Wij hebben snel contact met elkaar en het blijft persoonlijk. Duidelijke uitleg op vragen en voor ons zoontje werkt de deken perfect
Lisez les avis des autres
Voor onze 2 zoons beide een verzwaringsdeken besteld. Na overleg over de juiste maat / gewicht een ruime keuze gehad aan stofjes. Hierdoor hebben ze echt een deken die past bij hun interesses. Hopel... Voir plus
Fijn contact en we konden de slaap tunnel de volgende dag al ophalen. Dankzij de slaap tunnel slaapt onze dochter nu een stuk beter. Zeker aan te raden als je baby een slechte slaper is.
Bij Sensisweet terecht gekomen via een specialistisch verpleegkundige die ons helpt met het slapen bij ons dochtertje. Zij raadde de slaaptunnel aan. Onze dochter moest er even aan wennen, maar ze wer... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Sensiweet is een klein bedrijf die slaaptunnels verzwaringskussens en verzwaringsdekens maakt. Die worden gebruikt bij slaapproblemen en overprikkeling. Soms is een wiebelkussen te intensief. Dan is een verzwaringskussen een heel goed alternatief. Daarbij heeft sensisweet een breed assortiment aan stofkeuze. Geen saaie stofjes. Waardoor het kind een stoer of lief kussen mee kan nemen naar school.
Coordonnées de contact
Habijt 7, 1613dm, Geootebroek, Pays-Bas
- 0644090705
- Sensisweet@outlook.com
- sensisweet.nl
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Les gens ont aussi consulté
Super blij met verzwaringskussen voor…
Super blij met verzwaringskussen voor mijn dochter. Er werd goed mee gedacht over grote zwaarte ect.
Ik zou er zo weer bestellen

Blij mee
Voor onze zoon zocht ik een 2e slaaptunnel. Via marktplaats kwam ik hier uit. Een mooie dunne tunnel met rits werd het voor een vriendelijke prijs! Onze zoon slaapt na het gebruik van een slaaptunnel eindelijk door na 4 jaar. Dus superblij met de extra tunnel zodat het met wassen wat flexibel is nu ik er 2 heb🥰
Klantvriendelijk en meedenken, zeer tevreden!
Onze zoon slaapt al vanaf het begin erg slecht en is erg onrustig in zijn slaap. Sinds 2 maanden zijn wij nu bezig met een slaapcoach en hebben wij al van alles geprobeerd, nog niet echt iets hielp. Toen Yvonne ons een leendeken leende waren we sceptisch, maar hij bleef rustig onder de deken liggen en viel erg snel in slaap.
Wij zijn hartstikke tevreden en de service was heel erg meedenkend en vriendelijk

Réponse de Sensisweet
Mooi verzwaringskussen gewonnen bij…
Mooi verzwaringskussen gewonnen bij yvonne. Ben er blij mee na een drukke werk dag lekker het kussen op schoot en tot rust komen. Me dochter gebruikt hem ook regelmatig na drukke schooldag. Super vriendelijk geholpen

Fantastische ervaring
De levering gebeurt vlot en veilig verpakt, mijn kleuter dat in de nacht heel veel wakker werd slaapt door de tunnel heel goed, nu hebben zowel kleuter als mama hun nachtrust terug.
Een gelukkige tevreden mama hier.

