Shining Care I/S v/ Mike & Sofie Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg har haft besøg af Isabell, og det har været en rigtig god oplevelse. Hun har gjort et fantastisk stykke arbejde, og det er simpelthen så skønt at komme hjem til et skinnende rent hjem. Stor ros... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Shiningcare kan i den grad anbefales! Mike er professionel, serviceminded og effektiv. Jeg skrev onsdag aften at jeg ønskede at få renset min sofa hurtigst muligt, og allerede fredag morgen var min... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil give Shining Care min aller største anbefaling. Sofie har gjort rent i vores hjem til meget stor tilfredsstillelse. Jeg tror aldrig jeg selv har fået vores gulvklinker så pæne 🤭 Mike har... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid rengjort til perfektion. Efter at have haft flere rengøringsfirmaer i vores virksomhed, som ikke har fungeret, har vi endelig fundet den optimale løsning. Vores virksomhed er ikke nem at re... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Services de nettoyage
  2. aussi dans
  3. Entreprise de nettoyage de vitres
  4. Service de nettoyage de tapisseries

Écrit par l'entreprise

Shining Care hjælper med Vinduespuds, Rengøring, Solcellevask, Møbelrens & Tæpperens. Alt sammen både til private og erhverv.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super sød vinduespudser

Super sød vinduespudser, og meget tilfreds med resultatet 🤗

18 juillet 2024

Hej Camilla

Tak for din fine anmeldelse, vi er glad for du er tilfreds med resultatet.

- vi glæder os til at pudse dine vinduer næste gang igen☀️🫧

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejligt med en høflig og meget dygtig…

Dejligt med en høflig og meget dygtig vinduespudser.

2 juillet 2024

Hej Johnny

Tak for din fine anmeldelse, vi sætter altid en ære i ordenlighed og kvalitet, så vi takker mange gange for din fine andmeldelse.

Vi glæder os til at pudse dine vinduer næste gang.

Godt

Mike skriver lige nogle dage i forvejen, og kommer på aftalt tid👍🏻 hans arbejde skinner klart igennem. Dygtig og prof.

Brug Mike hvis du vil have rene vinduer

30 mai 2024

Hej Kåre

Mange tak for din fine anmeldelse, vi sætter altid en ære i at udføre flot og professionelt arbejde og service✔️
- vi glæder os til at shine dine vinduer op næste gang🫧

Noté 3 sur 5 étoiles

Vinduer ikke vasket.

Kom senere end aftalt.
Havde åbenbart meget travlt, det kunne ses på resultatet.
Mange vinduer var slet ikke vasket.
Ikke noget jeg vil gentage.
Desværre meldte jeg selv for sent tilbage pga uforudsete hændelser, hvilket jeg fuldt ud tager på mig.

28 juin 2024

Hej Lone

Tak for din anmeldelse 😊

Vi er kede af du ikke mener alle vinduer er vaskede, det skulle der selvfølgelig gøres
Noget ved. Du skriver din anmeldelse 14 dage efter dette er udført. Ifølge vores betingelser på hjemmeside har vi en klagevejledning inden for de første 24 hvis kunden ikke er tilfreds.

Vi ønsker naturligvis altid at imødekomme kunden hurtigst muligt, så det kan blive bragt iorden med det sammen.

Kan varmt anbefales

Super service fra Mike, der fik vasket mine stærkt tiltrængte vinduer.

Når man har mange vinduer med sprosser, er der hurtigt tale om mange ruder, og dermed en høj regning fra vinduespudseren. Ikke nok med at servicen var super, regningen var bestemt også ganske fair.

1 juillet 2024

Hej Britta

Mange tal for de rosende ord, dejligt du har haft en god oplevelse med vores services. Vi glæder os allerede til at shine dine vinduer op igen næste gang 🫧🪟

Vinduespudsning

Hurtig, venlig og effektiv 😊

17 avril 2024

Hej Conny

Mange tak for din 5 stjernede anmeldelse, det sætter vi stor pris på, samt er du er glad for vores service😊

Noté 3 sur 5 étoiles

Fik lavet flytterengøring

Fik lavet flytterengøring. Der var ikke vasket oven på dørene, 2 ud af 3 udluftningskanaler var ikke tørret af, hvilket vil sige at min. de 2 vægge var ikke vasket ned.

9 avril 2024

Hej Dorthe

Tak for din 3 stjernet anmeldelse.

Vi er ked af at du har haft denne oplevelse med flytte rengøring, men det undre os alligevel at du ikke har kontaktet os, for netop at kunne tilgodese din utilfredshed samt at vi kunne rette op på opgaven som du mener ikke er udført tilstrækkeligt nok. Det er knap 3 uger siden at du fik udført dette af os, så tænker at der har været tid nok til at det kunne ændres fra vores side
af 😊

Super godt arbejde og rigtig god pris 👍

Super godt arbejde og rigtig god pris 👍
Meget imødekommende og super tiltalende.
Alt i alt en rigtig god oplevelse 😊

15 avril 2024

Hej Ole

Vi sætter stor pris på din anmeldelse.
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse ved at benytte ShiningCare

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus