Shady.no Headshop Avis 409

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Digger dette merket! Kjøper de lange rullepapirene herfra, og kvaliteten er konsekvent på topp. Lett å rulle: Papiret har perfekt tykkelse og struktur. Jevn brenning: Brenner rolig og helt jevn... Voir plus

Hittil så er det 4 stjernes, håper på at alt kommer som bestilt og at jeg kommer hit for flere bestillinger, alt ser helt greit ut til nå så venter bare på pakken for siste bekreftelse om alt var i or... Voir plus

De sendte det jeg bestilte og de var rask og alt var i orden. Tok bare noen dager så kunne jeg hente det bra seriøst og man får mye for pengene for å være i 2025 snart 2026.så slipper man og reise inn... Voir plus

L'entreprise a répondu

Ikke mottatt bestillingen min fra 1. august, nå 28. august. Har ikke hatt problemer med Shady tidligere. Prøvd å sende mail, bruke kontaktskjema og ringe, men ingen svar. Oppdatering: Det ser nå ut... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasin d'articles de loisirs
  2. Magasin de cannabis

Écrit par l'entreprise

Shady.no er en nettbutikk som fører alt rullepapir, vannbonger, vaporizere, digitalvekter, piper og mye mer! Stort utvalg, lav pris, rask levering og mange betalingsalternativer. Bestill ditt utstyr fra Shady.no headshop idag!

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

409 avis

A répondu à 57 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Har fått feil varer 3ganger

Har fått feil rister, brønner flere ganger. Virker som bare tar noe i blinde å kaster det ned i pakke å sender det avgårde..

1 septembre 2025

Hei Magnus,

Har sendt deg eposter med ønske om at du kan sende bilde av hvilket produkt du skal ha fått feil hver gang du legger inn en 1-stjerne anmeldelse men får aldri svar.

Har du fått feil produkt så rettes det naturligvis opp i, men virker rart at du skal få feil varer eneste gang du bestiller, mens alle andre mottar det de har bestilt uten problem.

Ikke mottatt bestilling

Oppdatering: Det ser nå ut til å ordne seg og virker som en litt uheldig periode mtp. vikarer, arbeidsmengde, og mulige sendinger som er på avveie i Posten. De viser at de bryr seg om kundene og ønsker å rette opp i feil. Serviceinnstilt :)

Réponse de Shady.no Headshop

Som avtalt på epost er det ordnet :)

Beklager igjen for bryet!

Shady.no

Hvordan bruker man den lille silen?

Veldig fin men jeg skjønte ikke hvordan man skulle bruke den lille silen med en pinne på. Hadde vært greit med en bruksanvisning for oss gamle damer. Ellers veldig fin🥰

6 août 2025

Hei Anita,

Sender deg en epost, så skal vi finne ut av det :)

Enda ikke fått pakken

Enda ikke fått pakken - ingen oppdatering å svarer heller ikke på meldinger.

Hei Eric,

Har sendt deg en epost nå så vi kan finne ut av hva som har skjedd :)

Raskt

Raskt, enkelt og greit. kvaliteten på varene så langt har vert veldig bra.

11 août 2025

Takk for det! :D

Skadet under transport

Fikk levert en pakke i forje uke, så at kaffekoppen min fra Raw var knust, prøvde å sende mail om dette å ringe men fikk ingen svar

7 août 2025

Hei,

Har sendt deg en epost, flott om du kan svare med bilde så ordner vi selvsagt opp i det :)

Kjøpte en vaporizer herfra

Kjøpte en vaporizer herfra, kammeret i den var ødelagt. Tok bilder og sendte epost og alt slikt for å få erstatning, fikk aldri svar på epost..

Ringte de, karen sa jeg skulle sende ny epost. Mange måneder går forbi og jeg ringer igjen «ja vi skal putte deg på lista».

Nå, nesten ett år senere har jeg ikke fått en eneste respons. Ga opp med å få den shadye avdelinga til å erstatte varen og bestillte kammeret selv, 2 uker senere så ser det ikke ut som at den er sendt engang, bare registrert.

Kjøp herfra om du vil ha defekt vare og null kundestøtte 👍

Hei Rebecca,

Sender deg et par nye kammer som avtalt per telefon. Finner ikke epostene du henviser til, så mulig det er sendt til gamle supporten som ikke er i bruk.

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd! Kjapp og trygt, til rimelige priser. Kommer 110% tilbake, med en garanti på at jeg kommer til å bli like fornøyd hver gang. Love you guys, and my friends will love you too!

28 juillet 2025

10/10

Lynrask og veldig bra kundeservice!
Pakkene kommer også veldig fort.

Lett å bruke

Lett å bruke, fort sendt.

30 juillet 2025