About SDC (Sirinyali Dental Clinic) Antalya Smile Studio SDC is a Dental Implantology and Cosmetic Dentistry Clinic in Lara Antalya was found in 2014 by major surgeon, Dr. Alper Yildiz, DDS, PhD. (with over 20 years of experience in Dentistry) and Dr. Nazife Durmus Yildiz, DDS (with over 20 years of experience in Dentistry. ‐----------------- The Clinic has five (5) dental specialist in different expertise and offers world-class state-of-the-arts service to patients who are looking for top-quality major and minor dental treatment in: * Dental Surgeries * All on 8 Implant treatment * All on 6 implant treatment * All on 4 implant treatment * Zygomatic Implant Treatment * Hollywood Smiles and Aesthetic Makeups * Veneers (E-max and Laminated Veneers) * Zirconium Crown Placement (New Teeth) * Fillings. * Root Canals. * Laser Teeth Whitening ‐----------------- Our gift packages to our patients include * Free Panoramic / 3D X-rays * Free consultation Services * Free Hotel Accommodation (in some cases) and * Free Transfer Service, Airport-Hotel-Clinic (in some case) ‐----------------- We provide service in * English * French * German * Russian * Arabic ‐----------------- Contact us Now for a Free Dental Treatment Consultation.
Çağlayan mah. Bülent Ecevit Blv. No:150/A, 07230, Muratpasa, Turquie
- +905325226653