Réponse de Sensisweet
Ik heb bij sensisweet/yvonne via Vinted…
Ik heb bij sensisweet/yvonne via Vinted slaaptunnels besteld. We hadden een fijne, heldere communicatie. Ze had genoeg opties om uit te kiezen en het was snel klaar. Eenmaal binnen zag ik dat het er zoals omschreven, netjes uitziet en voldoet aan de verwachtingen. Mijn zoontje slaapt er heerlijk onder. Dankje wel!
Fijn persoonlijk contact
Fijn persoonlijk contact, ook gaat alles erg vlot in de communicatie en met het bestelde product. Ziet er super netjes uit, en is gemaakt naar verwachting.
Zeer tevreden!
Het kussen is goed gemaakt en op mijn verzoek werden er nog frutsels aan beide kanten gemaakt. Het kussen is de eerstvolgende werkdag verzonden, dus was snel binnen. Mijn zoon van 8 lijkt zich rustiger te voelen als hij het kussen op zijn benen legt. Al met al zeer tevreden!
Onze zoon van 6 ervaart veel prikkels…
Onze zoon van 6 ervaart veel prikkels en is in bed vaak bang. De slaaptunnel geeft het meer rust en gevoel van veiligheid. Hij slaapt er beter en langer door. Ook z’n zusje, die gewoon graag strak onder een deken ligt, vindt het fijn en het scheelt ons telkens instoppen.
Sensisweet kwam ik toevallig via…
Sensisweet kwam ik toevallig via facebook tegen. Mijn dochter met o.a. ASS is in de klas erg onrustig en Yvonne dacht fijn mee en raadde een verzwaringskussen aan.
Vandaag werd het geleverd, en het maakte mijn dochter die ziek thuis zit erg blij.
Hopelijk zal het ook effect in de klas hebben.
Ik vind de kwaliteit, service en snelheid van dit bedrijf erg fijn.
Bedankt.

Goed, snel, persoonlijk
Een heel fijne communicatie. Het schoot kussen is speciaal voor ons gemaakt, we hadden keuze uit echt heel veel stoffen en met twee dagen kon het al opgehaald worden.
Adhd dochter vind het erg fijn op schoot liggen en rust geven

Perfecte kussen
Perfecte kussen, heerlijk om op de buik te hebben. Mooie stof en kwaliteit en goede communicatie met de verkoopster
Verzwaringsdeken
Leuke stofjes uitkunnen kiezen voor een verzwaringsdeken.
Lekker na een dag werken op de bank met thee.
Yvonne heeft de deken netjes gemaakt en ik kon het snel afhalen.
Mijn dochter {7} slaapt in de zomer onder de deken. Wel geborgen, niet warm
Onze zoon is hooggevoelig en wij waren…
Onze zoon is hooggevoelig en wij waren op zoek naar een manier om hem rust te geven in de nacht. We hadden via een ergotherapeut gehoord dat een verzwaringsdeken in de nacht hem kan helpen bij het verwerken van prikkels. Via Google kwamen we bij Sensisweet. Veel keuze uit verschillende stoffen en een vulling die koel en fijn aanvoelt. Onze zoon heeft er veel baat bij. Erg tevreden met het advies dat we hebben gekregen.
Verzwaringskussen met friemels
Wij zochten een alternatief voor de verzwaringsknuffel van onze dochter, omdat ze zich te oud voelde om deze nog mee te nemen in de klas. Zo kwamen we uit op het verzwaringskussen. Leuk dat je je eigen design kan kiezen. Dochter koos de paarden. De friemels aan het kussen zijn voor onze friemelaar helemaal ideaal. Deze vindt je niet vaak aan de kussens. Daarom voor deze website gekozen.
Top!
Super fijne en snelle communicatie. Ze denkt echt mee en geeft advies echt super fijn. Ben heel erg blij met mijn verzwaringskussen
Reageert snel, vriendelijk denk met je mee. Mijn zoon slaapt graag met de knuffel.

Wat een uitkomst!
Mijn zoontje heeft veel last van prikkels in de klas, maar ook door zijn hypermobiliteit is een wiebelkussen geen optie omdat dit hem te veel moeite kost lichamelijk.
Door de fysio ben ik terecht gekomen bij sensisweet.nl en heb ik een schootkussen voor hem besteld in een printje die hij zelf heeft uitgezocht! Al een jaar heeft hij deze mee naar school en het is werkelijk een uitkomst. Hij is rustiger in de klas en kan daardoor beter tot leren komen. Ook savonds lekker op de bank tijdens een film vind hij hem erg fijn!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.