Simomedic Avis 16

4,5

À propos de l'entreprise

1. Pharmacie en ligne

Écrit par l'entreprise

Simomedic is een Nederlandse online apotheek, gevestigd in Amsterdam en geregistreerd bij het CIBG. We helpen mensen die op zoek zijn naar verantwoorde online zorg voor gewichtsbeheersing, met persoonlijke begeleiding door geregistreerde artsen en een gevestigde BIG-apotheker. Wat ons onderscheidt is de combinatie van gemak en zorgvuldigheid. Patienten doorlopen een uitgebreide medische intake online, waarna een Nederlandse arts beoordeelt of een behandeling passend en veilig is. Pas na goedkeuring stelt onze apotheker het geneesmiddel ter hand. Geen quick-fix, wel een serieuze digitale variant op het traject van huisarts en apotheek om de hoek. Onze ambitie is om de stap naar effectieve zorg laagdrempeliger te maken, zonder concessies te doen aan kwaliteit of veiligheid. We werken volgens de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz), onder toezicht van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ), en sluiten aan op het Nederlandse medicijnverificatiesysteem (NMVS) voor de echtheidscontrole van elk geneesmiddel. Bestellen verloopt via een beveiligde checkout. Levering is discreet, traceerbaar en verzorgd door een ervaren logistieke partner. Algemene vragen worden beantwoord door een Nederlands klantenserviceteam, en medisch-inhoudelijke vragen lopen altijd via onze apotheker of een van de aangesloten artsen. Heb je een goede, minder goede of gemengde ervaring met Simomedic? We horen graag wat we beter kunnen doen. Eerlijke feedback helpt ons, en helpt andere patienten een geinformeerde keuze te maken voordat zij hun zorgvraag online stellen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Weggenomen angst van injecteren

Ik was angstig over het zelf injecteren. In het gesprek werd daar serieus op ingegaan met heldere uitleg. Ook werd ik gerustgesteld dat als het niet lukte, ik dit altijd terug mocht koppelen zodat we een oplossing konden verzinnen. Dat nam veel spanning weg!

29 juin 2026

Snel geregeld

Prettig dat dit kan zonder eindeloos doorverwijzen. Het gesprek was goed en eerlijk. Wel een tip: houd je eigen huisarts op de hoogte, dat adviseerden ze hier trouwens zelf ook.

Goed gesprek

Goed gesprek, eerlijke uitleg over de kosten en de bijwerkingen. Precies wat je wilt weten voor je begint.

29 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Het gesprek met de dokter was erg fijn

Het gesprek met de dokter was erg fijn. Hij kon mij veel vertellen over de werking en de eventuele bijwerkingen. De levering was ook erg prettig, de bezorger belde keurig vooraf om het exacte tijdstip aan te kondigen

24 juin 2026

Réponse de Simomedic

Wat fijn om te horen dat het gesprek met de dokter zo prettig was en dat hij je goed heeft kunnen informeren over de werking en mogelijke bijwerkingen. Ook fijn dat de bezorging naar wens was! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan wij altijd voor je klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn ervaring met Simomedic is erg professioneel en vertrouwd

Mijn ervaring met Simomedic is erg positief. Wat ik vooral prettig vond, is dat alles volledig online geregeld kon worden. Dat maakte de drempel voor mij een stuk lager dan een afspraak bij de huisarts, terwijl de kwaliteit van de zorg daar absoluut niet onder leed.

Het online consult verliep professioneel en efficiënt. Er werd goed geluisterd, de juiste vragen werden gesteld en ik kreeg heldere uitleg over de behandeling. Hierdoor had ik vertrouwen in het advies en voelde het proces zorgvuldig aan.

Ook de verdere afhandeling was uitstekend. De communicatie was duidelijk, het bestellen verliep eenvoudig en de medicatie werd snel geleverd. Al met al een moderne, betrouwbare en gebruiksvriendelijke manier om zorg en medicatie te regelen. Ik zou Simomedic dan ook zeker aanbevelen.

24 juin 2026

Réponse de Simomedic

Wat een fijne review, dank je wel! Het is precies wat we willen bereiken: een laagdrempelige manier om zorg te regelen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Fijn dat je het online consult als professioneel en zorgvuldig hebt ervaren en dat ook de bestelling en levering vlot verliepen. We hopen je ook in de toekomst van dienst te kunnen zijn!

Fijn contact gehad

Fijn contact gehad.
Duidelijke uitleg over de werking en hoe toe te passen.
Zonder te vragen advies gehad over wanneer ik aan de bel moet trekken.
Zeer tevreden.

Réponse de Simomedic

Fijn om te horen dat het contact prettig was en dat je duidelijke uitleg hebt gekregen! Het is inderdaad belangrijk dat je niet alleen weet hoe je de medicatie toepast, maar ook wanneer je contact op moet nemen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat mij bindt is niet het middel maar…

Wat mij bindt is niet het middel maar de manier waarop je begeleid wordt. De intake gaf daar meteen de toon voor. Blijf klant zolang dat zo is.

Réponse de Simomedic

Wat een mooi compliment, Anna, dank je wel! De begeleiding staat bij ons inderdaad centraal, het middel is een onderdeel, maar goede zorg begint met een zorgvuldig proces en oprechte aandacht. We doen ons best om dat zo te blijven. Fijn dat je dat zo ervaart!

Deskundig

De intake zelf: niets op aan te merken. Deskundig, rustig, alle ruimte voor vragen. Ik voelde me serieus genomen en wist na afloop precies waar ik aan toe was.

20 juin 2026
Avis spontané

Réponse de Simomedic

Wat een mooi compliment. De begeleiding staat bij ons inderdaad centraal, het middel is een onderdeel, maar goede zorg begint met een zorgvuldig proces en oprechte aandacht. We doen ons best om dat zo te blijven. Fijn dat je dat zo ervaart!

Fijne begeleiding

Tweede gesprek inmiddels gehad. Fijn dat je dezelfde persoon spreekt die je dossier al kent, zodat je niet steeds opnieuw je verhaal hoeft te doen.

21 juin 2026

Réponse de Simomedic

Fijn om te horen! Continuïteit in de begeleiding vinden wij belangrijk, het is prettig als je de persoon die je spreekt al kent en andersom. Zo voelt een gesprek vertrouwd en hoef je inderdaad niet steeds opnieuw je verhaal te doen. Bedankt voor je feedback!

Top begeleiding

Goed eerste gesprek, vriendelijke benadering en duidelijke vervolgstappen. Precies hoe je een kennismaking wilt.

19 juin 2026

Réponse de Simomedic

Wat fijn om te horen! Een goed eerste gesprek is voor ons de basis, vriendelijk, duidelijk en met concrete vervolgstappen. Fijn dat je dat zo hebt ervaren. We kijken ernaar uit je verder te begeleiden!

Snelle reactie

Snelle reactie op mijn vraag.
Prima

18 juin 2026

Professioneel

Het is bij een digitale apotheek altijd wat onzeker maar hier werken echte artsen.

17 juin 2026

Réponse de Simomedic

Fijn om te horen, Jos! Snel reageren vinden we belangrijk. Mocht je nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Werd vriendelijk te woord gestaan en…

Werd vriendelijk te woord gestaan en alle vragen die ik had zijn beantwoord. Niks op aan te merken.

15 juin 2026

Réponse de Simomedic

Fijn om te horen dat je vriendelijk te woord bent gestaan en dat al je vragen beantwoord zijn! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Intake was prettig en deskundig

Intake was prettig en deskundig, alle vragen beantwoord. Aanrader!

15 juin 2026

Réponse de Simomedic

Fijn om te horen dat de intake prettig en deskundig was en dat al je vragen beantwoord zijn. Daar doen we het voor! Bedankt voor de aanrader, we hopen je ook in de toekomst goed van dienst te kunnen zijn.

Fijne ervaring

Ik twijfelde of zo'n online intake niet gewoon een verkooppraatje zou zijn. Het tegendeel. Charlotte nam ruim een half uur de tijd, stelde vragen over mijn medicijngebruik en eetpatroon die mijn eigen huisarts nooit gesteld heeft, en was eerlijk over wat wel en niet realistisch is. Twee dagen later was alles geregeld.

12 juin 2026

Réponse de Simomedic

Wat fijn om te lezen, en we begrijpen die twijfel, het is een terechte vraag. We zijn blij dat Charlotte je heeft kunnen laten zien dat een online intake serieus en zorgvuldig kan zijn. Eerlijke informatie en aandacht voor jouw persoonlijke situatie staan bij ons voorop. Fijn dat alles daarna ook snel geregeld was!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus