À propos de l'entreprise
- Magasin d'articles de loisirs
- aussi dans
- Artisanat
- Boutique de laine
- Magasin de couture et de broderie
- Magasin de laine
- Magasin de peinture
Écrit par l'entreprise
Shape Of The Art is dé online winkel voor creatieve hobbyisten en professionals die op zoek zijn naar hoogwaardige materialen en unieke geschenken. Ons uitgebreide assortiment biedt alles wat u nodig heeft om uw creativiteit tot leven te brengen, van DIY-materialen zoals duurzaam textiel, garens en kralen, tot gepersonaliseerde decoratie en cadeauartikelen. Of u nu op zoek bent naar unieke opbergkisten, lasergegraveerde producten of feestelijke decoraties voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, verjaardagen en feestdagen, bij Shape Of The Art vindt u het allemaal. Onze winkel onderscheidt zich door een breed aanbod voor zowel particulieren als bedrijven. Wij leveren maatwerkproducten die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften. Dankzij onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid kunt u rekenen op een snelle en betrouwbare service. Van handgemaakte woondecoraties tot gepersonaliseerde zakelijke geschenken, wij helpen u graag met het realiseren van uw ideeën. Bij Shape Of The Art staat passie voor creativiteit centraal, en wij streven ernaar om onze klanten te inspireren met originele en betaalbare producten. Ontdek ons assortiment en ervaar zelf waarom zoveel klanten vertrouwen op Shape Of The Art voor al hun creatieve projecten en gepersonaliseerde cadeaus!
Coordonnées de contact
Herlongstraat 53, 6418AR, Heerlen, Pays-Bas
- +31 6 42447297
- info@shapeoftheart.com
- shapeoftheart.com
Demande des avis aux clients
Prettig om zelf op de markt te kiezen
Prettig om zelf op de markt te kiezen. Daardoor ook gemakkelijk om online te bestellen en op de markt op te halen. Dat kan al vanaf een klein bedrag.
Ook kan ik mijn project op de website opslaan en snel terug vinden. Heel vriendelijke en behulpzame verkoper.
Snel maatwerk en vriendelijke…
Snel maatwerk en vriendelijke communicatie. Blij met het resultaat. Zeer betaalbaar.
Sehr positive Erfahrung mit…
Sehr positive Erfahrung mit shapeoftheart.com�.
Besonders der schnelle und hilfsbereite Support ist mir positiv aufgefallen. Freundlicher Umgang, schnelle Rückmeldungen und ein insgesamt sehr angenehmer Kundenservice. Auch das Angebot macht einen durchdachten und hochwertigen Eindruck. Vielen Dank für die unkomplizierte Unterstützung.
Wederom een goed verzorgd pakket met…
Wederom een goed verzorgd pakket met mooi kwaliteit vilt.
Avevo bisogno di un prodotto che in…
Avevo bisogno di un prodotto che in Italia non era disponibile. Sono stati efficientissimi perché hanno attivato apposta per me la spedizione in Italia, che è stata pure rapidissima! Assistenza e cortesia top! Gentilissimi! Consiglio vivamente!!!!
Hele fijne webshop en heel makkelijk om…
Hele fijne webshop en heel makkelijk om contact te krijgen als je vragen hebt.
Zeker een aanrader 😍
Fijne klantenservice
Snelle levering. Als er een product niet is wordt je gebeld of via email verwittigd. Producten zijn goed verpakt .En altijd super vriendelijk. Shapeoftheart is een echte aanrader.
Super service
Super service. Klantvriendelijkheid 10/10 je wordt niet behandeld als een nummer. Geeft goede advies en raad. Mooi verpakt en op tijd geleverd
enthousiast en persoonlijk
Enthousiaste en gepassioneerde eigenaar met hart voor zijn vak. Geleverde producten zijn goed en prijzen ook. Finale afstemming over definitieve plaatsing lasergravure had iets handiger gekund, maar is netjes afgehandeld.
Erg tevreden
Mooi product en fijne communicatie over de bestelling. Helaas was er wat oponthoud met de bezorging (vanuit de kant van DHL), ook hierover prettig contact gehad en gezocht naar mogelijke oplossingen.
Ik ben ontzettend vriendelijk geholpen
Ik ben ontzettend vriendelijk geholpen. Het product dat ik zocht was niet op voorraad maar is voor mij besteld. In de tussentijd ben ik goed op de hoogte gehouden, dat heb ik als zeer fijn ervaren.
Mooi eind resultaat!
Veel persoonlijk contact m.b.t. de mogelijkheden. Mooi eind resultaat!
L’expérience Trustpilot