Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Afgelopen jaar lederen jas besteld, is gewoon dezelfde troep van aliexpress, en daar betaal je dan dik boven de 100 voor. erg jammer weer, hier dus niet kopen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Goede morgen, Hoever bent U inmiddels met het traceren van mijn schoenen waarvoor ik 4 maanden geleden op 04-03-2025 € 59,50 heb betaald en nog steeds niet ontvangen. Er is al de nod... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

OPPASSEN OPLICHTERS!!! Als dit bedrijf al levert, dan doorgaans niet hetgeen je besteld. Bij retourzendingen, krijg je je geld niet terug. Is een malafide constructie met China en deze producten w... Voir plus

À propos de l'entreprise

1 étoile

Troep

15 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Eindeloze zoethoudende correspondentie! Geen KVK-registratie, fake adres in Rotterdam.

Goede morgen,
heb betaald en nog steeds niet ontvangen. Er is al de nodige
correspondentie geweest (zie vorige e-mails). Ik verzoek U om mij duidelijk te maken wanneer U
genoemd bedrag terug gaat storten op mijn bankrekening: etc.

Maandenlange zoethoudende correspondentie:
"Hallo, Allereerst willen wij u onze oprechte excuses aanbieden voor de frustratie en het ongemak dat deze situatie voor u heeft veroorzaakt. We begrijpen je teleurstelling volledig, vooral gezien de lange wachttijd.

Geloof ons als we zeggen dat we er alles aan doen om dit probleem op te lossen. We kunnen op dit moment echter geen verdere actie ondernemen totdat we updates hebben ontvangen van het verantwoordelijke team dat het probleem behandelt.

Dat gezegd hebbende, zodra we nieuwe informatie ontvangen, zullen we direct actie ondernemen. We stellen uw geduld zeer op prijs en verzekeren u dat we uw bezorgdheid zeer serieus nemen.

Bedankt dat u dit nogmaals onder onze aandacht brengt. We doen er alles aan om zo snel mogelijk een oplossing te vinden.

Met vriendelijke groeten, ..."

4 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

OPLICHTERS- Volgende x toch beter…

OPLICHTERS- Volgende x toch beter reviews lezen, een bestelling geplaatst voor meer dan €100, in de maand maart , nu in juli is er nog steeds niet geleverd, na 1,5 maand wachten gevraagd of we de bestelling stop konden zetten maar dit kon niet.
Diverse keren contact gehad, je wordt netjes (per mail) te woord gestaan.
Je bent alleen wel en geld kwijt zonder een product te krijgen.
OPLICHTERS

6 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Pas op gooi je geld niet weg

Oplichters eerste klas, waarschuw vaak om sites bij een eerste aankoop te screenen.
3 shirts gekocht a 35,-
1e zeer zeer slecht me kwaliteit
2e niet een klein beetje te klein maar veel te klein.
3e levertijd met 3 weken overschreden

19 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Site ziet er zeer westers/ Nederlands…

Site ziet er zeer westers/ Nederlands uit.
Gewoon weer Chinese troep.
Art. In ons geval herenjasje ziet er heel anders uit ,minder mooi afgewerkt.
Prijs kwaliteit niet in verhouding.
Mijn advies koop hier niet !

19 juin 2025

OPPASSEN OPLICHTERS!!

OPPASSEN OPLICHTERS!!!

Als dit bedrijf al levert, dan doorgaans niet hetgeen je besteld. Bij retourzendingen, krijg je je geld niet terug. Is een malafide constructie met China en deze producten worden schijnbaar continue bij de grens tegengehouden en zijn dan (voor wie het wil geloven) niet meer traceerbaar dus je geld krijg je nooit meer terug!

17 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Twee paar schoenen besteld die al twee…

Twee paar schoenen besteld die al twee weken onderweg zijn en op mijn mailtje excuses dat ze nog verzonden moeten worden. Na zoeken zag ik dat dit Chinese troep is. Dus zoals iedereen zeg ik, NIETS KOPEN bij deze zwendelaars!!!

28 mai 2025

Opgelicht

Vandaag 2 polo’s ontvangen. De slechtste kwaliteit (nylon) en pasvorm ever. Een ster is nog te veel. Direct weggegooid. Retourneren in originele verpakking: een kapotte plastic zak!

15 mai 2025

Troep en oplichters

Jas besteld en na 2 weken (niet de volgende dag) een jas gekregen maar L met armsgaten/lengte maat XS.
Na enig zeuren kreeg ik 45% retour wat voor een jas van €100 onacceptabel is zeker omdat de kwaliteit bagger is. Jas retour gestuurd, maar in China nooit ontvangen…goede ervaring om hier NOOIT meer iets te kopen. Wat een oplichters!

25 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Een lagere score kan helaas niet

Een lagere score kan helaas niet. Wat een bagger kwaliteit heeft mijn winterjas dat zo uit China komt gepropt in een stuk plastic zak. Ziet er compleet anders uit als op de foto’s. Als je deze troep echt wilt en zo dom wilt zijn koop je het beter zelf bij AliExpress ofzo voor €12 wat het nog steeds niet waard is.
Zoek maar eens met Google picture daar komen tig Chinese sites omhoog. Blijf allemaal weg van deze dropshippers die alleen de winst opstrijken zonder enige service en er helemaal geen energie in steken.

13 mars 2025

Wat een stel oplichters

Wat een stel oplichters, eerst maanden aan het lijntje gehouden worden dat de zending vertraging heeft en ineens een bericht krijgen dat het geleverd is en niets ontvangen

30 avril 2025

Wat een oplichters bij Sir Essentials

Wat een oplichters zijn ze bij Sir Essantials,
Trui besteld en netjes betaald, maar de trui mooi nooit ontvangen. Politie moet onderzoek doen en deze hufters achter de tralies zetten........

26 avril 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus