Fejksida, passa er för denna Professionella fejkpersoner lurar dig att skicka fler och fler meddelanden för 40 coins st. Gå inte dit, ragga på krogen eller använd seriösa dejtingsidor istället.
Lisez les avis des autres
I like sexy girls
Fake Profile soweit das Auge reicht: Amateur GF pics, Camgirl Pics, diverse bekannte Profile-Pics die auch bei aufdringlichen Erotikwerbungen häufig anzutreffen sind. Chatten nur mit Coins möglich,... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Find A Sexy Meeting In Your Area Today. Online Dating Site for Adults with Free and Easy Registration. Popular Site for Women Looking for Men. Access to All Content and Functions on the Site with No Subscription Required.
Coordonnées de contact
I like sexy girls
Fejksida
Fejksida, passa er för denna
Gå inte dit, ragga på krogen eller använd seriösa dejtingsidor istället.
Det er den mest platte
Det er den mest platte, og falske dating site, som jeg var medlem af...
2 kvinder som skrev til mig, og da jeg skrev, at de kunne skrive til min e mail adresse, så sjovt nok fik jeg samme svar fra dem begge... Så det er selvfølgelig Sexy Meets medarbejdere, som sidder og skriver til folk... Da jeg samtidig har skrevet til 8 til 10 kvinder, og skrevet at de kunne oprette en ny mail adresse, hvis de ikke ville bruge deres private... DER VAR IKKE EN AF DEM, SOM VILLE SKRIVE TIL MIN MAIL ADRESSE, HVILKET HEL KLART ER MEDARBEJDER HOS SEXY MEETS, SOM SIDDER OG SVARE, DA DET STORT SET VAR DE SAMME SVAR JEG FIK, SÅ DET ER KUN FOR AT MAN SKAL KØBE CREDIT HOS DEM...
SÅ MIT RÅD, LAD VÆR MED AT OPRETTE EN PROFIL HOS SEXY MEETS, DET ER FALSKE PIGER/KVINDER DET ER MEDARBEJDER HOS SEXY MEETS, SOM SKRIVER TIL JER, DE VIL HELE TIDEN, SÅ SKRIVE TING, SOM MAN SÅ SKAL SVARE PÅ... JEG FANDT HELDIGVIS HURTIG UD AF, AT DET VAR ET FUP DATING SIDE..
Total til grin
Total til grin. Det er rene falske profiler og alt for dyrt. Brug jeres penge på alt andet. Det er en ren pengemaskine.
Lät mig luras att pröjsa :-/
Lät mig luras att pröjsa. Proffs som jobbar där på andra sidan, undvik!
Bekräftar att detta är en scamsida
Bekräftar att detta är en scamsida. har inte betalt ett rött öre utan skapat flera profiler hela tiden för att konfrontera fake users där jag "bor". Snabbaste spam meddelandet var 1 min efter jag skapat användare , HelenasDröm. ... skratt...Vilken bullshit sida , Detta är en subpage tillsammans med milfpins (undersidor därefter)
It’s full of fake users getting you to…
It’s full of fake users getting you to spend more and more money on the site.
I got asked the exact same question, down to the word, by different users.
Vanvittige priser og falske profiler
Selv hvis profilerne var ægte, hvilket jeg stærkt tvivler på (det ligner hackede/stjålne billeder), så skal der ikke meget hovedregning til for at se det er en ren pengemaskine - deres best value bundle er 6000 "mønter" for 199 € ~1500 kr. og ved en pris på 40 "mønter" per besked bliver det til vanvittige 10 kr. per besked du vil sende. Gør dig selv en tjeneste og hold dig væk, der er langt mere troværdige og langt billigere alternativer.
bis jetzt noch keine getroffen
rigtig dårlig side ingen kontakt kun…
rigtig dårlig side ingen kontakt kun pengemaskine
They have many fake profile
They have many fake profile, operators use some one else photo to keep chat going. Do not use this website for finding contact. The most beautiful lady’s are fake. I have traced many profiles to a real person.
Kun nul stjerner her fra
Kun nul stjerner her fra . Det er kun en internet penge maskine ,der tjerne sine penge på at vise billeder . Det er umuligt at lave en live aftale med pigerne på siden . Hverken på mobil eller Live . Man taler kun med en “computter”
Hold jer langt væk fra den site!!!
Fu#k det er klamt luk den ned
Fu#k det er klamt luk den ned
100% fake og falske profiler der holde en samtale i gang og aldrig mødes pisse dyrt... Hold jer væk !!!
It's not a real dating site if you want…
It's not a real dating site if you want to talk to fake people then go for it it's also costing alot of money as it slowly pulls you in to spend more money if you look closer at the photos some times therer different girls also girls with different profiles but same girls say away is my advice
100% fake og falske profiler hyret af…
100% fake og falske profiler hyret af siden til at holde en samtale i gang og aldrig mødes irl. Og så er det pisse dyrt...
Complete scam rather watch Netflix
Complete scam rather watch Netflix. Nice pics but there all fake total waste of money dont bother!
Alles Fake Profile
Alles Fake Profile, Bilder geklaut, Bilder tauchen in anderen Seiten auch alle auf, unbedingt Hände davon lassen !!! Es gibt da keine einzige reale Frau
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.