Jeg bestilte et bord til 8 personer Men da jeg kommer ind er der bare fylt med mennesker som holder en form for begravelses middag og det var som om vi forstyrrede deres fest Man kan godt... Voir plus

Tusind tak for en dejlig fødselsdag i dag på Sengeløse kro. Fantastisk koldt bord ,hvor intet mangler, rigeligt mad, fylder op hele tiden, flot årstalskage pyntet med stedmoderblomster, flere slag... Voir plus

Kromad når det er bedst 😋 Sengeløse Kro emmer af hygge og god stemning, vi har spist der flere gange og er aldrig gået skuffet derfra. Specielt deres stegt flæsk får absolut top karakter fra os,... Voir plus

Jeg købet Kryddersild Karrysild Stegt sild Fiskefilet Æg & Rejer Flæskesteg m. Hjemmelavet rødkål Lun leverpostej Tarteletter m. Høns i asparges Frikadeller m. Hjemmesyltede rødbeder H... Voir plus

1. Restaurant danois
  2. Restaurant de cuisine traditionnelle
  3. Hotel Inn
  4. Lieu de mariage

Écrit par l'entreprise

Sengeløse kro er både et spisested samt et sted til afholdelse af arrangementer og fester med op til 150kuverter i hyggelige omgivelser.

3,5

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

Jeg bestilte et bord til 8 personer

Jeg bestilte et bord til 8 personer

Man kan godt lige fortælle der kommer et party på 60 mennesker som holder arrangement

Jeg og de 7 andre blev virkelig utilpas

25 février 2026

Aldrig spis med tæerne på sengeløse kro

Jeg sad på sengeløse kro og havde bestilt fermenterede kastanjer, vente tiden var kort tror ca 5 timer, da gamle kro mutter kom med min mad begyndte jeg at spise den men så skreg kro mutter HVAD TROR DU LIGE DU LAVER jeg sagde spiser min mad også sagde hun, med tæerne jeg svaret ja også sagde hun du har 10 sekunder til at forlade kroen ellers sender jeg mine 2 drenge efter dig og jeg begyndte at løbe 1/5 fik aldrig min mad

11 septembre 2025

Perfekt helhed

Kroen havde styr på alle detaljer til bryllupsfesten, så alt bare var perfekt. Mad og drikke var i top og gele selskabet nød en dejlig eftermiddag og fest til næste morgen.

21 septembre 2024

Skuffet

Var ude og. Spise på kroen d.14.5.2024.
Fik serveret en knastør skindstegt laks, kolde firkantede kartofler og en hollandaisesauce der i den grad manglede syre. Det klarede jeg dog selv med den medfølgende lemon.
Kunne nok have forventet en lidt større oplevelse til 179,-
Det er en ommer.

14 mai 2024
Logo de Sengeløse kro

Réponse : Sengeløse kro

Hej Jan.

Jeg er ked af din oplevelse hos os forleden dag.
Jeg er dog sikker på at hvis Du havde taget fat i tjenerne og delt din oplevelse med en tør laks og kolde kartofler så havde vi helt sikkert lavet en ombytter så du forhåbentlig havde fået en oplevelse med vores mad.

Men hvis du har lyst så send os en mail så er jeg sikker på vi kan finde en løsning til en god oplevelse igen.

Mvh
Danny.

Jeg var der med en ven og bestilte…

Jeg var der med en ven og bestilte stegt flæsk og persillesauce i torsdags og det var virkelig en skuffede oplevelse. For det første tog det over 20 minutter før den unge servitør gad at komme over til os og ikke med en positiv attitude.Da vi fik maden var flæsket meget tørt og det undrede mig også at han ikke spurte om hvordan flæsket skulde være.og senneppen hadde en skorpe på toppen så det var tydeligvis noget som hadde stået en stund . Det klaget vi så over men som han sagde arrogant at sådanne skulde det være . Da min ven var meget sulten bestilte han noget mere da det var af libitum men spurte så om han kunde få resten med hjem til sine hunde for de skulde jo alligevel smide det ud og som jeg sagde fik vi lov til det sidste år vi var der . Men det fik vi ikke .Alt i alt en dårlig oplevelse stik modsat i fra sidste år vi var der . Som sagt går vi der aldrig igen

2 mai 2024
Logo de Sengeløse kro

Réponse : Sengeløse kro

Hej Lise.

Vi værdsætter altid tilbagemeldinger.
Det gør nemlig at vi kan blive bedre hele vejen rundt.

Efter vores samtale i restauranten og den pågældende tjeners udlægning så vil jeg lige følge op med Din/Jeres anmeldelse.

Vi på kroen laver flæsk så det er muligt at få det blødt, mellemstegt og stegt.
Det I fik var stegt.
I ville gerne have noget andet og det er så her der sker en misforståelse hos tjeneren. Så høre det som om I synes flæsket er tyndt og det er den tykkelse vi har her på kroen.
Det er selvfølgelig beklageligt at han ikke høre hvad Du/I siger rigtigt første gang.
2. Portion flæsk I får ind er dog som I ønsker efter hvad jeg kunne forstå.

Ydermere så tilbyder vi på kroen ikke “doggybag” på stegt flæsk ad libitum da vi som jeg også forklarede Jer at det var blevet udnyttet op til flere gange.
Det står også i vores menukort og på hjemmesiden at vi ikke tilbyder dette.
Dette var Du/I heller ikke tilfredse med da I havde fået det for 1år siden.

Jeg er som jeg også sagde - ked af Jeres oplevelse.
Desserten blev på vores regning
Og i den pågældende situation synes jeg ikke at jeg kunne have gjort så meget anderledes.

Mvh
Danny.

Det hele

Det hele. Indehaverne gør et fantastisk arbejde. Var til etarrangement, som var helt gennemført. Fantastisk mad, personalet glade og venlige. Så helt igennem en dejlig oplevelse

30 mars 2024

Fremragende mad og betjening

Meget hyggeligt lokale, med flot borddækning.
Mad og drikke var fremragende. Super serveringspersonale, der tog sig godt af gæsterne.
alt forløb som håbet.
Bedste anbefalinger.

6 avril 2024

Vores største anbefaling!

Den 9/9-23 holdte vi vores bryllupsfest på Sengeløse kro. Det var en fuldstændig fantastisk oplevelse for både vores gæster og os selv. Maden var helt i top, selvom vi var 95. Der var styr på tingene.
Da vi så Sengeløse Kro og snakkede med Mik og Danny første gang, var vi slet ikke i tvivl om, at det var stedet for os.
Mik og Danny var super gode i forbindelse med planlægningen. Alt kunne lade sig gøre, og de fik os til at slappe af i det.
Bare man kunne give mere end 5 stjerner. Tusind tak for den bedste bryllupsfest.

9 septembre 2023

Sengeløse Kro

Sengeløse Kro, en god oplevelse hele vejen igennem. Skøn mad, drikke, betjening, blomster på bordet, lokale osv. Kunne ikke ønske mere.

18 mars 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit