SeUr Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Købte et Rolex efter kyndig vejledning og venlig betjening af Mark. Masser af tid, hurtige svar på mail / telefon og en helt igennem afslappet og uformel atmosfære. Jeg vender uden tvivl tilbag... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg solgte et Rolex ur via Peter og SEur som en kommissionsaftale. Vi blev enige om en rimelig pris og et fast kommissionsvederlag. Uret var til salg små to måneder og blev undervej prisjusteret... Voir plus

L'entreprise a répondu

Kan varmt anbefale at handle ur hos SeUr.dk. Jeg har byttet og handlet ur flere gange hos Mark og Peter - Hver gang har det været en rigtig god oplevelse!

L'entreprise a répondu

Har netop købt Omega Seamaster Planet Ocean hos Peter og havde ur med i byttepris. Efter en snak med hvad mit indbytningsur var værd og hvad han vil sælge det for igen har Peter været ærlig hele vejen... Voir plus

1. Shopping & mode

Écrit par l'entreprise

Private luxury watch dealer in Copenhagen. Verified timepieces. Appointment only.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Verdensklasse.

Det bedste sted at handle brugt ur. Købte et Rolex af Peter
og fik en utrolig behagelig og proff, behandling.Efter købet
var der lidt justering og et extra led og det var U/B.
Kan varmt anbefales til andre, jeg handler kun der igen.

23 mars 2020

Hej Henning

Tak for den fine anmeldelse. :-)

Mvh SeUr

Har handlet tre ure hos Peter

Har handlet tre ure hos Peter, og har fået super service hvergang. God rådgivning og sparring er altid at finde hos Peter.

21 mars 2020

Tak for de pæne ord :-)

Service i topklasse

Jeg har købt er Panerai has SEUR. Efter en uge fik uret en mislyd, som efterfølgende blev repareret på en dag uden beregning af SEUR.

21 mars 2020

Hej Thomas

Tak for den fine anmeldelse. Det er vigtigt for os at levere ure der er 100% i orden. Det skal være nemt og problemfrit. :-)

Mvh SeUr

Kinesiske metoder er åbenbart en af…

Kinesiske metoder er åbenbart en af Peters arbejdsmetoder.
Jeg har været medlem af “Rolex Gruppen” på FB.
Det er jeg ikke mere. Slettet uden videre. Jeg skrev et opråb om netop Seur.dk ( Peter) på Rolex Gruppen for at advarer andre.
Kan så oplyse at Peter fra Seur.dk er Admin af denne gruppe.
Nok derfor jeg er slettet og blokeret.
Rystende adfærd.

19 mars 2020

En sublim oplevelse 5/5

En sublim oplevelse fra begyndelse til ende. Når man vælger at investere i et ur i den absolutte luksusklasse er det ikke altid en hverken let eller hurtig beslutning.

Peters topprofessionelle rådgivning, venlighed og kærlighed til sit fag har været gennemgående i alle facetter af handlen, fra indledende forespørgsler til det faktiske salg.

En uforbeholden anbefaling herfra.

19 mars 2020

Réponse de SeUr

Tusinde tak for de pæne ord.

Top professionel service!!!

Top professionel behandling hos seur.dk Har handlet med seur.dk mange gange både købt, solgt og har haft ure i kommission.

Min varmeste anbefaling herfra.

Mvh Jens

18 mars 2020

Anbefales

Hos SeUr.dk har jeg købt Rolex i ren handel, solgt Rolex i ren handel, givet Rolex i bytte ja gennem flere år nu. Det er bare mere bekvemt, hurtigt og trygt end privat eller c24 for den sags skyld. Tror ikke jeg behøver gå andre steder hen. Den personlige betjening og udvalget af ure får man ikke engang i en Rolex butik.

Christian S.

10 mars 2020

Jeg har købt Ur Ved Peter fra SeUr

Jeg har købt Ur Ved Peter fra SeUr
Han yder en sublim service!!
Jeg bor på fynsland, og uret blev leveret til døren. Som han sagde, jeg skulle ud og køre alligevel 👍🏼
Han tog sig tid, til at forklare om uret og justere det, så det passede perfekt til mig.

Vi ses snart igen, til næste handel.

Hilsen
Dan. H

2 mars 2020

Top kundeservice.

Har købt og solgt flere ure hos SeUr, altid top kundeservice og fair priser. Kan kun anbefale SeUr.

1 mars 2020

Har købt 3 ure af Peter gennem det…

Har købt 3 ure af Peter gennem det seneste år. Han har ydet perfekt service hver gang. Urene har været som beskrevet.
Har mødt ham på Cafe lokalt, hvor jeg bor. Her har han præsenteret urene og lidt om deres historie.
Ved handlerne får vi talt om hvad der ellers rører sig på urmarkedet.
Min sidste handel var et vintage Rolex i ubrugt tilstand.
Han kontaktede mig lige før han satte en annonce op, da han efter 2 handler vidste hvad jeg gik efter.

28 février 2020