Kære Silketand. Tak for en meget behagelig oplevelse hos jer i dag. Anida er meget smilende, fortæller og bruger sig selv i sit arbejde og føles enorm positiv og tryg at være i hænderne hos. "H... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har siden barn været hundeangst for tandlægebesøg med ondt i maven flere dage før. NU har jeg så bare verdens absolut bedste tandlæge, nemlig Emilie ved Silketand. Hun møder mig forståelse, venlighed... Voir plus
L'entreprise a répondu
Den bedste tandlægeklinik Meget professionelt personale med stor forståelse for angst for at gå til tandlæge. Behandlingerne udføres med meget stor faglighed på højt niveau. Man er i gode hænder.... Voir plus
Tværgade 2, 8600, Silkeborg, Danemark
Meget kompetent tandplejer Jeppe som er meget informativ og nærværende. Jeg er helt tilfreds med hans måde at arbejde på og oplever, at han har styr på det hele.

Réponse de Silketand.dk
Som nytilflytter til Silkeborg skulle jeg bruge tandlæge og valgte helt tilfældigt Silketand.
Hos Silketand bliver jeg undersøgt af indehaveren af klinikken, der konstaterer, at der er brug for hyppigere undersøgelser. Silketand ikke blot mistænker men også diagnosticerer parodontose, med det resultat at jeg skal til kontrol hver 3. måned. At jeg skulle have problemer med paradentose er aldrig før nævnt af tidligere tandlæger.
Jeg stillede mig undrende overfor denne diagnose, da jeg passer mine tandlægebesøg, som jeg årligt går til - og har aldrig haft brug for andet end en tandrens. Jeg valgte derfor at opsøge en ny tandlæge i Silkeborg for at høre, om de var enige i diagnostikken fra Silketand. Det var ikke tilfældet. De konstaterede nemlig, at jeg ikke havde paradentose - og der blot var behov for et årligt besøg.
Selvom de er flinke på klinikken, så kan jeg ikke anbefale Silketand til andre - medmindre du virkelig godt kan lide en dyr tandlægeregning og betale for noget, du ikke fejler.
Altid professionelt arbejde og god stemning

Réponse de Silketand.dk
Professionel og god behandling lige fra jeg kom ind af døren.

Altid søde og meget dygtige tak for SMILET 😁

Réponse de Silketand.dk
Igen en rigtig god oplevelse hos Silketand.
Christine er en Virkelig sød og forstående tandlæge.
Igen er min tandlægeskræk reduceret, og det er helt og holdent Christenes fortjeneste.

Réponse de Silketand.dk
Altid bliver man mødt af venlige og profesionelle fra receptionen og i tandlægestolen.

Réponse de Silketand.dk
Christine var rigtig god i sin behandling og imødekommende.
Silketand kan bestemt anbefales 👍😊

Réponse de Silketand.dk
Altid en god og behagelig oplevelse. Der er høj faglighed, og personalet er utrolig imødekommende,

Réponse de Silketand.dk
Silketand Silkeborg er der venlig personale og klinikken er rent og hyggeligt

Réponse de Silketand.dk
Alle i klinikken er meget imødekommende, profesionelle, og fagligt dygtige. Man er i de bedste hænder hos Tove og føler sig tryg og altid godt behandlet

Réponse de Silketand.dk
Tandlægebesøg er jo en nødvendighed.
Dette besøg var som tidligere år positivt.

Réponse de Silketand.dk
Tove tager sig tid til at tale med mig og forklare mig om behandlinger og muligheder. Hun er god til at komme med forskellige løsningsforslag. Jeg kan godt lide, at hun fortæller, hvad hun gør undervejs i behandlingen. Det er tydeligt at mærke Toves engagement og hendes store og opdaterede viden.
Derudover fik jeg en fantastisk god tandrensning af Jeppe. Det er længe siden, at mine tænder fremstår så skarpe og flotte. Jeg er super tilfreds 😁

Réponse de Silketand.dk
Bliver mødt, både af receptionisten og tandplejeren og der bliver taget hånd om en på en virkelig fin måde.

Réponse de Silketand.dk
I er altid smilende og tillidsfulde. Man føler sig tryg, og samtidig meget professionelt behandlet.

Réponse de Silketand.dk
Rigtig god stemning i klinikken, super god service og vel kvalificeret personale. der er nogle rigtige dygtige og omhyggelige tandplejer, så har du tandlægeskræk er det et godt sted at komme.

Réponse de Silketand.dk
En savoir plus sur les différents types d'avis.