Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Ik ken de eigenaren redelijk lang en mag ze op persoonlijk vlak ook heel erg. Echter is het zo dat de deadlines voor wanneer de servers online komen steeds uitgesteld wat voor iemand die een server wi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben heel tevreden met de vriendelijke en effectieve bijstand van Martijn, als er zich een probleempje voordoet is hij snel bereikbaar en hij lost het dan ook in een mum van tijd op! Prijs-kwalite... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Wij van Eclipsenode zitten sinds kort bij ServUnit. We zijn zeer te vreden. Ook al heeft het iets langer geduurd dan verwacht tot we onze panel konden gebruiken, maar alles werkt naar wens!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele goede hosting! Werkt perfect en bijna nooit storingen of downtime gehad Zoek je nog een goede Minecraft server hosting? dan is dit zeker een aanrader

À propos de l'entreprise

1. Service d'hébergement de sites web

Écrit par l'entreprise

ServUnit Technologies BV is een Belgisch technologiebedrijf dat actief is binnen de IT- en hostingsector en zich specialiseert in het leveren van hoogwaardige infrastructuur- en cloudoplossingen. Sinds de oprichting in 2022 heeft het bedrijf zich gepositioneerd als een moderne en betrouwbare partner voor ontwikkelaars, startups en kleine tot middelgrote ondernemingen die afhankelijk zijn van stabiele en schaalbare digitale omgevingen. De kern van ServUnit ligt in het aanbieden van krachtige hostingdiensten en maatwerk IT-oplossingen. Het dienstenaanbod omvat onder andere webhosting, cloudhosting, VPS (Virtual Private Servers), dedicated servers, colocatie, domeinregistratie en DNS-beheer. Daarnaast biedt ServUnit aanvullende services zoals e-mailhosting, databasehosting, managed services en IT-consultancy. Door deze brede dienstverlening kunnen klanten hun volledige online infrastructuur onderbrengen bij één centrale en technisch gespecialiseerde partij. Wat ServUnit onderscheidt, is de sterke focus op prestaties, betrouwbaarheid en netwerkcapaciteit. Het bedrijf maakt gebruik van enterprise-grade hardware en een robuuste infrastructuur met een netwerkcapaciteit van meer dan 40 Gbps. Door inzet van eigen netwerkverbindingen, waaronder dark fiber tussen datacenters, en aanwezigheid op strategische locaties zoals toonaangevende Europese datacenters, kan ServUnit hoge beschikbaarheid, lage latency en redundantie garanderen. Dit maakt de diensten uitermate geschikt voor bedrijfskritische toepassingen en projecten met hoge prestatie-eisen. Naast technologie staat ook service centraal binnen de organisatie. ServUnit werkt met een compacte en efficiënte structuur, waardoor klanten kunnen rekenen op snelle, persoonlijke en deskundige ondersteuning. Deze directe benadering stelt het bedrijf in staat om flexibel in te spelen op specifieke klantbehoeften en langdurige samenwerkingen op te bouwen. De visie van ServUnit is gericht op het toegankelijk maken van hoogwaardige IT-infrastructuur zonder in te leveren op kwaliteit of ondersteuning. Door een combinatie van eerlijke prijsstelling, schaalbare oplossingen en continue technische optimalisatie wil het bedrijf een duurzame partner zijn voor groeiende digitale projecten. Samengevat is ServUnit Technologies BV een innovatieve en technisch gedreven hostingprovider die organisaties ondersteunt met betrouwbare, snelle en schaalbare infrastructuuroplossingen, waarbij persoonlijke service en hoogwaardige technologie hand in hand gaan.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Heel fijn

Hele goede hosting! Werkt perfect en bijna nooit storingen of downtime gehad

Zoek je nog een goede Minecraft server hosting? dan is dit zeker een aanrader

10 juillet 2021
Avis spontané
Logo de ServUnit Technologies BV

Réponse de ServUnit Technologies BV

Heel erg bedankt voor je review Daan!

We hopen dat we je nog lang als tevreden klant bij ons mogen hebben.

Top service!

Goede en vriendelijke hulp! Ik kreeg snel mijn server en ik heb tot nu toe geen aanvallen gehad.
Ga zo door! 👍🏻

8 juillet 2021
Avis spontané
Logo de ServUnit Technologies BV

Réponse de ServUnit Technologies BV

Bedankt voor je review Katie.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus