Selfmade Norge AS Avis 9 523

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Siden jeg har vært i fysisk butikk mange ganger vet jeg hva jeg får, og føler meg trygg selv om jeg ikke kan kjenne på stoffet først. Rask behandlingstid.

Dere har det beste utvalget av tekstiler og utstyr. God kvalitet på vareutvalget. Det er derimot krevende at der ikke er en tilsvarende butikk mellom Oslo og Trondheim. Det er stor forskjell å se og t... Voir plus

På tide og få inn flere kvaliteter i stoff til klær. Veldig dårlig utvalg av kåpestoffer og jersey til voksene. Synes de er gammeldagse i stoffmønstret på det meste. Prisene har også blitt stive i f... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vi hadde ikke fått en av pakkene som var sendt til oss. Gav beskjed om dette og fikk god oppfølging av hvordan det lage an underveis og beskjed om at ny pakke kom til å bli sendt til oss snarest da de... Voir plus

1. Magasin de tissus
  2. Magasin d'articles de loisirs
  3. Magasin de tricot
  4. Mercerie

À propos de Selfmade Norge AS

Écrit par l'entreprise

Selfmade® – materialer til deg som vil skape selv

Hos Selfmade® finner du metervarer, symønstre, garn og sytilbehør i god kvalitet. For deg som vil sy, strikke og skape dine egne plagg og prosjekter. Vi henvender oss både til den erfarne og til deg som er i gang med ditt aller første prosjekt.

Familieeid virksomhet med erfaring siden 1980

Vi er en familieeid virksomhet med røtter tilbake til 1980. Det betyr mange års erfaring med tekstiler og håndverk, og en solid respekt for kvalitet, fagkunnskap og ryddighet i alt vi gjør.

8 fysiske butikker og en trygg nettbutikk

Du finner oss både på nett og i våre 8 fysiske butikker. Her kan du oppleve materialene, kjenne kvaliteten og få faglig veiledning ansikt til ansikt. Foretrekker du å handle på nett, kan du gjøre det trygt og sikkert i vår nettbutikk.

Materialer og veiledning som hjelper deg i mål

Vi selger ikke ferdige produkter. Vi gir deg materialene og kunnskapen du trenger, slik at du kan komme trygt i mål med prosjektet ditt. Sortimentet vårt er nøye utvalgt med fokus på funksjon, holdbarhet og design som fungerer i hverdagen.

En god handleopplevelse hele veien

Enten du syr klær til deg selv, barna dine eller hjemmet ditt, skal det være en god opplevelse å handle hos oss. Derfor jobber vi kontinuerlig med å gjøre nettbutikken oversiktlig, produktbeskrivelsene tydelige og kundeservicen hjelpsom og tilgjengelig.

Kvalitet, åpenhet og god service

Vi legger vekt på kvalitet, åpenhet og god service. Sortimentet vårt følger tidens uttrykk, men holdningen vår er den samme som alltid. Ryddighet, fagkunnskap og respekt for håndverket.

Har du handlet hos oss?
Da vil vi veldig gjerne høre om din opplevelse.

Raskt og enkelt

Frakt fra 69 kr | Fri frakt ved kjøp over 699 kr

💙 Enkel betaling med kort, Klarna eller Vipps 💙Fri frakt ved kjøp over 699,- 💙Levering ca. 4-6 virkedager 💙 Problemfri levering 🚚 Vi sender bestillingen din fra vårt sentrallager i Danmark, noe som betyr at den må passere tollen på vei til deg. Ingen skjulte avgifter 💶 Ikke vær bekymret: det er ingen skjulte kostnader! Du trenger ikke betale ekstra for fortolling eller importavgifter. Mer info Trenger du hjelp? 📞 Vårt kundeserviceteam hjelper deg gjerne. Kontakt vår kundeservice på

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

10 k avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Bra produkter til rimelig pris

Rask behandlingstid.

3 décembre 2025

Rask levering av nydelig ull…

Rask levering av nydelig ull møbelstoff.
Jeg klarte pga problemer med Vipps å bestille og betale varen to ganger.
Dette ble raskt ordnet via kundeservice.

13 mars 2026