SE Mattor Avis 1 464

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Service i första klass och snabb leverans! Jag beställde en ullmatta och den kom fram välpaketerad och i perfekt skick. Väldigt skön ullmatta i fint mönster med oerhört bra kvalitet. Den känns tjoc... Voir plus

Aldrig ha jag tänkt att jag kommer gilla mattorna. Dem är så snyggt och praktiskt. Lätt att ta bort smuts. Nöjd hela familjen mina barn börjar sitta på mattan mest i ställe soffan. Tack för er Bra... Voir plus

Väldigt snabb leverans och jättefina mattor till överraskande lågt pris. Om jag ska nämna något att förbättra så är det att få en orderbekräftelse vilket aldrig kom på de 2 beställningar jag gjorde... Voir plus

1. Magasin de moquette
  2. Magasin de meubles de chambre à coucher
  3. Magasin d'ameublement et de décoration
  4. Décorateur d'intérieur
  5. Magasin de matériel de cuisine
  6. Magasin de meubles de salon

À propos de SE Mattor

Välkommen till SE Mattor - Din Destination för Stil och Kvalitet!

Hos SE Mattor strävar vi efter att erbjuda dig det bästa inom mattor och heminredning till oslagbara priser. Med en passion för stil och kvalitet är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av prisvärda mattor och heminredningsprodukter som passar alla smaker och stilar.

Kvalitet till Förmånliga Priser:

Vi tror på att erbjuda högkvalitativa produkter till överkomliga priser. Med SE Mattor kan du njuta av både stil och hållbarhet utan att kompromissa med plånboken. Vi handplockar varje matta och heminredningsprodukt för att säkerställa att de uppfyller våra stränga kvalitetsstandarder.

Fri Frakt och 14 Dagars Öppet Köp:

Vi vill göra din shoppingupplevelse så bekväm som möjligt. Därför erbjuder vi fri frakt för alla våra produkter och ger dig möjligheten att prova dem i ditt eget hem under 14 dagar. Om du inte är helt nöjd med ditt köp kan du enkelt returnera det.

Handla Smidigt Online:

Med semattor.se kan du handla bekvämt från din egen soffa. Vår användarvänliga webbplats gör det enkelt att bläddra bland vårt sortiment, läsa produktbeskrivningar och göra säkra köp med några få klick.

Utforska våra populära kategorier:

Besök vår hemsida idag och upptäck hur du kan förvandla ditt hem med vackra och prisvärda mattor från SE Mattor!

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

1 k avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Jeg købte et tæppe i januar til en pris…

Jeg købte et tæppe i januar til en pris på 2.500 kr. Desværre blev tæppet i meget dårlig stand efter mindre end en måned og ser nu ud som om, det har været brugt i over et år.

Jeg har kontaktet jer flere gange, men hver gang får jeg undskyldninger, og problemet bliver ikke anerkendt.

Jeg ønsker derfor en løsning: enten at returnere produktet og få pengene tilbage, eller som minimum at få halvdelen af beløbet refunderet, da tæppet er af meget dårlig kvalitet.

Jeg ser frem til at høre fra jer hurtigst muligt.

19 janvier 2026
Avis spontané

Dear Alaa,

Thank you for your message.

We understand that you are disappointed with our decision, however the assessment provided to you remains unchanged, as the condition you are experiencing is consistent with the natural behavior of polyester carpets and not considered a manufacturing defect.

We also note your Trustpilot reviews. We respect your right to share your feedback publicly, but as previously communicated, the case has been fully reviewed and is now closed in accordance with our assessment.

We will not be able to take further action regarding this matter.

Kind regards,
SE Mattor

Snabb leverans och mattan överensstämde…

Snabb leverans och mattan överensstämde med bild och beskrivning ! Upplever kvaliteten som god!

14 avril 2026

Hej Christina,

Stort tack för din fina recension!

Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och att mattan motsvarade bild och beskrivning. Extra roligt att du upplever kvaliteten som god.

Toppen!

Allt med mattan var bra. Snabb leverans!

14 avril 2026

Hej Jonathan,

Stort tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med mattan och att leveransen levde upp till dina förväntningar.

Hej Monica,

Stort tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med mattan och den snabba leveransen.

Hej Anette,

Stort tack för din recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med mattan och att leveransen gick snabbt. Tack även för ditt betyg och din feedback.

Stort tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med mattan, priset och den snabba leveransen.

Jättefin matta

Jättefin matta, bra pris och snabb leverans

6 avril 2026

Snabb leverans.

Snabb leverans.

12 avril 2026

Hej Kent,

Stort tack för din recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen.

Rabbit mattor

Handlat tidigare och alltid nöjd med leveransen,kvaliteten och priserna.Kommer att fortsätta handla mattorna hos dem.

12 avril 2026

Hej Semira,

Tack för din recension och dina fina ord om oss – vi uppskattar verkligen att du återkommer som kund!

Det verkar som att betyget kanske inte riktigt stämmer överens med din upplevelse. Om något har blivit fel eller om du vill uppdatera ditt omdöme får du gärna göra det.

Oavsett är vi väldigt glada att höra att du varit nöjd med både leverans, kvalitet och priser, och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver.

Mycket bra jag är nöjd med mattan

Mycket bra jag är nöjd med mattan

6 avril 2026

Hej Deeqo,

Stort tack för din recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med mattan. Det betyder mycket för oss.

Nöjd kund

Jag är i grunden nöjd med mattan, men den anlände tyvärr skadad vid leverans. Jag har varit i kontakt med kundservice utan att få något svar, vilket är mycket frustrerande. Jag önskar därför en snabb återkoppling samt en lösning på ärendet så snart som möjligt.

4 avril 2026

Hej Emma,

Tack för din recension och för att du delar med dig.

Vi är glada att höra att du i grunden är nöjd med mattan, men vi beklagar verkligen att den anlände skadad – samt att du upplevt brist på återkoppling.

Vi har tyvärr inte mottagit något tidigare meddelande från dig, men vi har nu skickat ett mejl till dig. Vänligen svara oss där med mer information och gärna bilder, så hjälper vi dig vidare så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att lösa detta för dig.

Bra service

Snabbt och enkelt

8 avril 2026

Hej Indira,

Stort tack för din recension!

Vi är glada att höra att du upplevde servicen som snabb och enkel.

SE Mattor

Aldrig ha jag tänkt att jag kommer…

Bra pris och kvalitet och snabbt kundservice

8 avril 2026

Hej Rozhan,

Stort tack för din fantastiska recension!

Vi är verkligen glada att höra att du och hela familjen är nöjda med mattan, och att den både är snygg och praktisk. Det är extra roligt att höra att barnen trivs så bra med den också!

Tack för dina fina ord om både pris, kvalitet och vår kundservice.

Hej Ing-Marie,

Stort tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med varan och att leveransen gick snabbt.

Jättemjuk och fin matta.

Jättemjuk och fin matta, men snorhal, så man får gå försiktigt på den.
Detta är mitt tredje köp hos SE Mattor, allt har varit till belåtenhet hittills.

1 avril 2026

Hej Yvonne,

Stort tack för din recension och för att du handlar hos oss igen!

Vi är glada att höra att du tycker mattan är mjuk och fin, och att du varit nöjd med dina tidigare köp hos oss. Samtidigt tar vi till oss din kommentar om att den upplevs som hal – det är värdefull feedback som vi gärna tittar vidare på.

SE Mattor

En savoir plus sur les différents types d'avis.