essentieel zijn voor elke moderne nagelstudio.
Onze passie voor nagelverzorging gaat verder dan alleen producten. We streven ernaar om een community te creëren waarin creativiteit, kwaliteit en persoonlijke groei centraal staan. Door nauw samen te werken met onze klanten, blijven we innoveren en inspelen op de behoeften van de nagelindustrie.
Bij Seductionail® geloven we in de kracht van samenwerking en kennisdeling. Onze online community is een plek waar nagelstylisten ervaringen uitwisselen, tips delen en elkaar inspireren. Sluit je aan bij onze Facebook-groep of bezoek ons communityplatform voor exclusieve content en ondersteuning.
Écrit par l'entreprise

Gratis verzending vanaf €100

Lorentzstraat 15BU1, 2693BB, 's-Gravenzande, Pays-Bas

Demande des avis aux clients
A répondu à 87 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Super service, altijd een snelle verzending. Leuk ingepakt en altijd iets extra's erbij ;p Daarnaast vind ik de hulp die je van ze krijgt altijd heel erg fijn. Ook daar word altijd snel op gereageerd. Het merk en producten zijn fantastisch. Prijs, kwaliteit verhouding is ook perfect.

Réponse de Seductionail
Goede producten, ik gebruik de base producten en de hardgel van Seduce en ik ben verkocht aan het product, ik wil echt mooi meer wat anders. Al met al supppperr bedrijf met fijne producten 🫶🏽

Leuke aankondiging voor black Friday
Heerlijke kleuren om je vingers bij af te likken bij wijze van spreken.

Réponse de Seductionail
Ik bestel alles op jullie site en de service is fantastisch. Ik krijg mijn pakjes altijd goed op tijd binnen, als ik een vraag heb wordt deze altijd zeer snel beantwoord, jullie producten zijn ook heel goed.

Réponse de Seductionail
Al vaak besteld. Veel keuze, top service en waanzinnige kwaliteit. Bij foutjes of problemen fijn contact en goede hulp. Ik ben dik tevreden en volledig over van Pink Gellac naar Seduction nail🥰

Réponse de Seductionail
Super fijne producten van hoge kwaliteit.
Zeer service gericht je kan altijd terecht voor al jou vragen. Zeer tevreden!!

Réponse de Seductionail
Is wel een vlotte communicatie als je een mail stuurt heb je snel een antwoord terug en hun producten zijn ook goed .

Réponse de Seductionail
Seductionail is een fantastisch merk. Heb het enige tijd geleden ontdekt. De brush builder (biab) was mn eerste bestelling. Zojuist met de black friday sale 11 prachtige kleuren besteld. Ik kan niet wachten 😍

Réponse de Seductionail
Ik gebruik nu al een hele tijd het merk van Seductionail. En ik ben zeeer te vreden!
Werkt soepel en mooie producten!

Réponse de Seductionail
Wat een geweldig kwaliteit producten.
Ik ben er fan van.
De service is uitstekend en kan niet beter.
Het pakketje is met veel zorg en liefde ingepakt en dat zie je terug bij het uitpakken.
Blijft altijd weer een feest

Réponse de Seductionail
De acrylgel legt zich bijna vanzelf. Ik ben een hele grote fan

Réponse de Seductionail
Vorige bestelling was snel binnen met een leuke verrassing! Heel blij met de kleur en kan nu niet wachten op 3 nieuwe kleurtjes die snel binnenkomen

Réponse de Seductionail
Wooooooop weer een heerlijk pakketje besteld wat nu onderweg is naar t mooie maas en waal. De producten van seductionail zijn top om mee te werken en de adventbox was briljant! Wat een mooie scherpe kleuren ❤️💙🩷

Réponse de Seductionail
Super tevreden! Fijne en professionele mensen die echt weten wat ze doen. Het product zelf is stevig, voelt kwalitatief goed aan en blijft perfect op z’n plek zitten. Echt een aanrader!

Réponse de Seductionail
Zeer tevreden over de producten,de snelheid van de levering en de klant vriendelijkheid!!! Toppers zijn het

Réponse de Seductionail
Duidelijke website, de keuze is reuze!
Mooie adventbox met super mooie gellak kleuren.
Altijd netjes verpakt en snel verzonden.

Réponse de Seductionail
Overzichtelijke site, altijd alles duidelijk uitgelegd. Super snel van bestellen naar versturen. En de producten zijn gewoon super, supergoed om mee te werken of je nou een professional bent of zelf je nagels doet.

Réponse de Seductionail
Iedere bestelling weer tevreden over de kwaliteit, iedere bestelling is duidelijk met zorg ingepakt en het voelt iedere keer als een cadeautje. Zeker een aanrader!

Réponse de Seductionail
Het zijn toppers! Snelle verzending, netjes ingepakt en helpen je altijd bij vragen!