Jeg kjøpte en svart Delsey Egoa Stor Duffelbag med hjul 103 Liter. Jeg har ikke testet den ennå men bagen er veldig fin, ser solid ut og er helt som forventet. Jeg nevner også at jeg fikk den kun ett... Voir plus

Beste servise jeg har fått fra shoppingvogner.no . Skulle bestille hjemme levering , men betalt jeg direkte uten sjekke leveringsmåter . Så sende jeg e-post til kundeservice . Da fått jeg raskt tilb... Voir plus

Kjøpte før jul en veldig flott toilettvæske i skinn av den rette størrelsen for alt ein trenger på weekendtur eller lengre ferie. Kvaliteten er utmerket og ikke minst prisen for dette produktet er v... Voir plus

Første gang jeg handler her, valgte butikk pga best pris på bestillingstidspunkt. Bestilte koffert i "julerushet" en formiddag samme uke som julaften med levering til post i butikk. Kofferten dukket... Voir plus

1. Magasin de sacs et de valises

Shoppingvogner har et bredt utvalg trillebager, kofferter, sekker, vesker, lommebøker og kortholdere - Kjente merkevarer, god kvalitet og gode priser! Kjøp på nett, velg hent i Kongsvinger - eller få varene sendt hjem!

4,6

N'a pas répondu aux avis négatifs

Kjøpte koffert for på grunn av god…

Kjøpte koffert for på grunn av god pris. Utover bestilling bekreftelse så har jeg ikke sett noe til kofferten. Jeg har forsøkt å sende dem melding, og spurt om når den kommer, men ingen svar.

25 mai 2025

Unngå

Unngå. Hjelper ikke med tilbud på varer, når de ikke har varen eller kan skaffe den. Det ser ut som de har masse varer på lager, og det går an å bestille, men de har ikke varer.

16 décembre 2024

No delivery date and no reply

I cannot give a higher rating as the goods have not been delivered and nobody is replying to my email.
I don't even know if the case has been dispatched.
As this is a Christmas gift if I don't hear by tomorrow I will cancel and buy an alternative.

9 décembre 2024

Fantastisk!

Det oppsto en feil i bestillingen, men med fantastisk service og kjapp leveranse, ordnet det seg alikevel. Anbefaler!

8 décembre 2024

Jeg bestilte

Jeg bestilte en sekk, som skal være julegave, fra dere for flere uker siden. Har ennå ikke mottatt noen sekk eller informasjon om at den er sendt. Må ha den i hus før 20.12.

27 novembre 2024