1. Société de transport international de marchandises
  3. Service logistique
  4. Service d'expédition et de livraison
  5. Entreprise de livraison
  6. Service d'envoi

Informations provenant de diverses sources externes

Shipco Transport is your neutral NVOCC offering global ocean freight and air freight services.

• Washington Street 80, 07030, Hoboken, Etats-Unis

• shipco.com

1,8

Bas

TrustScore 2 sur 5

They told me your shipment is out for…

They told me your shipment is out for delivery and later said arrange fork lift to receive your delivery otherwise it will not be delivered, I did not have fork lift they took it back and now asking £708 to rebook delivery.

Its day time robbery.

8 mai 2025

Væk fra dette dårlige firma

Der var en planlagt levering af non-woven poser til to restauranter, og Shipco havde bekræftet, at leveringen ville finde sted ca. kl. 13. Den første restaurant havde ansat tre medarbejdere, som udelukkende skulle tage imod varerne. (har videoovervågning som dokumentation)

Da chaufføren ankom først efter kl. 15, hjalp medarbejderne med at holde øje med trafikken og tog straks imod varerne. Leverancen bestod af tre paller med 67 kasser i alt. De tre medarbejdere var tilstrækkelige til at håndtere modtagelsen hurtigt og effektivt.

Efter levering spurgte ejer, om chaufføren kunne vente et øjeblik, så han kunne tage de tomme byttepaller tilbage. Chaufføren nægtede dette, selvom det kun ville tage et par minutter, og der var nok medarbejdere til hurtigt at håndtere situationen. Det drejede sig kun om tre paller og var en opgave, der kunne klares hurtigt med de tre tilstedeværende medarbejdere.

Den anden restaurant modtog også en levering af 67 kasser med non-woven poser, fordelt på 3 paller. Chaufføren tog de tre paller med sig, men på fragtbrevet var der angivet "0" for antallet af returnerede paller, selvom de faktisk blev leveret.

En af medarbejderne på restauranten underskrev fragtbrevet, men ejerens forståelse var, at chaufføren ville rette antallet af paller på fragtbrevet efterfølgende, så det blev korrekt afspejlet. Denne korrektion blev dog ikke foretaget.

På trods af at fragtbrevet viste "0" for de returnerede paller, har Shipco efterfølgende faktureret restauranten for de tre paller. Shipco har ikke indhentet bekræftelse fra chaufføren på, om de tre returpaller faktisk blev modtaget, og der blev ikke stillet spørgsmål ved, om der kunne være sket en fejl i forbindelse med modtagelsen.

Ejer mener, at Shipco har håndteret situationen uforsvarligt, da de ikke har stillet de nødvendige opklarende spørgsmål til chaufføren eller restauranten. Dette har ført til fejlinformation og fejlagtig fakturering.

Shipco har undladt at give forklaring på de uforklarlige efterposteringer. De seks paller, der blev stoppet af Told til kontrol fra den 16. december til og med den 2. januar, blev først leveret den 6. januar. Jeg har ikke modtaget nogen information fra Shipco om eventuelle opbevaringsomkostninger på forhånd. Nu sender de blot fakturaen for de seks paller sammen med 19 dages opbevaringsomkostninger uden forudgående varsel.

Uanset hvad kunden siger, insisterer Shipco på at fastholde deres fakturering. Dette betyder, at du ikke kan vide på forhånd, hvad du kommer til at betale, men du vil blive opkrævet det beløb, de fakturerer.

Shipcos svar på enhver forespørgsel eller indsigelse er konsekvent: "Vi bliver nødt til at fastholde vores faktura." Deres service synes at være fokuseret på at opkræve penge uden hensyntagen til den situation, som kunden står i.

Vi spørger os selv: Hvor er jeres principper i forhold til kundeservice og retfærdighed? Det virker som om, at Shipco kun er interesseret i at maksimere deres indtægter uden at tage ansvar for de situationer, de skaber. Dette underminerer tilliden til deres service og skaber unødvendige konflikter, som kunne være undgået med en mere ansvarlig og kundeorienteret tilgang.

