Semik coaching

Écrit par l'entreprise

Hjælper mennesker med ADHD med at skabe en succesfuld transformation. Ved at ændre negative tanke- og adfærdsmønstre kan du skabe en sundere selvopfattelse af dig selv og dit potentiale.

Les gens ont aussi consulté

Fantastisk forløb! 🙏🏼

Jeg har været i 12-ugers online forløb hos Sebastian. Jeg er først diagnosticeret med ADHD som 34-årig og fulgte, op til jeg fik diagnosen, med hos Sebastian på hans Instagram. Jeg har kæmpet med de fleste af de ting ADHD er og fører med sig, men særligt lavt selvværd har været et problem. Jeg har haft Sebastian som livline fra det øjeblik jeg fik diagnosen, hvilket har været helt fantastisk og så betryggende. Jeg har fået så mange gode strategier til at balancere mit liv, mit mindset har ændret sig enormt og jeg arbejder med mine mål og min indre dialog. Jeg har fundet mine værdier og arbejder kontinuerligt med dem. Dette har også medført at jeg for første gang i mit liv er igang med et vægttab, som ikke stresser mig og hvor jeg ikke er besat af kalorietælling eller spiser super restriktivt. Som alenemor kan det være svært at få tid til alt, men Sebastian har været helt crazy fleksibel hele vejen igennem. Han har fulgt op flere gange ugentligt, særligt de uger hvor jeg har haft svært ved fokus. Han er ærlig og direkte, men samtidig støttende og omsorgsfuld hvilket er vigtigt for mig. Jeg har fået en masse gode øvelser, tips, strategier og redskaber -
men vigtigst af alt, har jeg fået kærligheden til mig selv og troen på at alt nok skal gå. Jeg anbefaler virkelig Sebastian som coach, hvis man er klar til at arbejde med mig selv. 🙏🏼

10 septembre 2023

Réponse de Semik coaching

Hej Therese, din udvikling har været helt vild. Fortsæt den udvikling og så vil du nå langt :)

Banebrydende forløb

Banebrydende forløb! Jeg blev overtalt til et forløb hos Sebastian uden at have kigget så meget på det. Ved vores første møde ændrede det sig helt og jeg var bare hooked. Sebastian pointerede de punkter jeg havde udforinger med og hvad han kunne hjælpe med.

Og Hold nu fast! Her efter 12 uger har jeg lært metoder der har hjulpet til blive så meget bedre! Både min indsats og mentalitet er steget enormt! mit selvværd er steget og jeg taler positivt til mig selv! Jeg har fået taget kontrol om mit liv og kan se hvordan jeg kan op hvad jeg vil! Hvordan jeg planlægger det, og kan eksekvere!

Derudover er Sebastian tilgængelig 24/7! Han har din ryg fuldt ud og vil gøre alt for du bliver mere og udvikler dig!

Hvis du føler du har brug for en ændring i dit liv og vil opnå nye højder! Så har semik coaching min fulde anbefaling!

Tak for et livsændrende forløb🔥😎

4 juin 2023

Réponse de Semik coaching

Tak Toke, det har været en fornøjelse at se din udvikling og hvor du er i dag :)

Livsændrende 12 uger

Jeg kontaktede Sebastian, da jeg har ADHD og ville have styr på nogle udfordringer, jeg følte stod i vejen i mit liv.

Gennem mit samarbejde med Sebastian har jeg lært, at jeg havde et begrænset mindset og nogle negative overbevisninger foruden min ADHD.

Her efter 12 uger står jeg som et helt nyt menneske. Jeg har fået genskabt en tro på mig selv og fået min egen stemme frem. Jeg har et langt mere positivt mindset, og jeg tror på mig selv. Foruden dette har jeg fået sat mål for fremtiden, og jeg har fået redskaber til at evaluere og opnå disse mål. Jeg går ud i verden med hovedet holdt højt og med mod på det hele.

Sebastian er så imødekommende, glad og forestående. Og så er han ret god til at se igennem ens bullsh*t, men give feedback på en behagelig og konstruktiv måde, så man udvikler sig uden at dunke sig selv oveni i hovedet.

Jeg vil til hver en tid anbefale Sebastian. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med ham, og jeg kan ærligt sige, at jeg føler mig som et nyt og forbedret mennesket.

16 juin 2023

Réponse de Semik coaching

Didde tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏🏻

- Sebastian