Fantastisk forløb! 🙏🏼
Jeg har været i 12-ugers online forløb hos Sebastian. Jeg er først diagnosticeret med ADHD som 34-årig og fulgte, op til jeg fik diagnosen, med hos Sebastian på hans Instagram. Jeg har kæmpet med de fleste af de ting ADHD er og fører med sig, men særligt lavt selvværd har været et problem. Jeg har haft Sebastian som livline fra det øjeblik jeg fik diagnosen, hvilket har været helt fantastisk og så betryggende. Jeg har fået så mange gode strategier til at balancere mit liv, mit mindset har ændret sig enormt og jeg arbejder med mine mål og min indre dialog. Jeg har fundet mine værdier og arbejder kontinuerligt med dem. Dette har også medført at jeg for første gang i mit liv er igang med et vægttab, som ikke stresser mig og hvor jeg ikke er besat af kalorietælling eller spiser super restriktivt. Som alenemor kan det være svært at få tid til alt, men Sebastian har været helt crazy fleksibel hele vejen igennem. Han har fulgt op flere gange ugentligt, særligt de uger hvor jeg har haft svært ved fokus. Han er ærlig og direkte, men samtidig støttende og omsorgsfuld hvilket er vigtigt for mig. Jeg har fået en masse gode øvelser, tips, strategier og redskaber -
men vigtigst af alt, har jeg fået kærligheden til mig selv og troen på at alt nok skal gå. Jeg anbefaler virkelig Sebastian som coach, hvis man er klar til at arbejde med mig selv. 🙏🏼

Réponse de Semik coaching