Jeg har i dag haft en rigtig god oplevelse. Skulle have en vaccine, og lægen var virkelig dygtig til at informere, fortælle og vaccinere. Der kom en kvinde der var meget utilfreds, over noget jeg ikke... Voir plus
Super god oplevelse fra start til slut. Damen der vaccinerede mig var virkelig sød, behagelig og professionel. Hun gav tydelig information og skabte en tryg stemning. Jeg vil helt klart anbefale dem t... Voir plus
Vi blev mødt af meget venlig personale, der tog sig tid til at informere os. Sygeplejersken var sød og forstående og udviste omsorg i forbindelse med at den ene af os var utryg ved situationen. Let og... Voir plus
Danske Lægers Vaccinations Service er Danmarks største udbyder af vaccinationer, med 44 klinikker fordelt over hele landet.
Gladsaxevej 376, 1. sal, 2860, Søborg, Danemark
- +45 77 99 77 99
- vaccination@dlvs.dk
- sikkerrejse.dk
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Superfin service i reception og hos…
Superfin service i reception og hos sygeplejersken.
Indlevelse og empati var kendetegnende.
Behageligt og dygtigt personale
Behageligt og dygtigt personale. Effektivt uden tidspres.
Hurtig og nem bestilling af tid.
Fik mail omkring vaccinationer og især TBE havde jeg tænkt jeg ville have. Kunne bestille en "sen" tid, hvilket var perfekt. Så skulle jeg ikke have fri fra arbejde. Smilende personale som vejledte mig grundigt. Stor ros.
Super god rådgivning og godt forløb!!!
Super god rådgivning og godt forløb!!!
Vil altid anbefale og benytte jer igen
Det gik nemt og elegant
Nemt at få en tid efter arbejde.
Virkelig en kompetent og sød…
Virkelig en kompetent og sød sygeplejerske, som vaccinerede mig.
Dejlig Oplevelse
Personalet der stak mig.
Vi havde en mega hyggelig dialog mens jeg blev stukket, hvilket hjalp mig, da jeg har det virkelig dårligt med nåle
Altid god behandling.
Nemt hurtigt
Nemt hurtigt, fin service med forkalring af hvilke muligheder der var, og hurtig reaktion med hensyn til at fremlægge en komplet plan