Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Endelig en dansk og super velfungerende app der er hver en krone værd. Appen får ugentligt nye opskrifter og madplaner, som let kan tilpasses familiens smag og antal personer. Der tages hensyn til ma... Voir plus

À propos de l'entreprise

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Super tilfreds

Super tilfreds
Overskueligt og alle pengene værd 🙌

5 septembre 2025

Kære Merete
Tak for din anmeldelse af vores produkt. Den sætter vi stor pris på!

Kan se

Kan se, at det er et tilbagevendende problem, at appen ikke virker, når man betaler via sin iPhone. Har fået en besked om at genindmelde mig via hjemmeside - ingen snak om at returnere de penge, jeg allerede har betalt. Det er bondefangeri!

29 août 2025

Kære Liselotte
Jeg er ked af at du føler at det er bondefangeri. Det er bestemt ikke vores hensigt. Vi tilbyder selvfølgelig at man bliver kompenseret for det, man allerede har betalt. I de få tilfælde hvor vi har anbefalet at melde sig ind på hjemmesiden i stedet for appen, har vi selvfølgelig sørget for at kompensere for det allerede betalte, ved at forlænge det nye medlemskab tilsvarende.
Jeg vil meget gerne hjælpe dig også, hvis du har lyst - du er velkommen til at skrive til kontakt@sensemydiet.dk.

Rigtig lækre opskrifter

Rigtig lækre opskrifter. En livsstil som rent faktisk giver mening. Har smidt 6 kg efter 3 børn. Glæder mig til at få smidt det sidste

19 août 2025

Kære Tine
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at læse, at du har gavn af vores produkt!

Dårlig stil.

Har før meldt mig ind, trak gebyr 2 gange. Og intet fungerede. Meldte mig ind igen. Trak pengene. Og intet virker. Virkeligt elendigt. Mon det er lige efter bogen. Vil gerne have mine penge til bage. Men høre intet. Er der ikke noget med fortrydelses ret, ifølge købeloven, hvid det ikke lever op til forventningerne.

22 mai 2025

Hej Trine
Jeg beklager at du har haft denne uheldige oplevelse. Det skal vi da selvfølgelig have fikset. Jeg kan ikke finde nogen mail fra dig i vores indbakke, så det er bestemt ikke med vilje at du ikke har hørt fra os. Vil du ikke skrive til os på mailen kontakt@sensemydiet.dk, så får vi løst det?

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg ville prøve et abonnement i 1 år…

Jeg ville prøve et abonnement i 1 år til 499,-. Men efter det her år fik jeg ingen besked om jeg ville forny mit medlemskab… bom så trækkes der 798,- på min konto.
Jeg fik 4 gange besked på at betalingen ikke var gennemført, og jeg ønskede jo ikke at købe igen, så gjorde ikke noget.
Jeg skriver at jeg ikke ønsker at forsætte, men vil godt betale 1 mdr. istedet for de trækker for et helt år.
Men nej de penge er tabt.
Jeg er rasende.
De dårligste anbefalinger herfra.

22 mai 2025

Kære Jannie
Jeg er ked af at læse at du er rasende efter fornyelse af dit medlemskab.

Ved køb af medlemskab accepterer man, at medlemskabet automatisk fornyes ind til man selv opsiger det. Det står i vores handels- og abonnementsbetingelser.

Det er korrekt, at din betaling fejlede, men i de beskeder du har fået vedrørende den fejlede betaling stod også at pengene stadig ville blive forsøgt trukket i løbet af de næste par dage, og dermed at dit medlemskab stadig stod til fornyelse.

Vi har på baggrund af dette valgt at tydeliggøre ovenstående i de mails der bliver afsendt ved fejlet betaling så det fremgår endnu tydligere at man skal huske at opsige sit medlemskab hvis man ikke ønsker det fornyet.

Jeg håber at du trods alt kan få gavn af dit medlemskab.

Indbydende og brugervenlig

Jeg er glad for at bruge Sense da det er ret lige til når man lige får styr på principperne.
Der er altid hurtig hjælp at hente ved spørgsmål, fx i Facebook gruppen.
Jeg er glad for appen, hvor der er opskrifter, madplaner, indkøbslister m.m. de kan tilpasses person antal. Billederne er flotte og maden ser indbydende ud.
Appen kan dog indeholde fejl en gang i mellem og og kunne jeg godt ønske nogle mere inspirerende aftensmads opskrifter.

23 avril 2025

Hej DS.
Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os.
Jeg beklager at du oplever fejl i appen - når du oplever det, må du meget gerne skrive det til os, så vi kan få rettet dem så hurtigt som muligt.
Vi forsøger at variere vores opskrifter så der er noget for enhver smag, men det er svært for os at ramme alle. Vi tager altid gerne imod forslag til retter og andet indhold i vores univers.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god side med mange gode…

Super god side med mange gode opskrifter. Jeg bliver endnu

14 avril 2025

Kære Mads.
Tak fordi du har brugt tid på at give os en anmeldelse. Det betyder meget for os at du er glad for vores produkt!

Noté 5 sur 5 étoiles

Min kæreste er medlem og jeg har derfor…

Min kæreste er medlem og jeg har derfor fornøjelsen af at spise god mad hver dag. Jeg vil bare sige, at jeg er glad for at der er tale om helt almindelig mad, som smager godt også selvom man ikke er på kur

14 avril 2025

Kære Oliver
Tak for de søde ord. Vi er glade for at din kæreste og dig er glade for jeres medlemskab!
Vi har nemlig stort fokus på at Sense netop er "helt almindelig mad" som kan tilpasses til alle, uanset hvad behovene måtte være.

Noté 3 sur 5 étoiles

Har været glad for at bruge sense

Har været glad for at bruge sense, har kun brugt opskrifterne (som er lækre, for det meste) men nu synes jeg efterhånden der kommer lidt for mange af de gamle opskrifter op, som nyheder! Så bliver det alligevel for dyrt😊

11 avril 2025

Réponse de sensemydiet.dk

Tusind tak for at du har været medlem og har sat pris på opskrifterne :) Vi udvikler nye opskrifter hver uge og derfor håber vi at vi ser dig tilbage en anden gang, når sortimentet er udvidet. Tak for at dele din oplevelse med os!

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg betaler 99kr for noget som…

Jeg betaler 99kr for noget som overhovedet ikke fungerer. Jeg kan ikke komme ind på opskrifter eller noget andet Jeg kan ikke en gang melde mig ud af Sense. Det er lige meget om jeg skifter koder. Man kan heller ikke få fat i nogen der kan hjælpe.
Jane Toft Christiansen

16 mars 2025

Kære Jane
Jeg er ked af at læse at du har haft en uheldig oplevelse med dit medlemskab. Vi vil altid gerne hjælpe, og et medlemskab skal selvfølgelig også virke. Det beklager jeg virkelig, hvis dit ikke har gjort.
Medlemskab kan opsiges nemt og hurtigt ved at:
1) Log dig ind med din mail og din adgangskode her: https://www.sensemydiet.dk/min-konto/

2) Øverst til højre trykker du på dit navn, og derefter "mit medlemskab". Så kommer du automatisk hen til knappen "stop medlemskab".

Jeg har lige tjekket vores mail igennem og jeg kan ikke se at du har haft skrevet til os. Du må meget gerne skrive til os på konktakt@sensemydiet.dk, så er jeg sikker på at vi finder en løsning der gør alle parter tilfredse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har kun gode roser til sense

Jeg har kun gode roser til sense, det er et fantastisk godt redskab og masser af inspirationer til lækker mad. Jeg har været med længe og bliver aldrig træt af inspirationen fra sitet.
Der er noget for alle, og glæder mig hver uge til at se madplanen. Jeg redigerer og ændre så det passer til det jeg kan lide og hvilke tid jeg har i køkkenet.
Super godt

13 février 2025

Hej Laila
Tusind tak for din fine anmeldelse, det betyder meget for os!
Vi er glade for at læse, at du har gavn af dit medlemskab.

Noté 1 sur 5 étoiles

Så dårlig at det er utroligt

Jeg valgte at prøve Sensemydiet. Hvor jeg betalte det tilbud de havde på 699,00 for et år. Så langt så godt. Det gik rigtig fint med at trække pengene, men så ophørte alt også. Uanset hvad jeg gør og hvordan jeg prøver, kan det ikke lade sig gøre at komme ind på mine oplysninger eller bruge de hjælpemidler som skulle være til rådighed. Jeg er så træt af at der overhovedet ikke fungerer, min svigersøn som er indenfor IT kalder det dårligt 🤣
Så jeg forventer at komme ud af denne aftale igen, da jeg som overhovedet ikke ønsker at støtte dette.
Så jeg forventer at få tilbageført mine penge.
Havde nu nok forventet lidt mere styr på Jeres hjemmeside m.m.
Tak

1 janvier 2025

Hej Gitte
Jeg beklager at du har haft en uheldig oplevelse - det lyder som om der er sket en fejl. Jeg er ked af, at du ikke har kontaktet os for at få hjælp til dit medlemskab - vi plejer heldigvis at kunne hjælpe ganske hurtigt hvis der er problemer.
Jeg vil meget gerne høre om din oplevelse - vil du være interesseret i at dele flere detaljer? Du er meget velkommen til at skrive til os på kontakt@sensemydiet.dk, så skal jeg nok holde øje med din mail, så vi kan finde en løsning på det.

Noté 4 sur 5 étoiles

Rigtig god hjælp og inspiration

God hjælp og inspiration til et sundere liv.

14 octobre 2024

Kære Pia
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at læse at du er glad for dit medlemskab!

De mest lækre opskrifter

De mest lækre opskrifter, som gør mig mæt og glad.
Nu glæder jeg mig til at lave mad hver dag - og ikke mindst spise det.
Opskrifterne er nemme at gå til i appen - og jeg laver gerne til et par dage af samme ret.
Der er kræset for detaljen, så smagen er i top.

1 juin 2024

Kære Rikke
Tusind tak for din søde anmeldelse - det sætter vi stor pris på!

Kan ikke opsige abonnement

Fin app, men kan ikke opsige mit abonnement så er åbenbart tvunget til at betale???

14 avril 2024

Kære Rebecca
Jeg beklager at du oplever problemer - der er ingen der er tvunget til at betale hvis de ønsker at opsige deres medlemskab. Vil du ikke skrive en mail til os på kontakt@sensemydiet.dk så vi kan få løst problemet?

Medlemskaber købt via vores hjemmeside kan opsiges på følgende måde:

Når du opsiger dit medlemskab, stopper du for den kommende betaling, og der vil således ikke blive trukket mere fra dit betalingskort, men du er medlem, indtil den periode, du har betalt for, udløber.

Medlemskaber købt i appen opsiges således:

Iphone:
På ‘Mit Sense’-siden trykker du på tandhjulsknappen i øverste højre hjørne og trykker på ‘Abonnement’-knappen. Du kommer til abonnementssiden, hvor du kan ændre eller opsige abonnementet.

Du kan gå ud på hjemmeskærmen og ind i 'Indstillinger' på telefonen/iPad’en. Tryk på dit navn i toppen, og tryk på 'Abonnementer'. Du kommer til abonnementssiden, hvor du kan vælge ‘Sense’ og ændre eller opsige abonnementet.

Android:
Hvis du vil opsige abonnementet, kan du gå ind i appens indstillinger (tandhjulsknappen i øverste højre hjørne på ‘Mit Sense’) og trykke på ‘Abonnement’.
Her kan du trykke på ‘OPSIG ABONNEMENT’ og trykke ‘Ja’.
Du stilles nu om til Google Plays abonnementsside, hvor du kan trykke på ‘Opsig abonnement’ og ‘OPSIG ABONNEMENT’.

Noté 5 sur 5 étoiles

Appen er meget brugervenlig og…

Appen er meget brugervenlig og indkøbsdelen er helt fantastisk. Mange af mine veninder er også mega glad for den. Den er en kæmpe hjælp, og min mand, der handler, er utrolig glad for indkøbslisten.
Opskrifterne er helt almindelig mad og er nemme at lave.

22 février 2023

Kære Inge
Tak fordi du har brugt tid på at anmelde vores app. Det betyder meget for os.
Det er dejligt at læse, at din mand er glad for indkøbslistefunktionen!
Mvh. Sine fra Sense-teamet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk app med masse af lækre…

Fantastisk app med masse af lækre opskrifter og madplaner😊
Jeg laver selv mine madplaner i app, alt efter hvad der er på lager herhjemme.
Det giver så meget ro og ha styr på maden en hel uge af gangen, samt at vide man får alt det kroppen har behov for
Elsker nye opskrifter og livsstilen
Tak for jer❤️

22 février 2023

Kære Maj Britt
Tusind tak for din søde kommentar. Vi er glade for at læse, at du har gavn af vores app, og ikke mindst at du får gjort den til "din egen" ved at bruge den på en måde der passer ind hos Jer.
Mvh. Sine fra Sense-teamet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk app med masser af opskrifter…

Fantastisk app med masser af opskrifter og kostplaner. Det bedste er, at jeg har mulighed for selv at tilpasse kostplanerne til min smag. Jeg er vild med, at jeg kan oprette mine egne opskrifter og tilføje dem til mine kostplaner - og at appen så selv beregner både håndfulde og kalorier.
Jeg er også glad for, at jeg kan opdatere både vægt, mål og før- og efterbilleder.
Jeg er glad for, at jeg hver uge får både ny kostplan og nye opskrifter.

14 février 2023

Kære Donna.
Vi er glade for at læse, at du får stor glæde af at benytte vores produkt. Tusind tak for din anmeldelse.
Mvh. Sine fra Sense-teamet

Noté 5 sur 5 étoiles

Mange lækre og inspirerende opskrifter

Mange lækre og inspirerende opskrifter. Livsstilen Sense er nem og overskuelig at følge og sikrer en sund og varieret kost. App’en virker super godt og gør madplan og indkøb lige til. Vi oplever mindre madspild, når vi bruger madplanerne fra SenseMyDiet, hvor vi tilpasser mængderne, så den samme opskrift bruges til flere dage eller fryses ned.

11 février 2023

Kære Michelle.
Tak for dine søde ord. Vi er rigtig glade for at du kan lide vores produkt. Og hvor er dejligt at læse, at I ovenikøbet oplever mindre madspild som følge af at bruge vores madplaner!
Mvh. Sine fra Sense-teamet

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus