We hebben een uitstekende samenwerking gehad. Er zijn renders gemaakt voor 32 producten en het eindresultaat is prachtig. Het team reageert snel, denkt actief mee en is erg flexibel. Absoluut een aanr... Voir plus
Erg fijne samenwerking gehad, renders laten maken voor 32 producten met een enorm mooi resultaat. Snelle reactie maar vooral meedenkend en flexibel team.
Fantastische service en geweldige kwaliteit! De foto's zijn precies wat ik had gehoopt, en ik ben erg blij met het resultaat. Zeker een aanrader!
Deze jongens doen er echt alles aan om je kwaliteit te leveren! Snelle contact en een goeie klanten service. Ze halen alles uit te kast om je de beste foto’s te geven. Ze hebben zelfs meer opgeleverd... Voir plus
Shotix is voortgekomen uit een gecombineerde passie voor innovatie & E-commerce. Door de snel groeiende E-commerce en de missende transparantie in de fotografische wereld zagen wij dat veel ondernemers winst lieten liggen door slechte product content. Hierdoor is Shotix ontstaan, transparante prijzen, en de klant & kwaliteit staan bij ons op nummer. Wij weten waar jij naar op zoek bent, door jouw foto’s uit te besteden kan jij focussen op de dingen waar jij goed in bent, wij doen de rest!
Leusinkweg 5A, 7582 CM, Losser, Pays-Bas
- 0648906727
- info@shotix.nl
- shotix.nl
The products are unparalleled.
We hebben een uitstekende samenwerking gehad. Er zijn renders gemaakt voor 32 producten en het eindresultaat is prachtig. Het team reageert snel, denkt actief mee en is erg flexibel. Absoluut een aanrader!
Fijne samenwerking
Fourthbrand denkt actief mee en reageert snel. De communicatie is duidelijk en we zien meer aanvragen binnenkomen sinds de samenwerking. Erg tevreden.
Fantastische service en geweldige…
Zeer tevreden
Van het eerste contact tot de levering, alles ging soepel. Zeker aan te raden!
Aanrader!
Shotix heeft voor ons promotiefoto's gemaakt, en we zijn zeer tevreden. Duidelijke communicatie, snel geleverd en topkwaliteit!

Denkt goed mee
Eindresultaat is fantastisch, levertijd mocht iets sneller.

Render op hoog niveau
Ze hebben onze productrenders echt naar een nieuw niveau getild. Hyperrealistisch en precies zoals we wilden.

Top samenwerking
Wij laten al onze foto's maken, moie consistente kwaliteit

Snelle reactie
Shotix levert altijd op tijd en de communicatie is duidelijk en snel. Heel fijn om mee samen te werken.

Fantastisch resultaat
Ze denken goed mee en leveren precies wat je vraagt. Super service en mooie foto's. Wel 1 rivisie nodig, maar goed opgelost.

Renders van hoge kwaliteit
De hyperrealistische renders zijn van ongekende kwaliteit, top.

Boven verwachting
Ik heb bij Shotix productfoto’s laten maken en ze hebben echt meer geleverd dan ik had verwacht. De foto’s zijn scherp en professioneel. Top werk!

Super tevreden
Shotix heeft super werk geleverd met onze productfoto's. Snel en professioneel!

Erg fijne samenwerking gehad
De foto's zijn prachtig
De foto's zijn prachtig, blij met hoe de bestelling is verlopen.
De levertijd was iets langer dan…
De levertijd was iets langer dan verwacht, maar het eind resultaat was top