Shopsoothingskin Avis 49

TrustScore 1.5 sur 5

1,7

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Pas op voor dit bedrijf, ze hebben meerdere advertenties lopen waarin ze gebruikmaken van AI en video’s stelen van andere content creators. Ik zag dat ze een stukje van mijn video hadden gebruikt terw... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Misleidende verkoop/reclame. Slechte klantenservice. Gevalletje als het te mooi klinkt om waar te zijn is het dat ook. Binnen 24 uur erop terugkomen, maar ondertussen wel meerdere bevestigingsmail en... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Hele slechte klantenservice. Ik had haargroeisysteem besteld en kreeg anti rimpel serum. Na dat gemeld te hebben, mocht ik het serum houden en zouden ze het haargroeisysteem opsturen. Mooie oplossing... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Niet kopen!

Alles ging mis. Dan staat er leuk op de site vandaag besteld morgen verzonden. Na 3 weken toch mailen want bellen kan niet. Toch maar weer mailen en dat moest 3 keer gebeuren voor ik na lange tijd reactie kreeg. Pakket was kwijt maar stond inmiddels na 3,5 week als bezorgd. Ik geen pakket en slecht contact. Uiteindelijk na vele mails van mij 3 van hun zouden ze herzending doen. Ik had al lang een annulering aangevraagd(na die 3 weken al) maar dat kon niet wan herzending was al in werking. Nu ruim 2 weken na die uitspraak pas mail dat die verzonden is. Mag hem na vele boze mails gelukkig kosteloos terug sturen want ik zit hier zeker niet meer op te wachten na 3/4 maanden verder!!

16 septembre 2024
Logo de Shopsoothingskin

Réponse : Shopsoothingskin

Hallo,

Het spijt ons te horen dat je zo'n vervelende ervaring hebt gehad. De vertraging en het verlies van je pakket is helaas te wijten aan de bezorgservice, en niet aan onszelf. We begrijpen de frustratie die dit heeft veroorzaakt en willen onze excuses aanbieden voor het ongemak.

Hoewel we weinig controle hebben over de bezorgdienst, willen we je verzekeren dat we altijd proberen het beste voor onze klanten te doen. We waarderen je geduld en je bereidheid om de situatie met ons te delen. Als er nog iets is waarin we je kunnen helpen, staan we altijd voor je klaar.

We hopen dat we je in de toekomst een betere ervaring kunnen bieden.

HIER NIET BESTELLEN

Dit bedrijf is echt waardeloos.
Ik heb in september besteld, nog steeds geen mesjes binnen.
Ik had na de reviews lezen binnen 8 uur na mijn bestelling geannuleerd.
Dit kon niet meer dus dacht prima ontvang ik ze wel en stuur ik ze retour.
Nog steeds geen scheermesjes ontvangen en nu moet ik zeggen ze via de mail 30% van het totaal bedrag betalen, terwijl ik nog steeds niks heb ontvangen inmiddels al bijna 4 maanden verder.
Gewoon bijna een half jaar verder en nu moet ik opeens 70% van het totaal bedrag betalen.
Dit hebben ze zo bij klarna door gegeven maar ik heb de mails nog dat ik 30% moet betalen i.p.v. 70%.
(Ze willen ook geen pakket onderzoek starten zoals de pakketdienst wel aangeeft, ik word al vanaf september aan het lijntje gehouden van shootingskin naar pakketdienst en zo heen en weer)
IK BEN ER NU WEL ZO KLAAR MEE BAHBAH 😡

26 septembre 2024

Niet kopen

Op 4 september heb ik voor mij en mijn zus deze scheermesjes gekocht. Na 3 weken kwamen ze eindelijk binnen, maar wat een drama sneed alles open overal wondjes en een bloederige zooi wat een slecht product. Heb soothingskin gemaild maar krijg geen reactie om het retour te sturen (na de reviews gelezen te hebben zal dat wel niet gaan gebeuren) klarna gebeld en betaling op pauze laten zetten. Morgen maar weer contact opnemen met klarna dat ik geen. Reactie krijg en of hun willen bemiddelen. Ga ervanuit dat ik straks 100 euro lichter ben. Wat een oplichters. Dat klarna daar zaken mee doet snap het niet!

24 octobre 2024

Slechtste service ooit!

Slechtste service ooit!! Ze houden je aan het lijntje en zeggen elke mail wat anders. Als je negatieve reacties op social media plaatst reageren ze ineens heel snel of je dat niet meer wilt doen. Maar geld terug? Ho maar dat doen ze niet. Bestel hier niet, ik heb nooit wat ontvangen.

14 octobre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Echt een top product

Echt een top product! Ik zie vele nare ervaringen, maar begrijp dat niet zo goed. Ik heb goed de instructies gelezen en hij werkt echt super! Ik heb helemaal geen ingegroeide haartjes meer. Ik geef dit product 5 sterren!

14 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Slechtste scheermes en service ooit

Laatst het scheermes gekocht… helaas zonder deze reviews te lezen. Ik heb mezelf helemaal opengeschoren. Hechtingen en al erin en helaas de helft van mijn tatoeage weg. Na meerdere mails te hebben gestuurd willen ze geen geld teruggeven, ondanks hun ‘niet tevreden, geld terug’ garantie. Absoluut niks kopen dus!!

13 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Waardeloos scheermes waarmee je je steeds opensnijdt

Waardeloos scheermes. Het product beloofd gladde benen zonder scheerbultjes en ingegroeide haren. Deze zijn bij mij juist enorm toegenomen sinds ik dit mesje gebruik. Buiten dat snijd ik me met dit ‘veiligheidsmesje’ steeds open. Dat heb ik bij andere scheermesjes nooit gehad. Verder roest het mesje onwijs snel. Dit mesje zal ongetwijfeld beter voor het milieu zijn, maar dat is dan ook echt het enige pluspuntje.

9 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Mensen bestel hier absoluut niks

Mensen bestel hier absoluut niks! Ik heb pakket nooit ontvangen en ze weigeren de betaling bij Klarna te crediteren. Ze schrijven slecht Nederlands dus waarschijnlijk een bedrijf uit China! Het zijn oplichters

9 octobre 2024

Oplichters en slechte service

Slecht product. Haalt je benen helemaal open terwijl het wordt beschreven als een scheermes waarmee dit niet kan gebeuren. Daarnaast hebben ze een ontzettend slechte service. Aangegeven dat ik het product wil retourneren omdat het niet doet wat het belooft. Continu kreeg ik geen retourgegevens en mocht ik het product niet retourneren. Ik kreeg steeds een aanbod van 10% geld terug, 20, 30 en 40%. Gezien mijn rechten als consument ben ik hier niet mee akkoord gegaan en heb ik uiteindelijk na heel veel mailcontact een retouradres gekregen. Ok heb het pakket opgestuurd via PostNL op 3 september en nu op 8 oktober geven ze aan dat het pakketje nog niet geleverd is. Klacht via Klarna ingediend, maar ik mag nu vooralsnog het bedrag gaan betalen terwijl ik het product niet meer heb. Gigantisch slechte service. KOOP HIER NIKS!! Het zijn oplichters!!

8 octobre 2024

VERTROUW SOOTHINTSKIN NIET!!

VERTROUW SOOTHINTSKIN NIET!!! Vreselijke troep! Het scheermes haalt je benen open en je bloedt als een rund!
Vervolgens 100 mails heen en weer naar de klantenservice maar je geld terug, ho maar!

5 octobre 2024

Slechtste ervaring ooit

Wat ging er mis? Wat ging er niet mis! De bestelling is pas na 3 weken verstuurd en in de tussentijd kwam ik erachter dat dit veel goedkoper beschikbaar is online (zeg voor 1/4 van de prijs.) dus ik wil mijn pakketje retourneren.

De klantenservice is telkens iemand anders die blijft vragen naar de reden van retour. Een paar weken geleden hebben ze besloten om gewoon NIET meer te reageren.

Ik heb het pakketje nog ingepakt thuis liggen, klaar om geretourneerd te worden met een ingediende klacht bij Klarna. Ik hoop dat dit nog opgepakt wordt, maar heb er een hard hoofd in.

8 septembre 2024

Koop niks, troep!!!

Ontzettende troep wat hier wordt verkocht. Letterlijk alles wat op de website staat is gelogen. Je snijd jezelf er heel makkelijk mee, het scheert de haren niet goed weg, je hebt alsnog rode bultjes en hij begint heel snel al te roesten. Daarnaast is de 60 dagen niet goed, geld terug garantie ook onzin. Mijn geld heb ik namelijk nog altijd niet terug. Koop hier dus absoluut helemaal niks!

20 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Eigenlijk is dit bedrijf geen ster…

Eigenlijk is dit bedrijf geen ster waard. Wat een oplichters zijn het. Ik heb na weken wachten eindelijk het product ontvangen. Vervolgens in elkaar gezet dmv instructie video, wat kinderspel is. Blijkt dat het mesje het niet doet, hoe je het ook probeert, de mesjes raken de huid niet (komt door verkeerde vormgeving). Het contact met Sefina van de klantenservice verloopt dramatisch. Het lijkt of ze een chat bot is of dat ze alles vertaald. Iig reageert ze niet op je mail maar reageert ze met standaard teksten. Dit bedrijf zou echt aangegeven moeten worden.

BESTEL HIER NIETS !

BESTEL HIER NIETS !! Het bedrijf bestaat niet eens ik heb een Kvk check gedaan en het Kvk nummer bestaat niet dus waarschijnlijk de reacties die wel goed zijn zijn door hun zelf geplaatst. Oplichters bah bah dat je zxo aan je geld wil komen.

1 in plaats van 2 producten geleverd

1 in plaats van 2 producten geleverd, terwijl voor 2 is betaald. Vervolgens geen reactie op mijn vragen per mail, alleen maar ontwijkende antwoorden. Levertijd is ook veel langer (3 weken) dan beloofd via de site.
Ik wil retourneren maar er zijn nergens retour instructies te vinden en deze worden na herhaaldelijk vragen ook niet toegestuurd. Ben benieuwd of ik mijn geld nog terug ga krijgen. Belachelijk!

Niks geleverd

25 augustus een bestelling gedaan, 2-8 werkdagen staat er op de website. Ik heb nog steeds niks binnen gekregen. De review wat ik op de website schrijf verwijderen ze gelijk.

15 septembre 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus