Sessy thuisbatterij (uit Nederland) Avis

1. Fabricant d'électronique
  2. Fournisseur d'énergie verte
  3. Société d'énergie solaire
  4. Fournisseur d'équipements d'énergie solaire

De slimme thuisbatterij Sessy is perfect voor zowel huishoudens met als zonder zonnepanelen en werkt zonder duur abonnement. Roeland en Twan van het bedrijf Charged zijn de bedenkers en bouwers van de populaire Sessy thuisbatterij. Wij geloven in eerlijk en transparant advies, zonder loze beloftes of onrealistische terugverdientijden. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en maak je een weloverwogen keuze. Onze gratis software, inclusief een open API, biedt maximale veiligheid en flexibiliteit. Met functies zoals Nul-op-de-meter, laden tijdens goedkope uren en toegang tot de onbalansmarkt, helpt Sessy je optimaal gebruik te maken van energiedynamiek. Daarnaast kan de energiemaatschappij de batterij inzetten bij netcongestie, waardoor je niet alleen zelf profiteert, maar ook bijdraagt aan een stabieler energienet. Verhuisplannen? Geen probleem! Sessy is eenvoudig mee te nemen naar je nieuwe woning, zodat je investering altijd blijft renderen. Bovendien werkt Sessy met zowel 1-fase als 3-fase aansluitingen, zonder dat je een hybride omvormer nodig hebt. En het beste? Je hoeft geen aanpassingen in de meterkast te doen! Bij je Sessy krijg je een gratis P1-dongel voor het uitlezen van je energieverbruik. De Sessy is leverbaar in wit en zwart.

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Een echte aanrader

Ik heb 6 Sessy's aangeschaft en ben super tevreden. De bestelling werd precies vlgs afspraak geleverd en sinds de batterijen gebruikt worden is ons verbruik ongeveer 1kWh per dag ipv 30-40 kWh. Nul op de meter werkt dus echt. dikke aanrader.

2 juin 2026

Ik was eerst heel enthousiast over de…

Ik was eerst heel enthousiast over de Sessy, maar sinds de vernieuwing van de portal lopen de gegevens zeker 1,5 achter. Dus geen real-time meer. Toen ik daar vragen over stelde werd ik met dooddoeners afgescheept (we zijn er mee bezig). Maar een antwoord op de simpele vraag waarom het eerst wel kon en nu niet meer, kwam geen antwoord. Weinig professioneel.

26 février 2026

2 Tegenvallers

Tegenvaller nummer 1:
Als het net uitvalt kun je niet eerst je batterijen leegtrekken. Dit leek mij een totale no-brainer maar zo werkt het dus niet. Noch je batterijen noch je zonnepanelen werken als de stroom uitvalt. Je hebt daar dure aanvullende hardware en software voor nodig.
Tegenvaller 2: het schakelen van de batterij naar het net en vv gaat dusdanig langzaam dat er continue energie ‘weglekt’. Maw er wordt toch een beetje gebruikt terwijl de batterij nog capaciteit heeft of toch een beetje teruggeleverd terwijl de batterij nog niet vol is. Dus ‘nul op de meter’ is een illusie. Hoeveel dit op jaarbasis is weet ik (nog) niet, maar het zou zo maar de toch al lange terugverdiendtijd met een extra half jaar kunnen verlengen.

3 février 2026

Geen loze beloftes, wel een betrouwbaar apparaat

Ik gebruik ruim anderhalf jaar 2 van hun thuisbatterijen, naar tevredenheid. Omdat de salderingsregeling over anderhalf jaar stopt, wil ik graag weten of ze bepaalde aanpassingen voor die tijd doen, zodat de mogelijkheden van hun instellingen beter aansluiten op een dynamisch contract.
Ik ontving geen concrete toezeggingen, maar de suggesties worden in overweging genomen. Gezien hun updates van de afgelopen tijd, heb ik er vertrouwen in, dat ze voldoende stappen in de goede richting zullen zetten.

13 mai 2025

Dienstverlening en Service

Fijne thuisbatterijen geleverd en laten installeren. Heel vlot en prettig contact met de klantenservice/support bij het nader inregelen van de instellingen. Gewoon met een support medewerker en geen geautomatiseerde voice control.

25 avril 2024