Shop Glutenfrimagi Avis

4,9

Glutenfrimagi har et godt udvalg, og gode produkter. Lynhurtig levering, det er super godt. Dejligt at man kan støtte en dansk virksomhed, i stedet for altid at skulle bestille i Tyskland/Sverige.

Fantastisk service, hurtig levering og jeg bad om lidt ekstra og det fik jeg i den grad. Kan varmt anbefale Glutenfri magi

Har lige modtaget din kogebog, har bladet den igennem, der er mange spændende opdkrifter , glæder mig 😉

Der bedste smagfulde glutenfri brød i Danmark. Dejligt sprød efter i oven et par minutter. Altid hurtig forsendelse og god indpakning.

1. Producteur de produits alimentaires
  2. Service de commande de repas en ligne

Glutenfri webshop med primært naturligt glutenfrie produkter. Fyldt med tips og gode råd til din glutenfrie online shopping.

4,9

Demande des avis aux clients

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nemt, godt og hurtigt ❤

Glutenfrimagi har et godt udvalg, og gode produkter.
Lynhurtig levering, det er super godt.

30 octobre 2023

Desværre er det glutenfri brød så tørt…

Desværre er det glutenfri brød så tørt at det faktisk er uspiseligt. Knækbrødet var fint og en lille browniekage var også ok. Det er urimeligt dyrt for så små portioner og så er det ovenikøbet tørt. Ærgerligt!

10 avril 2023
Logo de Shop Glutenfrimagi

Réponse de Shop Glutenfrimagi

Hej Karin
Jeg er ked af du ikke har været tilfreds med oplevelsen på webshoppen.

Du er meget velkommen til at kontakte mig på info@glutenfrimagi.dk, med hvilket produkter som ikke levede op til forventningerne, så hjælper jeg dig meget gerne med anvendelse af produkterne. Jeg ønsker kun at du får den bedste mulige oplevelse med dem. For i mine øjne er mit sortiment blandt det bedst på markedet.

Mvh. Pernille / Glutenfrimagi