Oplichters zijn het in december besteld…
Oplichters zijn het in december besteld en betaald.
ik laat het er niet bij zitten mijn geld komt terug hoe dan ook al moet ik het contant ophalen.
Oplichters zijn het in december besteld en betaald.
Zeer tevreden over de kwaliteit van de gummy's. Kwamen in een goede verpakking. Ik bestel hier nu sinds een jaar ongeveer en koop om de maand een potje. Het product werkt goed voor mij en doet wat het zegt.
oplichters elke keer wordt er gezegd dat het onderweg is en dat er een vertraging is wegens de kerst dagen ik heb het via tiktok gezien hun site en ze gebruikte een jongen om het te reclameren en kwam er achter dat het helemaal nep is en dat ik de echte persoon heb. Gevonden met de echte stem
Deze site verdient geen enkel ster, ik had geen keus dus ik heb het maar 1 ster gezet. Na 2 maanden van mijn bestelling niks ontvangen, het is dat ik had gereageerd op een mail die hun hadden verzonden met een ander aanbieding. Waarop ik had gezegd van nee dankje jullie zijn scammers. Ze hebben een kort verhaal verzonnen met een reden waarom mijn gummies niet waren geleverd. Ik kreeg bericht van hun dat ze geen scammers zijn en dat ze de zending alsnog versturen. Ik heb ondertussen ergens anders mijn gummies gehaald. Ik vroeg voor mijn geld terug, en vandaag tot heden heb ik niks van ze gehoord.
Niks kopen hier, de website wordt ook herkend als een onveilige website.