Sei Bella frisør & skønhedsklinik  Avis 11

4. Boutique de santé et beauté
  5. Clinique dermatologique
  6. Styliste

Écrit par l'entreprise

Sei Bella Frisør & Skønhedsklinik er en veletableret klinik med mere end 13 års erfaring inden for hår, hud og æstetiske behandlinger. Vi tilbyder blandt andet frisørbehandlinger, balayage, permanent makeup, ansigtsbehandlinger, brudestyling, hairextensions og udvalgte skønhedsbehandlinger. Hos os er kvalitet, faglighed og tryghed i fokus. Alle behandlinger udføres med stor omhu og tilpasses den enkelte kunde, med respekt for både ønsker, behov og naturlige træk. Vi arbejder udelukkende med godkendte produkter og følger gældende retningslinjer og lovgivning. Vi prioriterer en rolig atmosfære og god tid til hver kunde, og vores mål er, at man føler sig velinformeret, tryg og godt behandlet – både før, under og efter sit besøg.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Fantastisk

Super god oplevelse hos Gry. Fik farvet mit hår med lyse striber og der er blevet mega godt. Service var også i top med god planlægning og det hele. Kan kun skrive gode ting om Saibella.

25 mars 2026

Hårfarve

Har nu fået farvet hår for 2. gang hos dem, og har kun modtaget god service. Gry har været super god og venlig til at fikse mit hår der før havde været afbleget hjemmefra. Og jeg har i det hele taget bare haft en god oplevelse hos Sei Bella, så jeg kommer helt sikkert igen:)

31 mars 2026

Roligste og tryggeste sted ✨

Sei Bella er uden tvivl verdens roligste sted. Det er det mest rolige og behagelige sted, man kan forestille sig, og allerede fra det øjeblik man træder ind ad døren, føler man sig taget imod med åbne arme.

Jeg kommer fast ca. én gang om måneden til ansigtsbehandling og voks af overlæben, og hver eneste gang er en virkelig god oplevelse. Behandleren er utrolig nærværende, dygtig og omsorgsfuld. Jeg føler mig altid tryg, set og lyttet til. Der bliver taget sig tid til at forklare både behandlinger, produkter og min hud, så jeg går derfra med en følelse af at forstå min hud bedre – og ikke bare være “endnu en kunde”.

Jeg går altid fra Sei Bella med ro i kroppen.
Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger – det er et sted, man virkelig har lyst til at komme igen og igen ✨

9 février 2026

PMU bryn med hårstå

Jeg har i dag fået lavet PMU bryn med naturlige håndtegnet hårstrå. Hos Seibella blev jeg mødt af venligt personale, og Louise tog sig god tid til at måle og tegne op, for at opnå det bedst mulige resultat, med udgangspunkt i egne bryn. Behandlingen føles mindre smertefuldt end f.eks. powderbrows, og allerede efter første behandling, ser bryn super godt ud. Snakken går nemt, og man føler sig i gode hænder.
Alt i alt en super god oplevelse, som jeg klart vil anbefale til andre.

9 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig kundeservice og behandling…

Jeg havde fået lavet en voks behandling, for det første groede hårene ud mega hurtigt efter igen, og lige efter min behandling aftalte vi en tid som jeg skrev ind i min kalender lige med det samme. Klinikken havde så lavet en fejl og skrevet en forkert dato end hvad de sagde til mig, så de opkrævede det fulde beløb for “udeblivelse”. Der jeg så forklarede dem at det måtte have været en misforståelse for begges sider (selvom det faktisk var deres skyld) blev sagen sendt til inkasso, som man jo er “tvunget” til at betale. Virkelig dårlig kundeservice. Det er jo et bevis på at de bare gør det fordi de kan. Øv

16 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Min veninde fik lavet sine læber og…

Min veninde fik lavet sine læber og allerede efter 2 uger kunne man intet se, og fik derfor lavet dem igen med samme resultat. Hun skriver så derfor til klinikken med det resultat at de blokere hende, så hun ikke kan få fat i dem, og laver derfor et opslag for at advare folk.
Klinikken kan se at jeg har kommenteret opslaget, og skriver så til mig, at opslaget ikke er sandt og at hun lyver. Jeg besvare så, at jeg ved det er sandt, da det er min veninde!!! Og derefter bliver jeg så også blokeret. Det er en umenneskelig uprofessionel måde, at drive en virksomhed på. Hold jer derfra!!! De blokere jer alligevel, uden grund. Kritik er ikke noget de tåler. Men ligefrem at blokere, folk der er utilfredse med deres arbejde er vitterligt sygt! Og at blokere mig, fordi jeg fangede dem i en løgn. Jamen siger vist rigeligt om den klinik!

3 octobre 2019

Dårligt !!!!

for dårligt man kommer og får lavet læber to gange og ikke bliver i læberne!! Også skriver man på facebook og får Intet svar også er man blokeret for beskeder !!! Det er det dårligeste sted nogensinde kan slet ikke anbefalde det !!!!

2 octobre 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg fik lavet læber hos sei Bella

Jeg fik lavet læber hos sei Bella. Fik afvide første gang ville det fylde huller ud under læber og anden gsng ville det få fylde. Og det gjorde de ikk.
Klaget og de bekymret sig ikke rigtigt om det.

31 mai 2019

Fortjener ikke en gang 1 stjerne - HOLD JER LANGT VÆK

Har fået lavet permanent bryn (pmu) hos seibella over 3 år nu og de er blevet mere og mere skæve og større og større ! Behandler har ikke lavet den slags bryn som vi aftalte fra start. Har nu to vidt forskellige bryn , og føler mit ansigt er ødelagt - har kontaktet flere andre klinikker som arbejder med permanent makeup , alle har sagt de er lavet helt forkert . Nu Er jeg tvunget til at få fjernet det juks de har lavet og få
Lavet nogle ordentlige brun hos en professionel klinik .. men hvis i har jeres udseende kært - så hold jer væk fra denne klinik !!!

8 novembre 2016

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus