À propos de l'entreprise

1. Magasin de chaussures
  2. Magasin de vêtements

Informations provenant de diverses sources externes

Goedkope Schoenen? Koop Online Goedkope Damesschoenen, Kinderschoenen en Herenschoenen aan Goedkope Prijzen! ✓ Snelle Levering ✓ Gratis Retour ✓ Voordelige Prijzen

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Pantoffels

Zondag pantoffels bestel,dinsdag in huis. Heel snelle levering. Mooie pantoffels,passen perfect. Heel blij mee. Graag tot een volgende keer.

10 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Correcte en snelle levering

Ik kreeg in eerste instantie geen verzendbevestiging. De communicatie en website is mss minder professioneel als vergelijkbare winkels. Maar ik heb toen de klantendienst gebeld. Correcte info gekregen en een dag later had ik de verzendbevestiging. Nadien vlot en juiste bestelling ontvangen.

17 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

SCHOEZ.BEIk bestel een paar pantoffels waar ik…

Ik bestel een paar pantoffels waar ik reeds lang naar op zoek was de bestelling liep zeer vlot de betaling nog vlotter🤬en vanaf toen viel alles stil geen bericht van levering niks ik neem telefonisch contact op klantenservice nul🤬beleefdheid nul grof en onbeleefd een 5🤬ze waren onderbemand???ze waren met vakantie en ik mocht geen telefonische contact opnemen met hun???terwijl hun site dat zelfs aanbeveelt bij problemen maar ze zou het bekijken een half uur later krijg ik een bericht dat mijn maat niet meer beschikbaar was een foto doorgestuurd van de online schop waar ze schandalig genoeg van beweerde dat haar zogenaamde (collega versta me goed deze 2 dagen geleden zou doorgestuurd hebben )heb helemaal niks aangekregen 🤬🤬🤬🤬 dus ik stuur dan een mail dat het goed was dat ze dan die ze nog wel hadden in mijn maat mochten sturen of anders mijn geld terugstorten,wat dacht je totaal geen enkele reactie.Maar ik laat het hier niet bij

22 juillet 2024

Voor de 2e keer schoenen besteld

Voor de 2e keer schoenen besteld.

Eerste keer ging alles goed behalve dat ik 2 paar van de zelfde schoenen wilde en er maar 1 paar op voorraad was.
Nu weer het zelfde wilde er weer 2 bestellen en weer was er maar 1 paar op voorraad.

16-6 zou mijn pakket geleverd zijn maar ik heb pas 17-6 de track & tracé ontvangen met de gedachte dan komt het maandag of dinsdag.
Helaas op woensdag nog niks dus dacht laat ik toch maar is kijken. Toen kwam ik er achter dat ze al lang geleverd hadden moeten zijn.

Hierover heb ik een mail verstuurd als reactie kreeg ik opnieuw de track & tracé met het ja geleverd. Ja dat zie ik zelf ook maar ik heb niks ontvangen. Tot op heden ( en we zijn bijna 3 weken verder) niks meer vernomen van het bedrijf en krijg geen reactie meer op mijn mails! Daar gaat je zuur verdiende geld.

14 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Doe het niet via shoez.be

Wat ging er goed ? Mijn betaling; dat is zowat het enige.

2 paar pantoffels besteld die volgens de webshop in voorraad waren. Levering was relatief snel (2 werkdagen) maar de DPD trackinggegevens kwamen er pas door nadat de koerier was langsgeweest en wij het pakje waren gaan oppikken.
Het pakketje blijkt maar 1 paar pantoffels te bevatten terwijl het order als compleet stond op de webshop. Bellen dan maar naar de klantendienst.

Een snelle en vriendelijke klantendienst zoals beloofd op hun website? Ik dacht het niet! Als je belt kom je uit in een winkel en beveelt men je een aanmelding via mail aan ... Arrogant want de buit is dan toch al binnen, support leveren kost alleen tijd, moeite en godbetert ook nog geld.
De telefonische klantendienst is dus puur theoretisch en is niet bevorderlijk voor een vlotte - laat staan 'aangename' - afhandeling van een verkeerd gelopen levering.

