1. Librairie
  2. Magasin d'articles de loisirs
  3. Magasin de fournitures de bureau
  4. Magasin de jouets

Hos ShopTur finder du kontorartikler, der dækker hele spektret af din arbejdsdag. Men vores univers stopper ikke ved skrivebordet. Vi tror på, at inspiration og glæde findes overalt, og derfor bugner vores hylder også med et spændende udvalg af bøger, der kan åbne nye verdener, og legetøj, der bringer smil frem i alle aldre. Uanset om du søger den perfekte pen til vigtige notater, en bog til en afslappende stund eller en gave, der spreder glæde, har vi noget for enhver smag og lejlighed.

4,4

enkelt og raskt

17 décembre 2023

Hej Hans,

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores webshop, og håber at du fortsat vil handle på vores hjemmeside :)

Mvh Shop-Tur

Altid hjælpsom og yder en ekstraordinær…

Altid hjælpsom og yder en ekstraordinær service.

29 juin 2023

Hej Ole,

Vi er glade for, at du har været tilfreds med vores service. Vi gør vores bedste for at imødekomme, hjælpe og guide vores kunder på bedst mulig måde :)

Meget tilfreds

Meget tilfreds. Glad for mit køb. Klar anbefaling her fra!

2 mai 2023

Hej Mikael,

Det gør os simpelthen så glade og se, at du har været tilfreds med dit køb gennem webshoppen. Der er ikke et øje tørt :)

Mvh Shop-Tur

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering. Alt i alt en god oplevelse!

11 mai 2023

Hej Fie,

Hvor er vi glade for, at du er tilfreds med både køb og leveringstid! :)

ejer er jepser vad.

ejer er jepser vad.. og deres regnskab er jo falsk... lad være med at smide penge den vej ..

Sikke et "krigerisk" modargument 🤣

Der skal nok virke troværdigt..😉

28 novembre 2022

Hej Lozak,

Det er os en glæde, at du med dit krigeriske humør alligevel har formået at finde vej ind på virk.dk og fundet navnet på ejeren af hjemmesiden :D
Hvis regnskabet var falsk, tænker jeg tallet på bundlinjen skulle have været større end det er, det må vi lige få set på ;)

Jeg har bestilt tre malebøger d 28/8

Jeg har bestilt tre malebøger d 28/8. I skriver i leverer efter 1-4 hverdage. Der er nu gået knap to uger. I svarer ikke på mails eller telefon - det ene oplyste telefonnummer er endda udgået. Jeg har ikke hørt om mine varer er afsendt.
Jeg vil ikke give nogen stjerner da jeg ikke har oplevet kundekontakt.
Min mor som bestilte varer dagen efter mig, har modtaget sine varer i sidste uge.

9 septembre 2021