Væk fra dette dårlige firma
Der var en planlagt levering af non-woven poser til to restauranter, og Shipco havde bekræftet, at leveringen ville finde sted ca. kl. 13. Den første restaurant havde ansat tre medarbejdere, som udelukkende skulle tage imod varerne. (har videoovervågning som dokumentation)
Da chaufføren ankom først efter kl. 15, hjalp medarbejderne med at holde øje med trafikken og tog straks imod varerne. Leverancen bestod af tre paller med 67 kasser i alt. De tre medarbejdere var tilstrækkelige til at håndtere modtagelsen hurtigt og effektivt.
Efter levering spurgte ejer, om chaufføren kunne vente et øjeblik, så han kunne tage de tomme byttepaller tilbage. Chaufføren nægtede dette, selvom det kun ville tage et par minutter, og der var nok medarbejdere til hurtigt at håndtere situationen. Det drejede sig kun om tre paller og var en opgave, der kunne klares hurtigt med de tre tilstedeværende medarbejdere.
Den anden restaurant modtog også en levering af 67 kasser med non-woven poser, fordelt på 3 paller. Chaufføren tog de tre paller med sig, men på fragtbrevet var der angivet "0" for antallet af returnerede paller, selvom de faktisk blev leveret.
En af medarbejderne på restauranten underskrev fragtbrevet, men ejerens forståelse var, at chaufføren ville rette antallet af paller på fragtbrevet efterfølgende, så det blev korrekt afspejlet. Denne korrektion blev dog ikke foretaget.
På trods af at fragtbrevet viste "0" for de returnerede paller, har Shipco efterfølgende faktureret restauranten for de tre paller. Shipco har ikke indhentet bekræftelse fra chaufføren på, om de tre returpaller faktisk blev modtaget, og der blev ikke stillet spørgsmål ved, om der kunne være sket en fejl i forbindelse med modtagelsen.
Ejer mener, at Shipco har håndteret situationen uforsvarligt, da de ikke har stillet de nødvendige opklarende spørgsmål til chaufføren eller restauranten. Dette har ført til fejlinformation og fejlagtig fakturering.
Shipco har undladt at give forklaring på de uforklarlige efterposteringer. De seks paller, der blev stoppet af Told til kontrol fra den 16. december til og med den 2. januar, blev først leveret den 6. januar. Jeg har ikke modtaget nogen information fra Shipco om eventuelle opbevaringsomkostninger på forhånd. Nu sender de blot fakturaen for de seks paller sammen med 19 dages opbevaringsomkostninger uden forudgående varsel.
Uanset hvad kunden siger, insisterer Shipco på at fastholde deres fakturering. Dette betyder, at du ikke kan vide på forhånd, hvad du kommer til at betale, men du vil blive opkrævet det beløb, de fakturerer.
Shipcos svar på enhver forespørgsel eller indsigelse er konsekvent: "Vi bliver nødt til at fastholde vores faktura." Deres service synes at være fokuseret på at opkræve penge uden hensyntagen til den situation, som kunden står i.
Vi spørger os selv: Hvor er jeres principper i forhold til kundeservice og retfærdighed? Det virker som om, at Shipco kun er interesseret i at maksimere deres indtægter uden at tage ansvar for de situationer, de skaber. Dette underminerer tilliden til deres service og skaber unødvendige konflikter, som kunne være undgået med en mere ansvarlig og kundeorienteret tilgang.
17 janvier 2025
Avis spontané