Kwaliteit van het product? Niet top maar ook niet flop. Een betere AliExpress-kwaliteit ... laat het me zo noemen.

Kortom: Eerste keer, laatste keer voor wat mij betreft. Misschien had ik eerst de andere reviews hier moeten lezen, dan was ik wellicht wat selectiever geweest in de gekozen webshop.

5 mai 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Hun schoenmaten kloppen niet !!!

Hun schoenmaten kloppen niet je stuurt terug betaald factuur 56,86€
En je krijgt ma 47.86€ terug
Geen aan rader je verliest 9€ alsje terug stuurt omdat het niet past !!
Arrogant aant telefoon en smijten telefoon gewoon neer als je belt voor informatie

14 septembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Je krijgt niet al je geld terug!

Online schoenen besteld, gratis en snelle levering, maar pasten niet correct. Heb schoenen naar de winkel gebracht en zonder vragen teruggenomen. De terugbetaling zou via bankkaart terug worden betaald (tot hier alles ok).
Bleek dat niet hele bedrag terug was betaald. Na telefonisch contact bleek dat ze geld afhouden van de eerste verzending indien de volledige bestelling wordt teruggebracht. Ik had echter nooit verzendkosten betaald en ook die moeten terugbetaald worden bij terugzenden. Op hun website stond een administratie- en verwerkingskost vermeld bij terugbrengen van bestelling. Dit is NIET wettelijk. Pas na een mail met verwijzingen naar het wetboek en een tweede mail waarin ik dreigde met gerechtelijke stappen heb ik het volledig bedrag terugbetaald gekregen. Koop hier niet.

16 août 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Gratis retourneren? Goeie mop!

Gratis retourneren?
Niet dus.
Tussen wat deze firma laat uitschijnen en wat het eigenlijk is als je verder klikt en kijkt is er een groot verschil.
Retourneren is alleen gratis als je het pakje gaat terugbrengen naar de fysieke winkel in Antwerpen.

Dan krijg je je geld terug?
Niet helemaal. Ze vragen... 8,99 euro "crediteringskosten".

Sjoemelaars.
Testaankoop en FOD Economie zullen verwittigd worden.

4 avril 2022

klantenservice zeer slecht

Ik heb zelden zo'n slechte klantenservice meegemaakt.
Ik bestel 2 paar schoenen, waarvan 1 geleverd in de verkeerde kleur.
Telefonisch kunnen ze je niet helpen want het is een online bestelling, doorverwezen om via email contact op te nemen.
Ik meld mijn probleem (en verklaar dat ik niet akkoord ga om de terugzending te betalen aangezien zij een verkeerde levering deden) en krijg een retour etiket doorgemaild.
Vervolgens gaat er een lange tijd over om dan te zien dat ik €8,99 crediteringskosten dien te betalen.

9 avril 2021

Zeer slecht klantendienst

Zeer slecht klantendienst, of eerder totaal gebrek er aan. Hebben ze blijkbaar ineens geen stock meer nadat je iets hebt besteld, sturen ze rare emails over of je foto's wilt zien van alternatieven en daarna storten ze je he geld wel terug maar nemen ze er doodleuk een bedrag er van af voor verzendkosten alsnog.... Alsof het mijn schuld is dat ze niet op voorraad zijn. Ik vind dit niet kunnen. Ook gebruiken ze dpd die pertinent weigeren aan te bellen en je dwingen zelf je pakket op te halen maar wel alsnog verzendkosten aanrekenen alsof je thuis word aangeboden. Daarna weigeren shoez.be de klacht door te sturen naar dpd wat nodig is volgens dpd en hun contractuele voorwaarden met hun klanten zoals shoez.be. Dus ik bestel hier niet meer en raad het ook alles behalve aan...

10 septembre 2020
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus