Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
Jarenlang kon ik niet slapen, werd vaak wakker en kon niet weer in slaap vallen. Ik heb besloten de SensoLife CLASSIC verzwaringsdeken 200x200 cm - 10 kg te kopen en het werkt bij mij fantastisch. Ik... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
De missie van SensoLife is uniek te zijn bij de hulpverlening aan mensen met sensorische integratiestoornissen en slapeloosheid. Door onze betrokkenheid bij het creëren van unieke producten willen we tegemoetkomen om een product te ontwikkelen dat zowel de sensorische integratietherapieën ondersteunt als de kwaliteit van de slaap verbetert en dit combineert met een unieke look en feel. De producten van SensoLife zullen u helpen om de prikkels van het dagelijks leven voor u en uw kinderen beter te verwerken. SensoLife staat voor: de tevredenheid van een betere slaap, rust en combinatie van de esthetiek en de functionaliteit van de producten. Alles wat we in SensoLife creëren is: - Handgemaakt - Gegarandeerde kwaliteit - Gemaakt van hoogwaardige gecertificeerde materialen Last van een teveel aan prikkels? SensoLife heeft een oplossing! Bent u geïnteresseerd in onze producten? Ondersteuning en advies nodig bij de keuze van het juiste dekengewicht? Bezoek onze website! www.sensolife.nl Wij beantwoorden graag al uw vragen. info@sensolife.nl +31626670697
Coordonnées de contact
Elisabeth Strouvenlaan 2, 6214AZ, Maastricht, Pays-Bas
- +31626670697
- info@sensolife.nl
- sensolife.nl
TÓP product !
Nekverzwarend kussen besteld. De kwaliteit én de afwerking ervan zijn simpelweg #top !! De stof van het kussen is zó zacht !! Ontzettend aangenaam om in je hals te hebben. Het mailverkeer tussen Sensolife en mij was super. Zeer snel antwoord. Ook waren ze voor mijn probleem ( het kussen was me wat te zwaar) zeer toereikend naar mij toe !
Ik beveel Sensolife en hun producten zeker aan !!
Een zeer tevreden klant.
Problemlose Lieferung
schnelle Lieferung, hervorragendes Produkt. Kann ich nur weiterempfehlen.
Goed en netjes!
Ik had een verzwaringskussen besteld. Helaas zag/voelde ik na het een paar keer gebruikt te hebben pas, dat de vulling niet goed verdeeld was.
Ik heb hierover contact gehad met de klantenservice en daar werd het meteen opgepakt. Keurig op de hoogte gehouden en vrijwel meteen een nieuw kussen ontvangen. Heel netjes geholpen en het nieuwe kussen is keurig in orde.
Ik ben zo tevreden!!!
Ik ben zo tevreden!!!
Op vrijdag 22 november (‘24) in de middag heb ik een verzwaringsvest voor mijn dochter besteld en het product heb ik al op dinsdag 26 november in de ochtend ontvangen.
Het product is na het bestellen in het buitenland gefabriceerd.
Ik heb de eigenaresse gesproken en gezegd dat ik het zo spoedig mogelijk nodig had en ze heeft het direct opgepakt. Het product oogt in het echt nog leuker en heeft aan de buitenkant ook een zacht stopje.
Jammer dat ik geen foto’s ervan kan toevoegen.
Ik heb er gelijk 2 extra verzwaringselementen bijbesteld zodat ik dat later niet hoef te doen en dat scheelt ook met bezorgkosten.
Een aanrader!! Zeer veel dank Sensolife!
Very helpful weighted pillow and fantastic support
I love my weighted cushion and use it daily. There is a small issue with glass granulate leaking from the seams. I wrote to support and received a very kind response. The team went out of their way to discuss the issue and then decided to send me a free replacement. I'm very happy with this fantastic support. Thank you!
Wij kozen voor een verzwaringsdeken…
Wij kozen voor een verzwaringsdeken waarin alleen natuurlijke materialen zijn verwerkt. De Calm. Top kwaliteit! Bio katoen en verder geen polyester (lees plastic;-) vulling toegevoegd. En een bio katoenen overtrek erbij genomen. Het slaapt fantastisch. Minder draaien en dieper slapen. Uitgerust wakker worden. We hebben er zelf eerst een getest en de kinderen krijgen er nu ook ieder eentje. Dikke aanrader!!!!
Duidelijke informatie en vlotte levering
Erg tevreden
Erg tevreden! Klantvriendelijk en snelle reactie op mijn vragen. Ik werd goed geadviseerd qua gewicht van de deken. Op de deken moest ik 3 weken wachten maar dat was duidelijk vantevoren aangegeven. De kwaliteit van de deken is echt goed, daarnaast vind ik de koordjes aan de deken en een dekbetovertrek heel handig! Mijn zoon is super blij mee met zijn army deken en wat belangrijkst is, hij slaapt veel beter nu!

Super mooi product
Super mooi product. Wereldwijd zijn er vrijwel geen bedrijven te vinden die verzwaringsdekens maken met natuurlijke materialen. Zelfs als er word gezegd dat de deken uit 100% katoen bestaat, zit er alsnog een polyester vulling in. Ik had er 1 gevonden in de US die geen polyester bevatte maar de verzendkosten en importkosten waren extreem hoog. Toen kwam ik de website tegen van Sensolife en zag dat ze een verzwaringsdeken verkopen van natuurlijke materialen ZONDER isolatie zelfs (Deken: Calma). Aangezien ik het gauw te warm krijg in bed, stel ik het zeer op prijs dat er geen isolatie in zit, zodat ik deze in de winter kan combineren met een deken naar keuze, en in de zomer zonder extra deken kan gebruiken en deze dan uitstekend ademt. Vergeleken met mijn vorige synthetische verzwaringsdeken, merk ik echt dat deze deken van Sensolife een stuk beter ademt (ondanks dat de synthetische deken minimaal geïsoleerd was). Voor mij echt een TOP aankoop, ik denk niet dat er een betere deken op de markt te koop is als je waarde hecht aan goede kwalitatieve deken gemaakt van natuurlijke materialen. Ik slaap duidelijk dieper dan met mijn vorige synthetische verzwaringsdeken. Ik denk omdat hij iets zwaarder voelt en beter ademt. Hartelijk dank!
Product is naar verwachting
Product is naar verwachting. Levering op keurig en op tijd.
Duidelijke mails.

Zu empfehlen...
Die Kommunikation rund um die Bestellung war unkompliziert, angenehm und zeitnah. Ebenso die Lieferung. Wir haben für 3 Kinder mit innerer Unruhe, ADS und ADHS die Kinderkissen bestellt. Die Stoffe sind schön. Befüllung 3kg. Rückmeldung der Kinder. Kommen schneller zur Ruhe oder ins Schlafen. Also gern wieder.

Niets dan lof
Verrassend snel geleverd (4 dagen), mooie deken en uitstekende kwaliteit. Dankzij de goede tips op de website, heb ik een goede keuze kunnen maken wat betreft welke deken en welk gewicht.

Eine hervorragende verarbeitete Ware
Eine hervorragende verarbeitete Ware. Die Lieferung war sehr schnell. Es hat alles bestens gepasst.

Toller Service
Toller, unkomplizierter und zuvorkommender Bestellprozess und schnelle Lieferung. Ganz herzlichen Dank!

Réponse de Sensolife
Heel goed advies gekregen nav mijn…
Heel goed advies gekregen nav mijn e-mail. Ontzettend blij met met deken. Mijn nachtrust is echt wel verbetert. De deken maakt een stevige indruk. Echte kwaliteit van stevig katoen.

Réponse de Sensolife
Wir sind mit dem Bestellverlauf mehr…
Wir sind mit dem Bestellverlauf mehr als zufrieden. Es kamen super schnelle und kompetenten Rückmeldungen zur Beratung, welche Decke zu welchem Gewichtstyp passt. Auch über die Maßanfertigung freuen wir uns und sind gespannt, auf die Lieferung der Decken.

Réponse de Sensolife
More containment of my energy
Begeleiding n.a.v. mijn vragen was inhoudelijk en afgestemd. Ik draai nu veel minder in bed en het voelt rustiger. Alsof ik meer belichaamd kan zijn.
Ik koos uiteindelijk voor Double Minky en dat valt mooi soepel, als een wit sprei, over het bed. Je ziet het dus niet.

Réponse de Sensolife
Prima service en goede kwaliteit
Ik twijfelde over het bestellen via Bol.com of rechtstreeks. De doorslag om direct te bestellen was de vriendelijke service en het meer uitgebreide assortiment. Het product is geleverd en helemaal naar wens. Goede kwaliteit en volledig naar verwachting.

Réponse de Sensolife
Good service and high quality products
I requested a custom weight for my weighted blanket. The extra cost was reasonable, and it was completed quickly.
En savoir plus sur les différents types d'avis.