We hebben een uitstekende samenwerking gehad. Er zijn renders gemaakt voor 32 producten en het eindresultaat is prachtig. Het team reageert snel, denkt actief mee en is erg flexibel. Absoluut een aanr... Voir plus

Erg fijne samenwerking gehad, renders laten maken voor 32 producten met een enorm mooi resultaat. Snelle reactie maar vooral meedenkend en flexibel team.

Fantastische service en geweldige kwaliteit! De foto's zijn precies wat ik had gehoopt, en ik ben erg blij met het resultaat. Zeker een aanrader!

Deze jongens doen er echt alles aan om je kwaliteit te leveren! Snelle contact en een goeie klanten service. Ze halen alles uit te kast om je de beste foto’s te geven. Ze hebben zelfs meer opgeleverd... Voir plus

1. Service de photographie

Shotix is voortgekomen uit een gecombineerde passie voor innovatie & E-commerce. Door de snel groeiende E-commerce en de missende transparantie in de fotografische wereld zagen wij dat veel ondernemers winst lieten liggen door slechte product content. Hierdoor is Shotix ontstaan, transparante prijzen, en de klant & kwaliteit staan bij ons op nummer. Wij weten waar jij naar op zoek bent, door jouw foto’s uit te besteden kan jij focussen op de dingen waar jij goed in bent, wij doen de rest!

4,3

4,3

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

The products are unparalleled.

We hebben een uitstekende samenwerking gehad. Er zijn renders gemaakt voor 32 producten en het eindresultaat is prachtig. Het team reageert snel, denkt actief mee en is erg flexibel. Absoluut een aanrader!

13 juillet 2026

Fijne samenwerking

Fourthbrand denkt actief mee en reageert snel. De communicatie is duidelijk en we zien meer aanvragen binnenkomen sinds de samenwerking. Erg tevreden.

23 juin 2026

Aanrader!

Shotix heeft voor ons promotiefoto's gemaakt, en we zijn zeer tevreden. Duidelijke communicatie, snel geleverd en topkwaliteit!

25 septembre 2024

Beter dan verwacht

De productfoto's zijn mooier dan ik had durven hopen

5 octobre 2024

Réponse de Shotix

Nou, een mooier compliment kunnen wij haast niet krijgen.

Denkt goed mee

Eindresultaat is fantastisch, levertijd mocht iets sneller.

4 octobre 2024

Réponse de Shotix

Goede dingen kosten tijd! Excuses dat de levertijd langer was dan gehoopt. Het voordeel is dat wij altijd de tijd nemen voor het project, hierdoor duurt het soms wat langer maar is het eind resultaat zoals je wilt.

Render op hoog niveau

Ze hebben onze productrenders echt naar een nieuw niveau getild. Hyperrealistisch en precies zoals we wilden.

13 septembre 2024

Réponse de Shotix

Succes met de lancering van jullie lijn! Voor nieuwe content kan je altijd bij ons terecht, en enorm bedankt voor het compliment.

Top samenwerking

Wij laten al onze foto's maken, moie consistente kwaliteit

17 septembre 2024

Réponse de Shotix

En dan focussen waar jullie echt goed op zijn! consistentie is erg belangrijk vooral met de toenemende concurrentie.

Snelle reactie

Shotix levert altijd op tijd en de communicatie is duidelijk en snel. Heel fijn om mee samen te werken.

12 septembre 2024

Réponse de Shotix

Bedankt voor jullie mooie woorden! We zijn blij dat de promotievideo zo goed aansloot bij jullie doelgroep en dat onze snelheid en creativiteit worden gewaardeerd. We streven ernaar om iedere keer de juiste snaar te raken en jullie merk sterk neer te zetten.

Fantastisch resultaat

Ze denken goed mee en leveren precies wat je vraagt. Super service en mooie foto's. Wel 1 rivisie nodig, maar goed opgelost.

18 septembre 2024

Réponse de Shotix

Bedankt voor je fantastische review! Het is altijd ons doel om precies te leveren wat nodig is. Fijn dat we samen de revisie konden aanpakken om het eindresultaat helemaal perfect te maken. We waarderen je feedback enorm en staan altijd klaar voor je volgende project

snel geleverd

Precies wat we nodig hadden, eerlijke prijs, prima.

30 septembre 2024

Réponse de Shotix

Bedankt voor je review. Fijn dat alles naar wens was en de prijs goed beviel.

Renders van hoge kwaliteit

De hyperrealistische renders zijn van ongekende kwaliteit, top.

11 septembre 2024

Réponse de Shotix

Bedankt voor je mooie review! Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van de renders. We doen er alles aan om topresultaten te leveren!

Topkwaliteit

Uitstekende service en communicatie

11 septembre 2024

Réponse de Shotix

Bedankt voor je review! Fijn dat de service en communicatie zo goed bevallen zijn. We helpen je graag weer verder in de toekomst.

Boven verwachting

Ik heb bij Shotix productfoto’s laten maken en ze hebben echt meer geleverd dan ik had verwacht. De foto’s zijn scherp en professioneel. Top werk!

3 septembre 2024

Réponse de Shotix

Super om te horen dat de foto's zelfs je verwachtingen hebben overtroffen!

Super tevreden

Shotix heeft super werk geleverd met onze productfoto's. Snel en professioneel!

6 septembre 2024

Réponse de Shotix

Bedankt voor je review! Geweldig dat je tevreden bent met het resultaat en de snelle service. We streven er altijd naar om professioneel en efficiënt te werken!