Perfekt oplevelse. Skiftet fra en anden køreskole grundet afstand osv. Og Yousaf greb en og hjalp fra start til slut med alt det, der manglede og skulle forbedres. Han var super tålmodig, professio... Voir plus
Lisez les avis des autres
Super god oplevelse. Man bliver taget rigtig godt imod fra start til slut. Jeg kan helt klart anbefale simply driving! Stort ros til min kørelære, Ahsan, som fik mig hele vejen igennem mit kørekort.... Voir plus
Den bedste kørelærer i Danmark – så professionel, rolig og dygtig. Man føler sig helt tryg, når man kører med ham, fordi han forklarer tingene på en klar og forståelig måde og altid har tålmodighed.... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
SimplyDriving - køreskolen, der sætter nye standarder for branchen med et online og fleksibelt booking system, digital lektionsplan og et dedikeret hold af instruktører. Med SimplyDriving kan du planlægge dine køretimer når det passer dig, og føle dig tryg ved at være i hænderne på de bedste i branchen. Tag kontrollen over din køreoplevelse og book din forløb hos SimplyDriving i dag
Coordonnées de contact
Taastrup hovedgade 115, 2630, Taastrup, Danemark
- info@simplydriving.dk
- simplydriving.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Bestod køreprøve hos simply driving
Bestod køreprøve hos simply driving, min kørelære var Kashaf og kan stærkt anbefale den.
Anbefaling herfra
Jeg havde en rigtig god oplevelse. Jeg bestod teori og køreprøven i første forsøg. Jeg havde Ahsan som kørelærer, og han var rigtig god. Kæmpe anbefaling herfra🤗
Jeg havde verdens bedste kørelærer
Jeg havde verdens bedste kørelærer, Humma. Hun har hjulpet mig hele vejen igennem, selv når tingene var ekstra svære. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle bestå min køreprøve i første forsøg, men det lykkedes, takket være Humma. Jeg anbefaler hende med hele mit hjerte! Tak for alt din tid Humma!!
Godt sted at tage køre kort
Godt sted at tage køre kort. Havde Tameem som Kørelære kæmpe fornøjelse.
Dejligt forløb
Rigtig dejligt forløb især med min kørelærer Kashaf som virkelig har guidet mig godt igennem hele kørekort forløbet:)
Kan stærkt anbefale Simplydriving
Kæmpe fornøjelse.
Kæmpe fornøjelse.
Rigtig mange gode og lærerige timer man kan tage med videre.
Kæmpe tak til sinplydriving.
Min kørelærer gav mig lov til at høre min dejlige playliste! Tak
Bestod første hug
Rigtig god oplevelse, havde primært Yasir som kørelærer og han havde rigtig mange gode metoder som fx at skrive ens fejl ned når man kørte og på den måde arbejde ekstra på dem. Jeg bestod køreprøven første forsøg ved hjælp af SimplyDriving og Yasir, kan klart anbefales
Skulle generhverve mit kørekort og fik…
Skulle generhverve mit kørekort og fik fantastisk hjælp fra start til slut. Yousaf var super god til at forklare tingene og hjalp mig hele vejen igennem processen.
Jeg kan klart anbefale Simply Driving!
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole
Bestod teori og køreprøve i første hug!!
Anbefaler det virkelig
Vælg Kashaf som din kørelærer han er utrolig sød og rar at snakke med.
Han for dig hurtigt igennem
Tak simplydrivin og Ahsan
han hjalp mig i gennem hele forløbet uden problmer og jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg. Ahsan er rigitg god til at forklare tingene på en måde man forstår og han sørger altid for at man gør tingene korekt. Kan klart anbefales.
Simply
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Simply Driving. Jeg bestod min køreprøve første gang. Det skyldes især min kørelærer Yasir, som har hjulpet og støttet mig igennem hele forløbet.
Jeg anbefaler han klart herfra og anbefaler også Simplydriving i det hele taget.
Bedste kørelærere Tameem.
Jeg har taget kørekort her og bestod igår 🥳 Jeg har haft det bedste forløb med min kørelærere Tameem, Han er simpelthen så hyggelig at køre med og er meget rolig og forstående, vild hyggelig at snakke med under og mellem kørsler og så har han jo snart en tesla som man kan starte automat I 😂
Og så er det slut med gratis redbulls på køreskolen 😔
Takk Tameem nu kan jeg komme ud og køre galt I den dejlige snestormen I min leaf (kørte på macdonalds med min søster idag, ville ikke ha sket uden din vejledning) 🤣
Tusind tak til Simplydriving for et…
Tusind tak til Simplydriving for et godt forløb! Og specielt tak til Ahsan som både var min teoriunderviser og kørerlærer. Man føler sig tryg i hans hænder og man er ikke i tvivl om at han ønsker sine elever den bedste oplevelse.
Klart en anbefaling
Fantastisk oplevelse
Jeg har haft et virkelig godt køreforløb hos Simplydriving og er så glad for, at jeg valgte dem. Hele forløbet har været trygt, lærerigt og hyggeligt fra start til slut. 🤩
Min kørelærer, Burcin, har været guld værd. Hun er dygtig, tålmodig og pædagogisk, så selv svære ting blev nemme at forstå. Hun forklarer roligt og tydeligt, ser hvad man skal øve sig på, og skaber en god stemning i bilen, hvilket gjorde mig mere selvsikker bag rattet. 🌸
Kæmpe anbefaling til Simplydriving og især Burcin! 🤩
Kan anbefales!
Rigtig god køreskole med dygtige kørelærere. Mit forløb hos kørelærer Burcin gik virkelig godt, og undervisningen var professionel, tryg og meget lærerig. Jeg er glad for, at jeg valgte Simplydriving, og jeg vil helt klart anbefale køreskolen til andre.
bedste køreskole i hele Danmark
bedste køreskole i hele Danmark. Bestod teori, og køreprøve på første hug begge forsøg. Bedste kørelærer - Yosef
Anbefaler Ashan Simply driving
Tusind tak til simply driving Roskilde. Især Ashan som fik mig igennem alle teori timer, manøvre, teoriprøve og praktisk prøve. Vil helt klart anbefale Ashan som kører lærer da han er meget god til at hjælpe og berolige en når man er ude i trafikken. Simply driving køreskole har hjulpet mig med at få mit kørekort vil klart anbefale👍👍👍🤗
Tusind tak simply roskilde og især…
Tusind tak simply roskilde og især Ahsan som har været virkelig god og hjulpet mig til at bestå både teori og køreprøve i første forsøg. Kæmpe anbefaling!
Kæmpe anbefaling!
Kæmpe anbefaling!Det er en mega god køreskole med en masse søde kørelærer. Det er nemt at finde rundt i og de er der til at hjælpe.
Tak til Simply Hedehusene
Tak til Simply Hedehusene
Kashaf er ærlig, og han siger tingene som det er. Han er meget ærlig, og han er god til at give forklaringen de ting man laver fejl i. Man forbedrer også sine evner til den næste køretime, på grund af hans feedback.
Alle fra første hold bestod både praktiske og teoretiske i første hug.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.