17 janvier 2025

one thing i regret in my life is trusting them

After many years of dealing with them. There is a lot of problem. Poor Communication . Poor Service.

i paid for all transportation cost but they rejected all my goods even though all goods detail have been sent to them in advance.

one thing i regret in my life is trusting them

29 février 2024

Negative stars

I would give them negative stars if i could - they scammed us by releasing pieces a night before the storage was about to begin and then charged storage on the day of pickup. SCAM COMPANY - DO NOT USE

30 août 2023

Worked alongside representatives of…

Worked alongside representatives of this office for over 15 years, some are better than others but when they call for import pick up or delivery details they are always on point with each files. Their professionalism varies by agent but for the most part I never had any difficulty with storage fees being paid or detention requests being approved. I also heard at 5pm the in office bar opens and they can drink at their desks as long as they remained professional.

11 avril 2022

Poor ad

I haven't used the service but won't. Reason? I am offended by their TV ad ridiculing passengers. Poor judgement.

28 mai 2022

Rip Off

Kindly took an LCL delivery in BUT decides not to notify anyone of its arrival until weeks later and then wants to charge rip off demurrage/storage charges.

23 novembre 2021

Find et andet alternativ end shipco transport

shipco transport skulle levere en palle varer til os.
Vi gør opmærksom på fra dag et og gentagene gange på mail og telefon at det skal leveres med en lille vogn, ellers bliver det logistisk svært.
Shipco bekræfter levering mellem 8-16. Vi får aftalt at chaufføren skal ringe 30min før, så der kan være nogen til at modtage.
Shipco levere i en kæmpe vogn plus at chaufføren ringer kl. 06.45 og siger at han er på vej.
Vi bliver nødt til at pakke om fra den store vogn til alternative transport midler med meget besvær og tidskrævende.
Vi er på ingen måder tilfreds med forløbet og kontakter shipco. De kommer med en standard undskyldning og siger at de ikke har en lille vogn, da det vil koste ekstra penge at få pallen pakket om til en. Alt dette siger de efter de har fået pengene og "leveret". Vi bad om en lille vogn fra dag 1 og på intet tidspunkt nævner de at det ikke er muligt eller for en en mer pris.
Vi kontakter dem et par gange efterfølgende, da vi ikke mener at vi helt har fået den levering vi betalt for. Istedet bliver vi bare ignoreret og kan ikke bede om kompensation etc..

Vi har bedt alle vores leverandøre og samarbejdspartnere om IKKE at vælge ship transport mere og vil fraråde andre det samme.
Vælg endeligt et andet firma til fortoldning af jeres varer. Som andre desværre også skriver, lydhøre er de ikke.

- Ingen kommunikation
- Ligeglad med kunden
- Levere ikke som aftalt

14 octobre 2021

Terrible

Terrible, absolutely terrible. 3 months of delivery instead of 1,5 months. No communication, no updates. Just worse service you can ever experience. Avoid working with them because your shipment will stuck in black hole forever

20 avril 2021

HOLD JER LANGT VÆK FRA SHIPCO !!

HOLD JER LANGT VÆK FRA SHIPCO !!

ENDTE MED AT BETALE NÆSTEN 12.000KR !! FOR LEVERING AF 4 STK. PALLER I DK. DET ER KUN FOR LEVERING AF PALLER I DK.

TOLD/MOMS OG FRAGT FRA KINA TIL DK ER BETALT UDOVER.

OG NÅR MAN KLAGER OVER DERES PRIS FOR "HÅNDTERING OG LEVERING I DK" SIGER DE BARE - BETALT ELLER VI SENDER DINE VARE RETUR TIL KINA.

SÅ HOLD JER VÆK FRA DISSE TYVEKNÆGTE OG FIND AT ANDET SELSKAB TIL AT VARETAGE JERES FRAGT.

16 octobre 2020

de lever i 1875

de lever i 1875
Krever at jeg skal printe ut papir hjemme fra en mail og sende pr brev, da de ikke vil printe den ut selv

Søppelfirma! Må da for faen gå an å ha litt mellom øran!!!

28 novembre 2019

simpelhen dårlig oplevelse

simpelhen dårlig oplevelse.
man bliver holdt som gidsel i deres varetægt . dine varer kan kun udleveres
efter du har betalt fakturaer som de bestemmer beløbet på.
deres fortoldning gør de som passer dem. og opkræver moms af tidligere udsendte betalinger.
mærkeligt firma som gør hvad de vil, ellers truer de med at sende dine varer retur.
så når de ringer så vælg et andet firma til fortoldning af jeres varer.

lydhøre er de ikke

25 septembre 2018

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit