Hittil så er det 4 stjernes, håper på at alt kommer som bestilt og at jeg kommer hit for flere bestillinger, alt ser helt greit ut til nå så venter bare på pakken for siste bekreftelse om alt var i or... Voir plus
De sendte det jeg bestilte og de var rask og alt var i orden. Tok bare noen dager så kunne jeg hente det bra seriøst og man får mye for pengene for å være i 2025 snart 2026.så slipper man og reise inn... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ikke mottatt bestillingen min fra 1. august, nå 28. august. Har ikke hatt problemer med Shady tidligere. Prøvd å sende mail, bruke kontaktskjema og ringe, men ingen svar. Oppdatering: Det ser nå ut... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Shady.no er en nettbutikk som fører alt rullepapir, vannbonger, vaporizere, digitalvekter, piper og mye mer! Stort utvalg, lav pris, rask levering og mange betalingsalternativer. Bestill ditt utstyr fra Shady.no headshop idag!
Storgata 36, 3674, Notodden, Norvège
- 966 27 792
- post@shady.no
- shady.no
A répondu à 57 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Veldig fornøyd
Bestilt herfra to ganger nå, og er super fornøyd. Var i utgangspunktet skeptisk til å bestille fra en nettside som heter «Shady», men begge gangene har leveransen kommet raskt og kvaliteten er god på produktene jeg har bestilt. Dere gjør en god jobb:)
Smooth ;-)
Bra med kommunikasjon underveis, mailer for hvert steg, og varene raskt levert.
Jeg bestilte for 2000kr
Jeg bestilte for 2000kr. Jeg var spent på og få Vapene jeg hadde kjøpt samt noe annet små ting. Levering dag kommer og der står det at pakken min har blitt levert. Når jeg kommer ut så er det ingen pakke. Jeg skriver e-post til shady.no om at pakken min ikke er i døra mi, de sier jeg må kontakte Posten, etter jeg kontakter Posten ber de meg vente 4 dager også sa de hvis jeg ikke for noe melding så skulle jeg ta opp reklamasjon med avsender. Jeg tar kontakt igjen med shady.no forklarer det Posten sa til meg. Og nå har det gått 10 dager ish hvis ikke jeg tar feil uten noe svar fra shady. Jeg måtte kontakte banken min Revolut og der sa de det kan ta opp til 20-40 dager før det skjer noe. Nå sitter jeg verken med mine 2000kr eller Vapene jeg hadde gleda meg til 🙁
God kundeservice
God service, og god kommunikasjon. Det var ting som ikke var på lager, men fikk kjapp beskjed, og løsningsorientert dialog med et menneske.
Kjempe god service,mangler aldri noe av…
Kjempe god service,mangler aldri noe av hva jeg skal ha,fortsetter som kunde hos Shady headshop top notch
🙏Alltid fornøyd😇🙏
Maser etter omtale som en desperat…
Maser etter omtale som en desperat liten tispe. Produktene er innafor. Men å syte kan dere gi faen i
Veldig bra,👍
God service
God service, får alltid den hjelpen man trenger er min erfaring. Og tok ikke kjempe lang tid før pakka mi kom i posten.
Alltid fornøyd
Jeg har handlet her flere ganger, shipping er rask, og jeg er fornøyd med alle produktene jeg har kjøpt her
Rask leveranse.